Cele mai vesele accesorii pentru camera copiilor

TOTUL DESPRE MAME

Cum decorăm camera copiilor? Am vrea să fie un spațiu vesel, creativ, funcțional, care să se asorteze cu cheful de joacă al celor mici. Prietenii noștri de la Designist.ro au ales pentru noi o serie de accesorii pentru copii mici și mari, realizate exclusiv de designeri români. Sinceri să fim, privind această selecție de accesorii, mai că am redecora și noi dormitorul părinților în același spirit jucăuș, nu-i așa?

 

Fructe gigant

Pe Kihi-Kiha (Laura și Mădălina) le cunoaștem de peste un an și suntem cu ochii pe tot ce fac. Ne plac mult coșurile lor pentru jucării, fructele gigant în care intră piciul cu tot cu jucăriile lui, cutiile lor personalizate și accesoriile exuberante din material textil.

O mare, mare portocală pentru depozitare, semnată Kihi-Kiha

Jucării Kihi-Kiha

Pouf-uri pentru camere de pici, dar bune și pentru musafiri

De curând am descoperit POUF, un studio de design din Cluj, și imediat ne-am îndrăgostit de pouf-urile lor pentru copii. Se potrivesc oricărei camere de copii. Și nici în living nu le stă rău!

Cine vrea un POUF care doarme adânc și visează frumos?

Dar un POUF polar?

Oglinzi și stickere simpatice-foc

Designerii de la Cai verzi pe pereți au planuri noi și fresh pentru acest an. Modelele lor noi de stickere și oglinzi ne-au molipsit de vise și visuri în care obligatoriu apar niște cai, niște pisici și niște zâne.

Oglinzi Pisicuțe: sunt din plexiglas și vin însoțite de autocolant de perete negru, dar și de un tub de silicon pentru montaj

Zâne cu licurici pentru nopți liniștite

Planetarium este stickerul nostru preferat de la Cai verzi pe pereți

Pentru seri liniștite

Știm cât de importantă este lumina atunci când vine vorba de o atmosferă de poveste, în camere pentru pici sau pentru părinți. Când vine vorba de lămpi, ne plac Lovely, by Anca Fetcu, și lămpile cu prințese semnate Mădălina Dumitru.

Lampa Lovely, semnată de Anca Fetcu, este din plexiglas

Lampă cu prințesă, semnată de Mădălina Dumitru

Pereți cu povești

Ilustrațiile cu prințese semnate de Mădălina Dumitru cu siguranță vor îmbrăca pereții în povești cu prințese, pisici și prinți simpatici care au trăit fericiți până la adânci bătrâneți.

Pereți cu povești desenate de Mădălina Dumitru

Poveștile se spun cu acum

Perdelele magice, din mix textil, cusute de .care?Cutare, transformă orice cameră într-o scenă de basm. Mai e nevoie de o descriere în plus?

Perdele magice de la .care?Cutare

Camera diafană a Ilincăi, de care v-am mai povestit și în altă ocazie

Miau!

Și, cum jucăriile pentru cei mici sunt decorațiuni în toată regula, de care cu greu ne despărțim pe măsură ce picii se fac mari, recomandăm jucăriile textile create de Sucita Goodies. Noi am rămas cu ochii la pisicile colorate și plănuim să adoptăm câteva.

Pisicile create de Sucita Goodies

 

Fotografii prin designerii menționați în articol

Îți recomandăm să te uiți și la acest video

Te-ar mai putea interesa