Ducesa de Cambridge. File de stil, din studenție până astăzi

Anca Vlad
printul louis
PA Images/Sipa

Încă de când a apărut la brațul Prințului William, în 2004, stilul vestimentar al lui Kate Middleton, Ducesa de Cambridge, a fost analizat cu atenție la fiecare ocazie.

A apărut în lumina reflectoarelor pe când era studentă, iar înfățișarea ei a evoluat, dând naștere „efectului Kate”. Cine poate uita rochia Issa, de un albastru regal, pe care a purtat-o atunci când a fost anunțată logodna cu Prințul William? Când Ducesa de Cambridge a inclus în garderoba ei creații de la Reiss, Zara si Whistle, vânzările acestora au crescut semnificativ.

După ce a purtat la nuntă o rochie creată de Sarah Burton de la casa Alexander McQueen – care a fost unanim aprobată de presa de specialitate – Kate a devenit ambasador al modei britanice – indiferent că e vorba despre high street sau casual. Cu aceeași eleganță și dezinvoltură a purtat și delicată rochie Erdem și elegantele jachete Emilia Wickstead sau Hobbs, asortate cu pantofi nude cu toc. Kate este renumită și pentru faptul că limitează numărul accesoriilor, singurele bijuterii care nu-i lipsesc niciodată fiind inelul regal și cerceii. Sobre și conservatoare, ținutele ei conțin rareori mai multe de două culori.

Prințesa are un corp superb și este mereu în formă, iar sarcina nu a făcut altceva decât să-i sublinieze stilul și bunul-gust, demonstrate prin culorile pastelate și liniile elegante și discrete.

Martie 2002

Studentă fiind, Catherine a participat la o prezentare de modă în scopuri caritabile. Ținuta purtată de ea atunci, creată de Charlotte Todd, costa 30 de lire sterline. Mai târziu s-a vândut la o licitație cu nu mai puțin de 125.000 de lire sterline!

Martie 2004

La schi în Klosters, Elveția. Aceasta este una dintre primele imagini care au apărut în presă cu ea și Prințul William.

August 2004

În timpul unui târg organizat la Palatul Blenheim poartă cămașă și fustă scurtă, asortate cu cizme Penelope Chilvers.

Iunie 2006

La nunta lui Laura Parker-Bowles cu Harry Lopes a purtat un compleu crem.

Iunie 2007

Iulie 2010

La nunta lui Harry Meade cu Rosemarie Bradford din Northleach, Gloucestershire, Kate a avut o rochie Issa cu jachetă asortată.

Noiembrie 2010

Pentru declarația de presă prin care se anunța logodna ei cu Prințul William, Kate a ales o rochie albstru-safir Issa. Atunci a fost fotografiată pentru prima data cu inelul de logodnă de 18 carate, care i-a aparținut Dianei, Prințesă de Wales.

Aprilie 2011

După ce a pășit pe covorul roșu de la Westminster s-a anunțat că rochia de mireasă a fost creată de Sarah Burton de la Alexander McQueen în colaborare cu mireasa.

Iulie 2011

Pentru vizita de la Blachford Lake, Canada, Kate a ales jenși, cămașă kaki și espadrille Sebago.

Iunie 2012

Aflată într-o vizită în Kent, Kate a ales jenși Zara jeans, cămașă Burberry, vestă Really Wild și cizme Le Chameau.

Mai 2013

La petrecerea organizată de Regină la Palatul Buckingham, Kate a venit cu un pardesiu galben-lămâie Emilia Wickstead, pălărie Jane Corbett și pantofi cu toc nude.

Iulie 2013

În ziua în care l-a prezentat publicului pe Prințul George, Kate a avut o rochie albastră cu buline albe și platforme nude.

Aprilie 2014

Rochia pe care Ducesa a purtat-o la vizita în Sydney este semnată de Roksanda Ilincic.

Decembrie 2014

La recepția de la NeueHouse din New York, Kate a purtat o rochie Seraphine și colier Cartier.

Februarie 2015

Ducesa a vizitat fabrica Emma Bridgewater îmbrăcată cu o rochie Seraphine.

Mai 2015

Când a prezentat-o publicului pe Prințesa Charlotte, Kate era îmbrăcată cu o rochie cu imprimeu galben-lămâine Jenny Packham.

Aprilie 2016

Ducesa de Cambrige a jucat bridge cu copiii din Mumbai Oval Maidan îmbrăcată cu o rochie Anita Dongre.

Septembrie 2016

Kate Middleton a venit la Government House din Victoria cu o rochie roșie Preen și pantofi asortați.

Mai 2017

Pentru vizita din Luxemburg, Ducesa a ales un pardesiu albastru-pal Emilia Wickstead.

Ianuarie 2018

Pentru a doua zi din vizita în Suedia, Kate a optat pentru o haina îndrăzneață Catherine Walker, poșetă Chanel și pantofi Tod.

Martie 2018

Pentru vizita la Societatea Regală de Medicină, Kate a ales un costum verde-mentă Jenny Packham.

Dacă ți s-a părut util acest articol, dă LIKE paginii noastre de Facebook, unde găsești și alte articole cel puțin la fel de interesante.

 

 

Îți recomandăm să te uiți și la acest video

Te-ar mai putea interesa