Micii prinți. Copii adorabili din familii regale

Anca Vlad

Toți copii sunt adorabili, dar cei din familiile regale sunt mereu în centrul atenției. Netmums.com a făcut o trecere în revistă a copiilor adorabili din familiile regale.

Prințul George

George de Cambridge este cel mai mare copil al Prințului William, duce de Cambridge, și al soției lui, Kate, ducesă de Cambridge. El este al treilea în linia de succesiune a tronului Marii Britanii.

Prințesa Charlotte

Charlotte de Cambridge este al doilea copil al lui Will și Kate și sora mai mica a Prințului George. Fetița s-a născut pe 2 mai 2015 și în iunie 2016 ea și-a făcut prima apariție publică la balconul de la Palatul Buckingham.

Prințul Louis

Prințul Louise de Cambridge este cel mai mic dintre copiii Prințului William și al Ducesei Cathrine de Cambridge. Este al cincilea în linia succesiunii la tron.

Mia Tindall

Zara Phillips, fiica Prințesei Anne, și soțul ei, fostul jucător englez de rugby Mike Tindall, sunt părinții lui Mia Grace Tindall (născută pe 17 ianuarie 2014), a 16-a în linia de succesiune a tronului Marii Britanii.

Prințesa Estelle și Prințul Oscar al Suediei

Estelle este viitoare regină a Suediei, fiica Prințesei Victoria și a Prințului Daniel, născută în 2012. Prințul Oscar (care a venit pe lume pe 2 martie 2016) este fratele mai mic al Estellei și este al treilea în linia de succesiune a tronului.

Prințul Nicholas al Suediei

Prințesa Madeleine de Suedia are doi copii: Prințesa Leonore (născută pe 20 februarie 2014) și Prințul Nicholas (15 iunie 2015). La aniversarea vârstei de doi ani, familia princiară a pus la cale o petrecere distractivă în cadrul reședinței lor din Stockholm.

Prințul Jigme al Buthanului

Regele Jigme Singye și soția lui, Regina Jetsun Pema, au fost binecuvântați pe 5 februarie 2016 cu venirea pe lume a Prințului Jigme Namgyel Wangchuk. Familia regală a petrecut o zi minunată la Losar, sărbătorind alături de cei dragi.

Prințesa Leonore a Suediei

Leonore este primul copil al cuplului format din Prințesa Madeleine și Christopher O’Neil. Pentru a putea moșteni tronul, va trebui însă să fie membră a Bisericii suedeze și să fie crescută în Suedia.

Prințesa Athena a Danemarcei

Micuța, a 10-a în linia de succesiune a tronului, s-a născut în 2012 și este fiica Prințului Joachim și a Prințesei Marie. ”Întotdeauna am încercat să-i facem pe copii să nu se simtă diferiți față de ceilalți”, a declarat prințul Joachim.

Prințul Jacques și Prințesa Gabriella de Monaco

Cei doi gemeni s-au născut în 2014 și sunt copiii Prințului Albert al II-lea cu Prințesa Charlene. Jacques are titlul de Marchiz de Baux (în Provenza), iar Gabriella, a doua în linia de succesiune, are titlul de Contesă de Carlade.

Kate Middleton, dezvăluiri haioase despre prințesa Charlotte 

10 mame celebre și copiii care le-au călcat pe urme

 

 

 

 

 

 

Îți recomandăm să te uiți și la acest video

Te-ar mai putea interesa