Dormitorul magic de la mansardă

TOTUL DESPRE MAME

Alb și bleu pastel în dormitorul de la mansardă al băieților

Ni se întâmplă ca, de fiecare dată când ajungem într-o cameră atât de frumos amenajată pentru copii, acel spațiu să devină dintr-odată preferatul nostru. Ne suspectăm de o nostalgie de nevindecat pentru poveștile cu aer boem ale copilăriei. Dar, până la urmă, cine ar rezista unei camere luminoase, de la mansardă, unde bârnele patinate au alături piese albe miniaturale, tapet de mătase, un candelabru șic și jucării pe care și acum ni le-am aranja pe pat sau pe dulap?

Această cameră se află într-o minunată casă a cărei poveste poate fi citită aici. Amenajarea interioară este semnată de designerul belgian Martine Claessens, care s-a ocupat de acest proiect împreună cu proprietarii La Maison: Cristina și Patrick Zelmat.

Nu ne revenisem încă pe deplin după infuzia de ludic boem & franțuzesc din cameră, când am descoperit baia. O baie la mansardă, în alb și bleu, cu o cadă ce pare să plutească în decorul marin rafinat la detaliu.

 

Bine ați (re)venit în atmosfera copilăriei! Intrarea în acest univers magic este semnalizată prin stegulețele atârnate de bârnă! 

Accesoriile delicate îți smulg un zâmbet în fiecare colțișor! Atât accesoriile, cât și toate piesele de mobilier sunt de la showroom-ul La Maison.

Dormitor Copii - Designist

 

Tabloul mic, cu cada retro bleu, lărgește perspectiva.

 

Bârnele sunt prezente și aici, completate cu decorațiuni vesele, pastel.

 

Fotografii de Alex Boghian.

Îți recomandăm să te uiți și la acest video

Te-ar mai putea interesa