15 filme care s-au încheiat cu o căsătorie în viața reală

Cupluri care s-au cunoscut pe platourile de filmare de la Hollywood, s-au iubit și s-au căsătorit. Câți dintre ei au trecut testul timpului?

Roxana Ioana Ancuța

S-au cunoscut pe platourile de filmare, s-au îndrăgostit, după care… s-au căsătorit. Dragostea la locul de muncă se înfiripă și printre actori. Iată 15 exemple de cupluri care s-au căsătorit după ce au jucat alături în filme. Vezi care sunt cuplurile care au rezistat până în ziua de astăzi.

Mr. and Mrs. Smith – Brad Pitt și Angelina Jolie

Brad și Angelina au fost căsătoriți 12 ani. Au împreună 6 copii, trei dintre aceștia fiind adoptați

Brad și Angelia au reprezentat mult timp unul dintre cele mai îndrăgite, sexy, populare, tari cupluri de la Hollywood. Actorii s-au îndrăgostit unul de altul în timpul filmărilor producției Mr. and Mrs.Smith. Din păcate, acesta este filmul care a fost cu ghinion pentru Jennifer Aniston, căsătorită la acea vreme, de 5 ani, cu frumosul Brad Pitt. Angelina și Bras au rezistat împreună 12 ani și 2 luni și au 6 copii, dintre care trei sunt adoptați.

Days of Thunder – Tom Cruise și Nicole Kidman

Nicole Kidman și Tom Cruise, mariaj de 11 ani. S-au despărțit în 2001.

Un alt faimos și frumos ex cuplu Hollywoodian au format și Tom Cruise cu Nicole Kidman. După ce s-au întâlnit în 1989, în timp ce filmau împreună pentru Days of Thunder, Tom Cruise și Nicole Kidman s-au căsătorit. Mariajul lor a durat 11 ani. Cât timp au fost căsătoriți, cei doi au adoptat doi copii.

Vicky Cristina Barcelona — Penélope Cruz și Javier Bardem

Penelope Cruz și Javier Bardem sunt căsătoriți de 12 ani. Au împreună doi copii

Prima întâlnire pe platourile de filmare între Penelope Cruz și Javier Bardem a avut loc în 1992. În 2008, adică 16 ani mai târziu, cei doi se reîntâlnesc într-un nou film, Vicky Cristina Barcelona, se îndrăgostesc și încep o frumoasă poveste de dragoste. Cruz și Bardem s-au căsătorit în 2010. Au un mariaj fericit și doi copii împreună.

Daredevil – Jennifer Garner și Ben Affleck

Ben Affleck și Jennifer Garner s-au iubit 15 ani, dintre care 10 ani au fost căsătoriți

Alt cuplu lovit pe care săgeata lui Cupidon i-a lovit chiar pe platoul de filmare a fost și cel format din Jennifer Garner și Ben Affleck. Marea îndrăgosteală s-a întâmplat în 2002. La acea vreme, amândoi erau implicați în alte relații. Garner era căsătorită cu Scott Foley, iar Ben Affleck se iubea cu Jennifer Lopez. Garner și Affleck au fost căsătoriți timp de 10 ani (s-au despărțit în 2017) și au împreună 3 copii.

Cleopatra – Elizabeth Taylor și Richard Burton

Liz Taylor și Richard Burton au trăit povestea secolului XX

Cine să reziste acelor ochi violeți și acelui chip de înger? Sau cine să reziste în fața unui actor desăvârșit și a unui bărbat șarmant și pasional? Liz Taylor s-a îndrăgostit de galezul Richard Burton în 1962. Deși ambii actori erau căsătoriți, atracția dintre ei a fost mai puternică decât legămintele pe care le făcuseră partenerilor lor de viață de atunci. Doi ani mai târziu, aveau să se căsătorească. Relația dintre ei a fost numită povestea de dragoste a secolului XX.  S-au iubit, s-au despărțit, s-au iubit din nou până când, după aproape 12 ani de relație, cele două vedete și-au spus adio definitiv.

