Filme de animație care apar în 2018 în cinematografele românești

Anca Vlad
hotel transilvania

Filme de animație care apar în 2018. Indiferent de vârstă, cu toții rămânem copii și ne bucurăm când vizionăm lungmetraje animate. Mai important este însă că micuții rămân cu amintiri frumoase, iar timpul petrecut alături de ei în sala de cinematograf este unul de calitate. Și în 2018 așteptăm multe personaje amuzante, așa că pentru a vă ușura alegerile am alcătuit o listă cronologică.

Filme de animație care apar în 2018

Lakeside imdbPovești la malul lacului/Tales from the Lakeside” vine pe marile ecrane din România din 9 februarie. Lungmetrajul maghiar este bazat pe popularul serial „Lengemesék„, iar povestea are în centru niște Verzișori micuți, dar curajoși, paznici cu pielea verde ai Mării de Stuf. Copiii pot deveni și ei paznici doar atunci când li se face părul castaniu. Până atunci viața e plictisitoare – cei cu părul verde nu au voie să zboare de colo-colo, să navigheze singuri pe apă și nici să călărească broaște sălbatice la rodeo.

 

The stolen princess imdb

Din 16 martie 2018 descoperiți povestea fermecătoare a frumoasei prințese Mila, fiica regelui, de care se îndrăgostește chipeșul trubadur Ruslan, dar care e răpită de un malefic vrăjitor care vrea să transforme dragostea dintre cei doi într-o poțiune magică. Acțiunea are loc în timpul cavalerilor, al prințeselor frumoase și vrăjitorilor malefici. „Prințesa furată/The Stolen Princess” este producție Ucraina, 2018.

 

 

Filme de animație care apar în 2018

Peter Rabbit imdbPeter Iepurașul/Peter Rabbit” este adaptarea pentru marele ecran a clasicei poveşti semnate de Beatrix Potter, despre un iepuraş rebel care încearcă să se strecoare în grădina de legume a unui fermier. Filmul intră pe marile ecrane românești pe 30 martie, iar vocea simpaticului urecheat este pusă de James Corden, prezentatorul The Late Late Show și inițiatorul programului de success „Carpool Karaoke”.

 

 

duck duck goose imdb

Rață, rață și gâscan/Duck Duck Goose” ajunge în România pe 20 aprilie 2018. Lungmetrajul dezvăluie povestea amuzantă a unui gâscan burlac care trebuie să închege o prietene cu doi pui de rață în timpul migrației spre sud. Peng ar face orice altceva decât să se pregătească pentru migrație, considerând că e mult mai plăcut să te distrezi și să faci cascadorii. În urma unei astfel de cascadorii zboară razant pe deasupra pământul și împrăștie un stol de rațe, separându-i pe frățiorii Chao și Chi de părinții lor.

 

 

Filme de animație care apar în 2018

hotel transylvania 3 imdbFanii „Hotel Transylvania” se vor bucura să afle că pe 13 iulie 2018 are loc premiera în cinematografele românești a părții a treia – Summer Vacation –, care-l îl urmărește pe Dracula în timp ce se află pe o navă de croazieră cu familia sa, unde se îndrăgostește de o descendentă a lui Van Helsing, vânătorul de monștri.

 

 

 

incredibles 2 imdbIncredibilii 2/Incredibles 2” revin pe marile noastre ecrane pe 27 iulie 2018. De data asta Helen e în centrul atenției, în timp ce Bob rămâne acasă cu Violet și Dash pentru a explora eroismul vieții „obişnuite”. Este o tranziție dură, mai ales că familia nu știe de superputerile micuțului Jack-Jack. Printre cei care s-au distrat punând vocile personajelor sunt Samuel L. Jackson și Isabella Rossellini.

 

 

 

Filme de animație care apar în 2018

Arctic justice imdbÎn ultima zi a lunii august 2018 este așteptată premiera filmului „Arctic Justice/Arctic Justice”. Filmul urmărește un grup de eroi neexperimentați care se aliază pentru a-l contracara pe maleficul Von Walrus și a salva Arcticul, iar printre actorii care le dau viață personajelor animate se află James Franco și Anjelica Huston. Coproducția Maria Britanie/Canada a avut un buget estimat la 61 milioane dolari canadieni.

 

 

 

smallfoot imdbUrmătorul lungmetraj animate vine abia pe 26 octombrie 2018. „Smallfoot/Smallfoot” îl are în centru pe un Yeti amuzant care crede cu convingere că specia umană de care au auzit toți, dar abia dacă au zărit un reprezentant, chiar există. Channing Tatum și Danny DeVito s-au distrat copios atunci când au înregistrat vocile. Filmul are în rolurile principale monștrii asemănători celor din „Monster Inc.” și „Hotel Transylvania”.

 

 

 

Dacă ți s-a părut util acest articol, dă LIKE paginii noastre de Facebook, unde găsești și alte articole cel puțin la fel de interesante.

 

Îți recomandăm să te uiți și la acest video

Te-ar mai putea interesa