Zile de naştere de pomină

TOTUL DESPRE MAME
Jay-Z, Beyoncé și păpușa Barbie în valoare de 80.000 de dolari
Jay-Z, Beyoncé și păpușa Barbie în valoare de 80.000 de dolari

Cum se distrează piticii starurilor la aniversări

A apus de mult timp vremea petrecerilor pentru copii la care invitaţii principali erau adulţii şi discuţiile lor plicticoase (aşa cum ni se părea nouă atunci). Astăzi it’s all about the birthday star, sau ce nu fac părinţii pentru a-i vedea fericiţi la maxim pe cei mici? Şi, dacă vorbim de părinţi celebri din showbiz, posibilităţile sunt fără număr, aşa că avem ce să va povestim şi de data asta.

 

O petrecere de 200.000 de dolari

Expresia sky is the limit s-a potrivit perfect pentru familia alcătuită din Beyoncé şi Jay–Z, care i-au pregătit la începutul acestui an micuţei Blue Ivy o mega petrecere pentru care au scos din buzunar nici mai mult nici mai puţin decât 200.000 de dolari. Din această sumă, cică 95.000 de dolari au fost cheltuiţi pe cei mai frumoşi trandafiri albi şi roz, 80.000 de dolari a costat o păpuşă Barbie concepută special pentru sărbătorită şi care a fost împodobită cu diamante şi cu bijuterii din aur alb, iar 2000 de dolari a fost preţul tortului personalizat.

Petrecerea de 1 an a lui Mason, fiul lui Kourtney Kardashian

Generoşi, părinţii micuţei au mai cheltuit 30.000 de dolari pe cadourile destinate invitaţilor la petrecere, care au constat în jucării, seturi de bijuterii, costume de prinţesă şi căsuţe de păpuşi. Nu au fost neglijaţi nici părinţii musafirilor, care au primit de la Beyoncé şi Jay-Z cutii de cadouri în care se găseau bilete la concert şi stilouri din aur, gravate cu numele sărbătoritei, precum şi cu numele fiecărui invitat în parte.

Nici cuplul Katie Holmes – Tom Cruise (atunci când încă formau un cuplu) nu s-a lăsat mai prejos și a cheltuit 100.000 de dolari pentru super-petrecerea de doi ani a fetiţei lor, Suri. Ce a costat, totuşi, atât de mult? 17.000 de dolari au mers spre decoraţiunile florale, 45.000 de dolari a costat mâncarea atent aleasă, iar restul s-a dus pe 1000 de fluturi reali care au zburat graţios în jurul sărbătoritei şi pe 24 de torturi personalizate, pe care trona numele invitaţilor.

 

Parc de distracții și „la mulți ani!”

O grădină zoologică în toată splendoarea cu purceluşi, ieduţi şi alte animăluţe îndrăgite de copii a fost surpriza principală la petrecerea de un an a lui Mason, băieţelul lui Kourtney Kardashian şi al lui Scott Disick. Chiar dacă de-abia învăţase să meargă, Mason a primit cu încântare întreaga surpriză făcută de părinţii săi, căreia i s-a adăugat un carusel real în care s-au urcat şi invitaţii adulţi, un trenuleţ în mişcare, dar şi o renumită maşină germană în miniatură, ce l-a încântat serios pe băieţel.

Ce ziceți, e un cadou potrivit pentru aniversarea de 16 ani?

Şi dacă tot am adus în discuţie tot felul de cadouri scumpe, Brooklyn Beckham, fiul cel mare al cuplului Victoria şi David Beckham, se poate mândri cu unul dintre cele mai costistoare cadouri primite vreodată de un copil de vedeta. Simpaticul puşti a devenit cu ocazia împlinirii vârstei de 6 ani proprietarul unui loc de joacă real, cu două etaje, conceput după dorinţele sărbătoritului, în valoare de 187.000 de dolari.

Dacă vă întrebați cum vor evolua lucrurile mai târziu și ce cadouri vor primi acești copii în adolescență, vă putem da un mic preview: mogulul muzicii rap, P. Diddy, i-a făcut cadou băiatului său cel mare, Justin Dior, cu ocazia împlinirii vârstei de 16 ani, un Maybach în valoare de 360.000 de dolari. Hmmm…

 

Și o petrecere „normală”

O petrecere cu totul diferită de cele de mai sus a avut, însă, Barron Trump, cel mai mic dintre copiii miliardarului american Donald Trump. Când a împlinit patru ani, Barron a mers împreună cu părinţii săi, Melania şi Donald, dar şi însoţit de 20 de colegi de grădiniţă, la Muzeul Forţelor Maritime, Terestre şi de Aviaţie din New York. Acolo a putut să vadă îndeaproape timp de două ore exact ceea ce îl pasiona: elicoptere, submarine şi tancuri.

Barron Trump s-a sărbătorit la muzeu. Cool, nu?

Distracţia a fost pe măsură, iar colegii s-au simţit în timpul petrecut la muzeu la fel de bine că sărbătoritul însuşi. Şi, ca să fie până la capăt un băiat de comitet, Barron şi-a tratat invitaţii cu pizza şi şniţele de pui, lăsând la o parte fiţele pe care te-ai fi aşteptat să le găseşti la un copil ce provine dintr-o astfel de familie înstărită şi celebră. Singura extravaganţă, dacă se poate numi aşa, a fost un tort cu ciocolată şi vanilie, care a reprodus avionul privat al tatălui său şi pe care scria cu litere de-o şchioapă Barron Trump, şi o urare de La mulţi ani! proiectată pe unul dintre pereţii muzeului. Idei mari, deloc scumpe, dar care ne arată încă o dată că un copil se simte în al nouălea cer indiferent de zerourile ce stau la coada cadourilor sale.

 

Voi ce fel de petreceri aţi organizat pentru copiii voştri?

Îți recomandăm să te uiți și la acest video

Te-ar mai putea interesa

Te-ar mai putea interesa