Dream house – Daniel Craig și Rachel Weisz

Daniel Craig și Rachel Weisz sunt căsătoriți din 2011. Au împreună o fetiță în vârstă de 3 ai și jumătate

Daniel Craig și Rachel Weisz s-au cunoscut în timpul facultății, cu mult timp înainte de a deveni celebri, și s-au căsătorit 25 de ani mai târziu. Flacăra dragostei s-a aprins în timpul filmărilor la Dream House, producție în care cei doi interpretau un cuplu căsătorit. Filmul a fost, de altfel, un preambul a ceea ce urma să se întâmple și în viața reală. 

Deși la acea vreme erau implicați în alte relații, actorii au pus capăt angajamentelor de atunci pentru a putea să își continue viețile alături unul de celălalt. Astfel că în 2011, s-au căsătorit în secret, la New York. Craig avea 42 de ani, iar Weisz 39. Surpriza cea mare a venit câțiva ani mai târziu, când actrița a anunțat că este însărcinată, la vârsta de 47 de ani. La 48, a născut o fetiță, rodul iubirii dintre ea și Craig. Cei doi mai au câte un copil din căsătoriile anterioare.

Black Swan — Natalie Portman și Benjamin Millepied

Natalie Portman și Benjamin Millepied sunt căsătoriți de 9 ani și au împreună doi copii

În 2021, actrița Natalie Portman și coregraful Benjamin Millepied au aniversat 9 ani de căsnicie. Cei doi s-au cunoscut pe platourile de filmare, în 2010, când se realiza producția cinematografică Black Swan, când Benjamin lucra ca dansator și coregraf pentru filmul respectiv.

Colaborarea de pe platourile de filmare a fost de bun augur, având în vedere faptul că în același ani (2010) s-au logodit, iar în 2012 s-au căsătorit. Portman și Millepied au împreună doi copii.

The Place Beyond the Pines – Eva Mendes și Ryan Gosling

Eva Mendes și Ryan Gosling, un cuplu fericit, dar necăsătorit

Eva Mendes (46 ani) și Ryan Gosling (40 ani) au rămas împreună după filmările peliculei The place Beyond the Pines (2011). Pe tot parcursul relației, actorii au fost destul de discreți în ceea ce îi privește. Deși nu s-au căsătorit, cuplul are împreună două fiice (de 6 și respectiv 4 ani). Eva Mendes declarase, la un moment dat, că nu intenționase niciodată să devină mamă, până la întâlnirea cu Ryan Gosling, partenerul ei. Primul lor copil s-a născut când Eva avea 40 de ani, iar cel de-al doilea, când actrița a împlinit 42 de ani. Mendes se simte împlinită și crede că cel mai reușit rol din viața ei este rolul de mamă.

Green Lantern – Ryan Reynolds și Blake Lively

Ryan Reynolds și Blake Lively sunt căsătoriți de 10 ani și au trei copii împreună

S-au cunoscut în 2010, în timpul filmărilor la Green Lantern, dar tatonările unei relații amoroase au început abia în 2011. Un an mai tîrziu (2012), Reynolds și Lively s-au căsătorit. De atunci și până astăzi, trăiesc fericiți alături de cei trei copii ai lor, James, Inez și Betty. (Relația dintre Reynolds și Blake a început la câteva luni după divorțul lui de actrița Scarlett Johansson.)

I know what you did last summer – Sarah Michelle Gellar și Freddie Prinze Jr.

Sarah Michelle Gellar și Freddie Prinze Jr sunt împreună din anul 1997,

Sarah Michelle Gellar și Freddie Prinze Jr. se iubesc fără întrerupere de mai bine de 18 ani de zile. Actorii s-au cunscut și s-au îndrăgostit în 1997, în timpul filmărilor cunoscutei pelicule „I know what you did last summer”. În prezent, actorii au doi copii împreună.

