Decorarea casei. 5 sfaturi ca să ai o locuință de vis

TOTUL DESPRE MAME
Vaze flori decorarea casei
Vrei să te apuci de decorarea casei? Atunci noi îți recomandăm aceste 5 soluţii ingenioase pentru o redecorare veselă și de succes!

  Ştim din propria experienţă că locuinţa noastră şi felul în care arată ne pot influența starea de spirit, iar acesta este şi motivul pentru care este foarte important să nu avem o casă  dezordonată, plină de mobilă şi lipsită de culoare. E momentul să facem o schimbare în bine în decorarea casei.

  Încearcă să-ţi redecorezi casa cu uşurinţă, folosindu-te de cele cinci sfaturi ale noastre, care nu-ţi vor prejudicia bugetul!

  Sfaturi pentru decorarea casei. Colorează un perete într-o culoare puternică!

  Adori hainele viu colorate? Atunci înseamnă că nu vei avea nicio problemă să-ţi colorezii şi pereţii casei! Nu te teme, nu înseamnă că trebuie să vopseşti toată casa cu fuchsia, oranj sau galben neon, dar poţi să vopseşti într-o culoare mai puternică un singur perete de la intrarea în casă. Când deschizi uşa şi eşti întâmpinată cu atâta optimism, starea ta de spirit va fi cu mult mai bună!

  Sfaturi pentru decorarea casei. Cumpără flori şi pune-le în mai multe vaze

  Cumpără-ţi un buchet voluminos de flori de sezon, dar nu-l pune pe tot într-o singură vază. Împarte buchetul în mai multe părţi şi aşază-le în diverse sticluţe sau pahare transparente. Aranjează-le în diverse colţuri ale casei şi vei vedea cât de vivace şi de plină de culoare va fi locuinţa ta pe urmă!

  Sfaturi pentru decorarea casei. Renunţă la farfuriile albe

  Nu ai dat prea mare importanţă culorii veselei tale? Află că şi acest detaliu contează foarte mult! Renunţă pentru o perioadă la vesela albă şi plictisitoare şi alege modele colorate, în nuanţe puternice. Ai să vezi că alimentele or să ţi se pară mai gustoase, iar discuţiile la masa în familie vor fi mai captivante.

  Sfaturi pentru decorarea casei. Alege piese de mobilier viu colorate

  Dacă este să facem o statistică în care să includem casele prietenilor noştri, o să descoperim că majoritatea dintre ei posedă mobilier în tonuri de pământ. Culorile predominate din aceste locuinţe sunt brun, bej, crem, maro sau roşcat. Deşi aceste nuanţe sunt plăcute pentru ochi, ele sunt şi lipsite de viaţă pentru suflet, de aceea te sfătuim să vopseşti câteva piese de mobilier care nu-ţi mai plac în culori puternice, iar atmosfera va fi considerabil alta. Ai să vezi că te vei îndrăgosti din nou de locuinţa ta după redecorare!

  Sfaturi pentru decorarea casei. Pernele cu model sunt un alt atu

  Nu te grăbi să-ţi schimbi canapeaua, doar pentru că te cam plictiseşte tapiţeria sa. Pentru a-i da un aer nou şi captivant poţi să cumperi dintr-un magazin de decoraţiuni interioare câteva perne cu un model interesant, pe care să le  alternezi fiecare zi în diverse moduri pe canapea. Sunt mari şanse că piesa ta de mobilier să ţi se pară cu totul alta după ce pui în practică această operaţiune!

  Diana Mărășoiu/andreearaicu.ro

  Îți recomandăm și

  Te-ar mai putea interesa