Horoscopul mamelor pentru 2022

Roxana Ioana Ancuța
Horoscopul mamelor pentru anul 2022. Astrologii spun că 2022 aduce multe victorii personale și care ne va face să apreciem mai mult viața.

Horoscopul mamelor pentru anul viitor. Cum va fi 2022? Bun, doamnelor. Ce trebuie să faceți în 2022? Să fiți voi însevă. Iubiți ceea ce vă place cu adevărat. Încercați să faceți ceea ce vă place cu adevărat. Prețuiți-vă și aveți încredere în voi, indiferent ce. Mergeți mai departe pe drumul vostru și acceptați cu curaj provocările vieții. Astrologii spun că anul 2022 aduce multe victorii personale. Este anul care ne va face să apreciem mai mult viața. Cu tot ceea ce oferă ea.

Vibrația anului 2022, care stă sub semnul karmicului 6, este una cu totul specială. Lucrează cu subconștientul nostru, se ocupă de vindecare, acceptare și regenerare. Este un an care pune pe primul plan iubirea de sine și iubirea de semeni. Un an care ne pune față în față cu adevăratele frământări interioare.

Mama Berbec (21 martie – 20 aprilie)

Horoscopul mamelor pentru anul 2022. Zodia Berbec trebuie să învețe să respingă neplăcerile pe care i le fac cei din jur

Dragă mămică născută în zodiac Berbec. Nu lăsa greutățile vieții să te învingă. Ești încrezătoare. puternică, înțeleaptă și curajoasă – în cazul în care ai uitat. 2022 va fi un an care îți va aduce forțe noi. Știi vorba aceea, nu fă rău, dar nici nu accepta răul altora în viața ta. Ai curajul și spune ”nu” atunci când nu mai vrei ceva din partea cuiva. Ești importantă. Cu nimic mai prejos decât ceilalți. În ceea ce îl privește pe micuțul tău Berbec, învață-l să-și recheme puterea ori de câte ori simte că a dat-o. Că a rămas fără ea.

Mama Taur (21 aprilie – 20 mai)

Ție, mămică Taur, 2022 îți aduce răbdare, statornicie, rezistență și echilibru. Toate acestea vor fi amplificate. 2022 nu este un an în care să te grăbești să iei anumite decizii și nici să fii nesăbuită. Este anul în care ți se recomandă să îți faceți timp pentru ceea ce contează și să fii mai atentă la oamenii din jur, la întâmplările care se ivesc. Cu cât încetinim puțin ritmul vieții, cu atât vedem, conștientizăm mai mult ceea ce contează cu adevărat și ceea ce este menit să facă parte din viața noastră. Dacă ai un bebeluș Taur, mindfulness va fi o lecție grozavă pe care să îl înveți în 2022. Ajută-l să își accepte emoțiile și gândurile într-un mod liniștitor. Armonios. Să fie conștient de ceea ce simte și de experiențele prin care trece.

Mama Gemeni (21 mai – 21 iunie)

Dragă mămică Gemeni, pentru tine, în meniul anului 2022 sunt călătoriile și explorarea. Tot îți place ție să vizitezi locuri, să cunoști și să experimentezi alte culturi. Prin urmare, ai putea face asta în anul care vine, după pofta inimii. Așa hrănești și dezvolți acel spirit inovator, înnoitor și plin de pasiune care te reprezintă. Iar dacă se ivește ocazia unei aventuri, nu o rata. Exploateaz-o la maxim. Ai un copil născut în zodia Gemeni? Întreabă-l unde ar vrea să meargă. Poate îi propui un loc în care nu a mai fost niciodată. Copilașii Gemeni învață cel mai bine explorând, vâzând și cercetând cu proprii ochi.

