Filmul de animație „Dragonul vrăjit” are premiera de Ziua Națională a României

TOTUL DESPRE MAME

  Filmul de animație „Dragonul vrăjit” are premiera în cinematografele din România, de Ziua Națională, sub deviza „Din 1 Decembrie, reunim familiile la cinema”. Studii recente arată că trei copii din patru petrec în weekend mai puțin de cinci ore împreună cu părinții, ceea ce îi face să devină anxioși și confuzi, atrag atenția specialiștii. În acest weekend prelungit, filmul de animație „Dragonul vrăjit” își propune să fie o foarte bună ocazie pentru ca statisticile să fie corectate, și un număr cât mai mare de părinți să își ia de mână copiii și să petreacă un timp de calitate împreună.

  În film puteți recunoaște vocile unor vedete precum Simona Pătruleasa, Anca Serea, Dorin Chioțea și a copiilor lor. Coloana sonoră este asigurată de Ruby

  „Veniți la cinema împreună cu copiii voștri!”, este îndemnul pe care îl fac vedetele din distribuție, Simona Pătruleasa, Anca Serea, Dorin Chioțea, care au participat la acest proiect împreună cu copiii lor, dând glas unor personaje pe care fetițele și băiețeii din România le vor îndrăgi. De asemenea, cei mici se vor bucura să audă și voci celebre de la Itsy Bitsy, iar coloana sonoră este asigurată de Ruby.

  În film, Simona Pătruleasa este Vrăjitoarea, iar fiica ei, Ingrid, este Veverița Kamikaze. Anca Serea este mama eroului principal, Nicky, iar fiica ei, Sarah, este vocea unui inedit animal de companie al lui Nicky. La rândul lui, realizatorul TVR Dorin Chioțea, „vocea” Dragonului vrăjit, joacă alături de fiica lui, Eva, interpreta Malacului:

  Filmul de animație „Dragonul vrăjit”, parte a campaniei „Din 1 Decembrie, reunim familiile la cinema”, lansată de Agenția de comunicare PiArt Vision, prezintă povestea lui Nicky, un copil îndrăzneț, care face parte dintr-o familie frumoasă și este fascinat de tatăl său, un adevărat model pe urmele căruia vrea să calce. Dacă fratele mai mare al lui Nicky a moștenit de la părintele său puterea mușchilor, forța eroului nostru constă în puterea minții și în inima lui mare. Așa că nu stă prea mult pe gânduri atunci când se pune problema să accepte provocarea de a pleca în Pădurea Magică, pentru a-l găsi pe Dragonul Vrăjit. Iar atunci când are nevoie mai mare de ajutor, Nicky are surpriza să primească sprijin tocmai de la membrii familiei.

  La Avanpremiera din București a filmului, care a avut loc săptămâna trecută, au participat trei sute de copii și părinți, umplând sala de la Grand Cinema Băneasa. Același entuziasm l-a manifestat și publicul din Brașov și Pitești, unde au avut loc, de asemenea, avanpremiere.

  Filmul de animație „Dragonul vrăjit” se difuzează în toate cinematografele din țară începând cu data de 1 Decembrie.

   

  Îți recomandăm să te uiți și la acest video

  Te-ar mai putea interesa