Cum au venit pregătiți soții Clooney pentru călătoria cu avionul împreună cu gemenii lor

Anca Vlad

Uneori, copiii vedetelor sunt oportunități de publicitate. Probabil că nu la asta s-au gândit George și Amal Clooney când s-au îmbarcat într-un avion spre Londra împreună cu Alexander și Ella, gemenii lor în vârstă de șase luni. Pentru că au mai călătorit cu avionul, părinții au venit foarte pregătiți.

avocata superba si actor sarmant

Conform publicației People, înainte ca avionul să decoleze, George (56 de ani) și Amal (39 de ani) le-au oferit tuturor pasagerilor de la clasa întâi  căști antifonice și note în care-și cereau scuze în avans pentru gălăgia pe care o vor face micuții lor în timpul călătoriei. „Gemenii noștri au descoperit țipetele! Cu speranța ca aceste căști vă vor face zborul mai calm”, se putea citi în notă.

Dar pentru că cei doi părinți nu sunt unii obișnuiți, căștile nu au fost niște dispozitive simple, de serie, ci unele de firmă. Fiecare dintre ele avea logo Casamigos, brandul de tequila pe care l-a înființat Clooney și pe care l-a vândut recent.

Page Six susține că printre pasagerii care au purtat căștile s-a aflat și regizorul Quentin Tarantino.

Se pare însă că revoluționarele dispozitive nu au fost necesare. „Sursa” din avion le-a spus jurnaliștilor de la Page Six că micuții au fost cuminți ca niște îngeri (probabil că dacă lucrurile ar fi stat altfel, pasagerii ar fi primit beneficii mult mai importante din partea Casamigos).

Oricum ar fi stat lucrurile, George și Amal Clooney sunt pentru călătorii împreună cu copiii și au demonstrat-o încă de la început când, la o lună după nașterea gemenilor, i-au luat cu ei la casa de vacanță pe care o dețin pe malul Lacului Como, în Italia.

Sarcina lui Amal Clooney a fost îndelung mediatizată, așa că în iunie 2017, când s-au născut gemenii, toată lumea știa deja că avocata a recurs la feritilizare in vitro după câteva încercări nereușite de a obține o sarcină.

Mândrii părinți au anunțat atunci că au ales nume obișnuite pentru copiii lor pentru că „nu am vrut să le punem numele ridicole care se poartă la Hollywood. E destul că vor purta pe umeri povara celebrității părinților lor”.

Cel mai râvnit burlac de la Hollywood s-a căsătorit pe 27 septembrie 2014, în Veneția, cu una dintre cele mai apreciate avocate de drept internațional, specializată în drepturile omului. Recunoscut pentru gesturile extravagante, dar și pentru faptul că ține foarte mult la prietenie, șarmantul actor a făcut din nou presa să vuiască atunci când le-a oferit cadou celor 14 buni prieteni care au venit la nuntă câte o geantă cu… 1 milion de dolari.

Dacă ți s-a părut util acest articol, dă LIKE paginii noastre de Facebook, unde găsești și alte articole cel puțin la fel de interesante.

 

 

Îți recomandăm să te uiți și la acest video

Te-ar mai putea interesa