5 idei creative de costume de Halloween. Ideale în cazul familiilor cu doi copii

Daniela Ghiorghe
idei costume de halloween pentru familiile cu doi copii

Deși Halloween-ul este o sărbătoare de origine celtică, ea a fost preluată de multe popoare, fiind adoptată cu succes chiar și la noi. S-a răspândit în secolul 19 prin intermediul imigranților irlandezi din Statele Unite ale Americii și, în ultimii ani, a început să ia amploare peste tot în lume. Și datorită faptului că pe mulți îi încântă ideea să îmbrace costume de Halloween dintre cele mai inventive.

Mai nou, această sărbătoare se celebrează și la școli și grădinițe, așa că majoritatea copiilor vor avea nevoie de un costum. Ceea ce ne aduce la subiectul discuției. Timpul se scurge, iar copiii își așteaptă cu nerăbdare costumele. Dacă încă nu te-ai gândit la ce articole vestimentare vei crea anul acesta, mai jos găsești 5 idei de costume de Halloween pentru copii. Acestea sunt potrivite mai ales în cazul familiilor cu doi copii.

Femeia pisică și iedera otrăvitoare

femeia-pisica-si-iedera-otravitoare

Aceste costume sunt foarte ușor de făcut.  Femeia (fetița) pisică are nevoie doar de haine negre și o mască de care poți face rost foarte rapid. În ceea ce privește costumul iederii otrăvitoare, trebuie să schimbi doar culoarea: verde. Poți adăuga niște frunze lipite.

 

Harry Potter și Hermione

harry-potter-si-hermione

Deoarece majoritatea copiilor sunt fani Harry Potter, sigur vor vrea să se costumeze ca protagoniștii filmelor. Pentru aceste costume ai nevoie de o cămașă albă, o cravată (pe care o poți împrumuta de la soț) și un palton. Simplu, nu-i așa? Acum înmulțește cu doi.

Frankenstein și mireasa lui

frankestein-si-mireasa-lui

Pentru că Halloween-ul este o sărbătoare înfricoșătoare, trebuie să avem și un costum care să inspire frică. Frankenstein are nevoie doar de un costum obișnuit și niște machiaj, iar mireasa lui o rochie albă. Opțional, poți machia și mireasa.

 

Scufița Roșie și Lupul cel Rău

scufita

Orice fetiță are un articol roșu de îmbrăcăminte pe care îl poți modifica ca să devină o pelerină. Mai dificil va fi în privința lupului, pentru că la acest costum va trebui să lucrezi mai mult. De asemenea, se poate cumpăra.

 

Alvin și veverițele

alvin-si-veveritele

Pentru că cei mici sunt adorabili, nu va fi nicio diferență între ei și veverițele simpatice din „Alvin și veverițele”. Ai nevoie doar de două pulovere mai lungi (pe care le pot împrumuta de la frații mai mari), o șapcă și o pereche de ochelari. Opțional poți să coși inițialele pe pulovere.

Dacă ți s-a părut util acest articol, dă LIKE paginii noastre de Facebook, unde găsești și alte articole cel puțin la fel de interesante.

Îți recomandăm să te uiți și la acest video

Te-ar mai putea interesa