Horoscopul copiilor născuți în 2022 – anul Tigrului

Citiți ce spun astrologii despre horoscopul copiilor născuți în 2022.

Roxana Ioana Ancuța
Horoscopul copiilor născuți in 2022
Horoscopul copiilor născuți în 2022 – anul Tigrului. Va fi un an cu multe realizări pe toate planurile, pentru toate zodiile.

Anul 2022 va fi unul bun. Chiar foarte bun. Va fi un an cu multe realizări pe toate planurile, pentru toate zodiile. În ceea ce îi privește pe copiii care vor veni pe lume în 2022, destinele acestora vor străluci sub influența unor stele norocoase. Citiți ce spun astrologii despre horoscopul copiilor născuți în 2022.

Copiii care se vor naște în 2022, anul Tigrului, vor fi sensibili vizavi de atitudinea celorlalți față de ei și vor simți mereu nevoia de multă dragoste și de grijă. Metodele standard de parenting nu vor funcționa la fel cum funcționează cu ceilalți copii. Pentru fiecare copil va trebui o abordare diferită.

Copiii-Tigru sunt energici și sociabili. Sunt curioși, interesați de orice domeniu și au propriile păreri vizavi de orice. Copilul născut în 2022 va avea o viață plină de succes, dacă se va concentra pe activitățile și domeniile care îl pasionează. 

Copiii născuți în Anul Tigrului sunt optimiști și au un talent artistic. Sunt deschiși și foarte empatici. Își cunosc valoarea și cred că sunt întotdeauna demni de laudă. Sunt creativi și au înclinații spre activitățile care țin de teatru, în particular, și scenă în general.

Idealiști, lideri

Din punct de vedere al emoțiilor, copilașii anului 2022 își pot schimba stările foarte des. Copiii Tigru își consumă rapid energia. Iesirile nervoase alternează cu stările de melancolie și apatie. Au nevoie de autodisciplină pentru a îmblânzi caracterul neliniștit și de a corecta dorința de supunere. Pentru a se elibera de energiile negative, copilului-Tigru îi vor fi foarte benefice activitățile sportive și, mai ales, participarea la jocurile de echipă.

Copiii născuți în anul Tigrului sunt idealiștii și umaniștii care încearcă să facă dreptate și să îi protejeze pe cei mai slabi. Sunt buni și miloși, ajută pe toată lumea necondiționat și se implică în acțiuni caritabile.

Horoscopul copiilor din Anul Tigrului. Numere, zile, simboluri norocoase

Cei care se nasc în Anul-Tigrului vor avea adesea succes în domeniul științific. Găsesc foarte rapid un limbaj comun cu ceilalți și, de asemenea, în cercul de prieteni, se poziționează ușor ca lideri ai grupului. Datorită perseverenței lor și a minții agere, Tigrii vor obține rezultate bune în toate domeniile de acvititate.

  • 1, 3 și 4 sunt numere foarte norocoase
  • 6, 7 și 8 sunt numere cu mai puțin noroc
  • 16 și 27 sunt zilele benefice ale fiecărei luni din an
  • Carnelianul este talismanul norocos al Tigrilor

Trăsăturile fetelor – Tigru

Fetele care se vor naște în 2022 vor avea calități de adevărați lideri. Vor manifesta interes scăzut pentru de jocurile de fetițe, dar vor fi atrase de jocurile gen ”război” și cățăratul în copaci. Dacă părinții nu vor fi mulțumiți de aceste alegeri, atunci ar fi bine să le înscrie la diverse sporturi, încă de la o vârstă fragedă. Practicând un sport, își vor consuma toată energia, iar în sânul familiei și în cercul de prieteni, vor deveni fete liniștite și calme.

Trăsăturile băieților – Tigru

Pentru băieți, relația cu părinții va fi una destul de simplă. Chiar dacă pantalonii rupți în genunchi și vânătăile de pe picioare (chiar în primii ani de viață) îi vor speria puțin pe părinți, aceștia să stea liniștiți. Băieții lor se vor transforma cu timpul în justițiari veritabili. Părinții băieților – Tigru vor avea toate motivele să fie foarte mândri de copiii lor. Și nici nu ar avea cum să fie altfel, văzând ce luptători pentru dreptate au în familie. Îi vor susține și ajuta necondiționat în momentele lor mai dificile.

Ce probleme de sănătate pot avea copiii-Tigru

Destul de sensibili, vor fi predispuși la schimbări de dispoziție. Dacă se întâmplă ca un lucru să nu meargă conform așteptărilor, se vor enerva și nu se vor calma până când nu vor obține rezultatul dorit. Aceste tulburări vor fi vizibile de foarte timpuriu. Dar, pentru a face față corect situațiilor, cel mai indicat este să apelați, la un moment dat, la un specialist. Copiii-Tigru vor fi foarte agitați și, de aceea, părinți vor fi nevoiți să cam stea cu ochii pe ei. Nu de alta dar, cum se știe, bebelușii foarte activi cad adesea și se lovesc. Totuși, dragi părinți, cu răbdarea se trece și marea…încercare. Deoarece, odată depășită această perioadă, puii voștri se vor mai liniști.

Cum să crești copilul din Anul Tigrului

Conectat la ceea ce îi place să facă, un copil Tigru va putea foarte ușor urma o carieră în domeniul respectiv. Tot ceea ce trebuie să facă părintele este, ca din timp, să ia în considerare potențialul copilului. Să îl îndrume către cursurile sau antrenamentele care l-au putea ajuta în acest sens. Dacă este vorba de un domeniu sportiv, atunci este de așteptat un palmares bogat în medalii strălucitoare. 

De asemenea, se cere o atenție deosebită și studiului de la școală. Din cauza caracterului ceva mai impulsiv combinat cu manifestări de nerăbdare, copilul poate fi tentat să neglijeze ori chiar abandoneze cursurile. Același lucru îl poate face și cu hobby-urile lui. Părinții trebuie să rămână în preajma copilului, să îl observe și să îl susțină. Este necesar ca aceștia să îl ajute pe copil să înțeleagă faptul că nu poate abandona la mijloc de drum ceea ce face din cauza unor eșecuri sau dificultăți care apar pe parcurs.

Nu poți fi autoritar cu copilul Tigru. Este o atitudine care îl va face să se închidă în el și nu va mai asculta pe nimeni. Vei obține ceea ce dorești cu ajutorul discuțiilor calme și logice. Sentimentul de dificultate simțit în momentul în care va avea trebui să aleagă între mai multe decizii îi va da un sentiment de nesiguranță. Părinții trebuie să fie inspirați și clari în mesajul lor și trebuie să le spună copiilor în astfel de situații că, uneori, sunt momente când deciziile trebuie luate rapid. Pentru că nu există timp de gândire. Multe lucruri vor depinde, în viitor, de aceste calități. Acestea fiind spuse, iar acesta fiind Horoscopul copiilor care se vor naște în 2022, vă urăm naștere ușoară și viață frumoasă alături de toți cei dragi.

Îți recomandăm să te uiți și la acest video

Te-ar mai putea interesa