Evening — Claire Danes și Hugh Dancy

Un alt cuplu de actori care încă trăiesc fericiți împreună este și cel format din Claire Danes și Hugh Dancy. Vedetele s-au cunoscut în 2007, pe platourile de filmare, iar în 2009 s-au căsătorit. Claire și Hugh au împreună doi copii.

Step Up – Channing Tatum și Jenna Dewan

Channing Tatum și Jenna Dewan, căsătorie fericită..până în 2018.

Căsnicia dintre Channing Tatum și Jenna Dewan a durat 9 ani. Din 2013, când s-au cunoscut datorită filmului Step Up, și până în 2018. Jeena și Chaning au împreună un copil.

The Light Between Oceans – Michael Fassbender și Alicia Vikander

Michael Fassbender și Alicia Vikander sunt căsătoriți din 2016

Michael Fassbender (44 de ani) și Alicia Vikander (33 de ani) s-au îndrăgostit unul de altul în timp ce filmau în Australia și Noua Zeelandă, în 2014. Relația lor s-a oficializat trei ani mai târziu, ceremonia de căsătorie având loc la Ibiza, alături de familie și de prieteni. Deși încă nu au copii, Michael și Alicia sunt foarte fericiți împreună.

The Mexican – Julia Roberts și Danny Moder

Julia Roberts și Danny Moder, 20 de ani de căsătorie și trei copii.

Julia Roberts și-a cunoscut soțul în timpul filmărilor la The Mexican, în 2000, când Moder lucra ca și director de imagine. În 2002, s-au căsătorit, iar în momentul de față cuplul are trei copii.

Bosom Buddies – Tom Hanks și Rita Wilson

Cuplul model al Hollywoodului

Destul de greu de găsit la Hollywood un cuplu mai sudat, mai serios și mai inspirațional precum cel format din Tom Hanks și Rita Wilson. O iubire ca în filme, s-ar putea spune.

O iubire născută, evident, datorită unui film în care ei erau protagoniștii. Din 1981, când s-au cunoscut și când s-au îndrăgostit unul de celălalt, și până în prezent, Tom Hanks și Rita Wilson trăiesc o poveste de dragoste fără năbădăi. Un cuplu emblematic de la Hollywood (s-au căsătorit în 1988). Rita și Tom au împreună doi fii, iar Tom are alți doi copii, dintr-o căsnicie anterioară.

Game of Thrones – Kit Harington și Rose Leslie

Kit Harington și Rose Leslie sunt căsătoriți din 2018.

Games of Thrones este filmul care i-a făcut celebri pe Kit Harington și Rose Leslie, pentru rolul cuplului de pe ecran, John Snow și Ygritte. S-au întâlnit pentru prima dată în 2011. S-au căsătorit în 2018, iar la începutul acestui an Rose Leslie a adus pe lume primul lor copil.

Orange is the New Black – Samira Wiley și Lauren Morelli

Samira Wiley a divorțat de soțul ei pentru a se căsători cu Lauren Morelli

Cele două s-au îndrăgostit în timp ce lucrau împreună pentru Orange is the new black. Lauren Morelli este una din cei 34 de scenariști ai serialului, ale cărui filmări au durat din 2013 și până în 2019, iar Samira Wiley, una dintre actrițele distribuite în serial. S-au căsătorit în 2017, după ce Lauren Morelli a divorțat de soțul ei (Stephen Basilone) pentru Samira.

Buffy the Vampire Slayer- Alyson Hannigan și Alexis Denisof

Alyson Hannigan și Alexis Denisof sunt căsătoriți de 19 ani

Un alt cuplu de cursă lungă: Alyson Hannigan și Alexis Denisof. Cei doi actori americani s-au căsătorit în 2003, după ce au jucat împreună un întreg sezon în serialul Buffy the Vampire Slayer. Sunt fericiții părinți a doi copii.

Îți recomandăm să te uiți și la acest video

Te-ar mai putea interesa