Deco: Camera cu poveşti

TOTUL DESPRE MAME
Iată-l şi pe şoricel cu flautul său fermecat! Paravanul textil de sub patul suspendat ascunde spaţiul „secret” la Ilincăi. Deocamdată aici se află o minibucătărie pentru ea şi micuţii ei prieteni.

 

Camera Ilincăi spune poveşti fermecate cu o balerină şi câteva pisici 

Nu credem că există vreun adult care intră în camera Ilincăi şi nu îşi doreşte pe loc să fie iar copil, să trăiască cu un picior printre poveşti şi cu unul printre jucării. Noi cu greu ne-am dat duşi de lângă pisica-balerină cea graţioasă, de lângă prietenele ei pisici şi de lângă şoricelul cel şmecher, cu flaut fermecat, care le cântă pisicilor şi ele dansează, neputând să-l mai vâneze!

Ilinca are cinci ani, iubeşte pisicile şi baletul. Camera ei este la mansardă şi are doar 9 metri, dar este suficient de mare cât să le găzduiască pe personajele din povestea ei preferată: pisica-balerină te salută cum deschizi uşa, în mijlocul unui decor diafan, dar în acelaşi timp contemporan.

 

De tot ce a însemnat personalizarea camerei Ilincăi s-a ocupat Alina Dobre de la care?Cutare. De la Alina am aflat cum conturarea acestei poveşti frumoase, pe care ea o numeşte Ballerina and the magic flute, a venit natural, firesc, fără resticţii, doar cu firul roşu de la bun început declarat – pasiunea Ilincăi pentru balet şi pisici.

Iată-l şi pe şoricel cu flautul său fermecat! Paravanul textil de sub patul suspendat ascunde spaţiul "secret" la Ilincăi. Deocamdată aici se află o minibucătărie pentru ea şi micuţii ei prieteni.

 

Materialele folosite de Alina pentru perdele, paravanul textil, pisica-balerină, setul de pat şi buzunarele ca nişte frunze suspedate sunt în cea mai mare parte naturale. Mobilierul este de la Flexa, iar lustra de la Atelier Anda Roman.

 

Ce ne-a fermecat cel mai mult în povestea ţesută de care?Cutare pentru Ilinca este senzaţia de plutire într-un spaţiu fermecat. Un decor în care nu a fost nevoie de multe accesorii pentru a spune o poveste simplă, frumoasă, armonioasă, conturată din textile pe fondul unui mobilier alb şi a unei duşumele din lemn într-o nuanţă deschisă.

 

Fotografii: care?Cutare

 

Îți recomandăm să te uiți și la acest video

Te-ar mai putea interesa