Corpul femeii după naștere. Mame care au acceptat să fie fotografiate

Cristina Călin, redactor
Corpul femeii după naștere

Când te uiți prima dată în oglindă după naștere poți să ai un șoc. Nu mai aduce nimic cu trupul tău de dinainte de a rămâne însărcinată. Oglinda și aparatul de fotografiat devin aproape inamici pentru o perioadă. Corpul femeii după naștere a fost mereu subiect de discuții. 

Transformările la care corpul nostru este supus în timpul sarcinii ne dau bătăi de cap mult timp și, uneori, uităm că semnele sunt datorate faptului că am adus pe lume o ființă nouă pe care o iubim din tot sufletul. Se poate instala chiar depresia. Totul se amplifică precum un bulgăre de zăpadă.

Campanie de celebrare a trupurilor postpartum

Pornind de la nevoia femeilor care de abia au născut de a se simți bine în pielea lor, un brand de haine pentru copii din Marea Britanie a pornit o campanie de celebrare a trupurilor postpartum. Într-un interviu dat CNN, un reprezentant al companiei a declarat că 80% dintre proaspetele mămici își compară trupurile cu cele ale vedetelor care apar în media. Țelurile și așteptările lor sunt total nerealiste și, de aceea, 50% dintre ele ajung să folosească tot felul de filtre și de aplicații care să le înfrumusețeze fotografiile atunci când le postează în social media.

Prin această campanie se dorește să se conștientizeze că în timpul perioadei de sarcină corpul suferă niște transformări și că este absolut normal să aibă nevoie de o perioadă de timp să își revină la forma pe care o avea înainte.

Campania ne arată trupurile a 10 mămici cu bebeluși mici. Linda Papadopulous, psiholog și autor de cărți din Marea Britanie, spune că în acest fel femeile sunt încurajate să își iubească corpul indiferent de imperfecțiuni. Afișele campaniei se vor vedea în toată Londra, în autobuze, stații de tren.

Corpul femeii după naștere. Trupul se schimbă, iubirea rămâne

Corpul femeii după naștere. Mă uit în ochii tăi și sunt fericită!

corpul femeii după naștere

Corpul femeii după naștere. Mă simt bine pentru că îl am pe fiul meu în brațe.

corpul femeii după naștere

Corpul femeii după naștere. Trupul meu poartă semnele prezenței voastre

corpul femeii după naștere

Corpul femeii după naștere. Sunt mândră de mine!corpul femeii după naștereCorpul femeii după naștere. Semnele de pe corp se pot duce sau nu. Singurul lucru care nu se va schimba e iubirea mea.corpul femeii după naștere

Corpul femeii după naștere. Am timp să reduce efectele sarcinii. Acum mă bucur de copilul meu.

corpul femeii după naștere

Corpul femeii după naștere. Nu regret nicio transformare a corpului meu!

corpul femeii după naștere

Corpul femeii după naștere. Nimic nu se compară cu bucuria de a vă ține în brațe.

corpul femeii după naștere

Îți recomandăm să te uiți și la acest video

Te-ar mai putea interesa