Mama Rac (22 iunie – 22 iulie)

Horoscopul mamelor. În ceea ce te privește pe tine, mămică Rac, lucrurile din casă se află pe primul plan pentru tine în 2022. Casa ta este castelul tău. Înflorești când rânduielile sunt așa cum dorești tu. Iar acum, se pare că a venit timpul pentru niște schimbări în casă. Renovările și redecorările sunt necesare. Vei fi și tu surpinsă să vezi cât de creativă și inovatoare ești. Fă curățenie și scapă de toate lucrurile care nu-ți mai folosesc. Iar dacă ai un micuț Răcușor în familie, acordă atenție și camerei lui. Este timpul să i-o transformi într-un spațiu care să-l reprezinte, în care să se refugieze cu drag de câte ori are nevoie. Lasă-l și pe el să se implice și să preia controlul.

Mama Leu (23 iulie – 22 august)

Horoscopul mamelor. 2022, mămică Leu, arată ca un fel de autoevaluare pentru tine. Este timpul să privești cu atenție în interiorul tău. Să-ți analizezi sentimentele și să faci o reevaluare sinceră în ceea ce te privește. Ce funcționează cu adevărat pentru tine și ce nu, din toate punctele de vedere. Mental, spiritual, emoțional și fizic. Fă o analiză profundă și ieși din blocajele în care te afli. Armoniază-te cu tine însăți și acceptă noul și schimbarea care vor să intervină. Dacă ai un copil Leu, conceptul de mai sus este destul de greu de aplicat. Dar, cu răbdare, sub îndrumarea ta sinceră și deschisă, îl poți ajuta în tot ceea ce are nevoie.   

Mama Fecioară (23 august – 22 septembrie)

Un an minunat pentru tine, mămico Fecioară. A venit timpul să culegi recompensele binemeritate pentru munca intensă de până acum. Victoria este, fără niciun dubiu, a ta. Nu mai menționăm faptul că 2022 este sub semnul și vibrația karmică a lui 6. Iar tu ești al 6-lea semn zodiacal. Coincidență? NU! Acesta va fi anul tău. Vei avea parte de foarte multe satisfacții și bucurii, toate o consecință a eforturilor mari pe care le-ai depus. Dacă ai o fetiță în zodia Fecioară, și ea va fi recompensată cu aceleași reușite. Va crește inima în tine când vei vedea bucuria de pe fața ei.

Horoscopul mamelor. Mama Balanță (23 septembrie – 22 octombrie)

2022 vine cu tolba plină de oportunități, evenimente și rezultate pozitive pentru tine, dragă mămică Scorpion. Acum ai ocazia să îți împlinești anumite vise, dorințe, dar trebuie să ai curajul de a face pasul potrivit. Mergi mai departe cu hotărâre și convingere. Și vorbește clar și răspicat. Vocea îți va fi auzită. 2022 aduce succes și pe planul relațiilor. Acestea vor fi mai multe, mai de calitate și mai profunde. Dacă ai un copil Balanță, învată-l să aibă curajul să spună adevărul. Dar și să-și delimiteze spațiul personal, atât pentru el însuși, cât și pentru ceilalți.

Mama Scorpion (23 octombrie – 21 noiembrie)

Horoscopul mamelor. Dragă mămică Scorpion, anul 2022 este un an potrivit pentru…transformări fizice. Concentrează-te asupra corpului tău. Stabilește un antrenament potrivit și creează o rutină de la care să nu te abați. Fă un plan în care să incluzi o dietă care știi că va funcționa cu tine. De asemenea, realizează un program al activităților zilnice și scopurilor pe care ți le propui. Pune-ți viața în ordine, dormi corespunzător, fă-ți timp pentru odihnă și apucă-te de meditație, de ce nu. În 2022, trebuie să-ți pui sănătatea pe primul loc. Dacă ai un bebeluș Scorpion, 2022 este anul perfect pentru pentru a-l învăța și pe el mai multe despre sănătate și bunăstare. Sunt bagajele pe care le va duce cu el de-a lungul întregii vieți.  

Mama Săgetător (22 noiembrie – 20 decembrie)

Acești ultimi doi ani s-ar putea să te fi afectat mai mult decât te-ai așteptat, mămică Săgetător. Însă, știi, de multe ori, Universul dă cele mai grele lecții celor mai puternici oameni. Și asta pentru că acești oameni nu doar au capacitatea de a ține piept acestor greutăți. Dar cresc, se dezvoltă odată cu ele. Veste bună este că 2022 vine cu un respiro. Un moment de ușurare pentru tine. Iar evenimentele după care ai tânjit atâta timp, în sfârșit vor avea loc. Fii pozitivă și răbdătoare. Vine și timpul tău. În ceea ce îi privește pe micuții Săgetător, aceștia vor avea un an bun din toate punctele de vedere. Ajută-i să profite din plin de calitățile lor și să știe cum să fructifice ocaziile.

Mama Capricorn (21 decembrie – 19 ianuarie)

Tu, mămică născută sub semnul Capricornului, de obicei iei lucrurile foarte în serios. Poate că în 2022 este momentul să privești viața dintr-o perspectivă puțin diferită. Să vezi laturile ei mai simple. Reconectează-te cu copilul din tine, fii jucăușă, bucură-te de lucrurile mărunte, încetinește ritmul zilnic. Implică-te mai mult în aspectele care țin de sufletul tău și de micile bucurii ale lui. Nu vrei ca viața să treacă pe lângă tine în timp ce tu muncești necontenit. Nu înțelege greșit, munca înnobilează, este adevărat. Dar acordă atenție și altor laturi ale vieții. Îmbrățișează momentele de bucurie. În ceea ce îl privește pe copilul tău, este la fel de important să îl înveți și pe el același lucru. Și anume, că este necesar ca munca să o altrerneze cu distracția.

Mama Vărsător (20 ianuarie – 18 februarie)

Ție, mămică Vărsător, îți place să trăiești și să gândești în afara cutiei, așa este? 2022 este un an foarte bun pentru a te extinde. Pentru a te dezvolta și crește din mai multe puncte de vedere. Meriți niște surprize. Fă o excursie într-un loc unde nu ai crezut că este posibil să ajungi vreodată. Introdu în alimentația ta niște ceva noi, prepară niște rețete neobișnuite ție. Încearcă niște sporturi mai…extreme. Orice crezi că îți incită adrenalina la cote pe care nu le-ai simțit până acum, încearcă. Dacă ai un copil Vărsător, ajută-l să-și accepte și să-și iubească unicitatea. Să înțeleagă faptul că a fi diferit, nu e deloc un defect. 2022 îi va face mult mai încrezători în ei pe micii Vărsători.

Horoscopul mamelor. Mama Pești (19 februarie – 20 martie)

Dragă mămică Pești. Creativitatea ta neconvențională și spiritul tău unic îi îndepărtează, uneori, pe oameni. Ceea ce nu este corect. Tu ești plămădită din praf de stele care cerne iubire peste toți și peste toate. Dar, indiferent de talentul pe care îl ai – să scrii, să gătești, să pictezi, să decorezi etc, tu o faci perfect. Pentru că pui magie în orice activitate care-ți face plăcere. 2022 este anul afirmării. Lasă timiditatea și modestia la o parte. Împărtășește cu încredere ceea ce faci. Multora le va face plăcere să vadă rezultatele acestei creativități de care ești capabilă. Aplică aceleași principii și pentru copilul tău Pești. Încurajează-l neîncetat. Ajută-l să prindă aripi și să-și desfășoare latura creativă cu multă încredere.

A mai trecut un an prin noi, a fost și soare, au fost și ploi. Dar, important este că ați fost cu noi și vă asigurăm că și noi vom fi alături de voi mereu, cu orice informație și sfat aveți nevoie. Sănătate să fie și iubire.

Îți recomandăm să te uiți și la acest video

Te-ar mai putea interesa