Wonder Woman trăieşte în Marea Britanie?

Raluca Dumitrică
cambridge-totul-despre-mame

Ducesa de Cambridge a născut o fetiţă şi întreaga lume vorbește despre asta

Charlotte Elizabeth Diana, prima prinţesă născută după 180 de ani în dinastia de Cambridge, este cea mai nouă membră a familiei regale britanice. Nu această informaţie a creat stupoare la nivel global, ci înfăţişarea proaspetei mame, care a părăsit maternitatea în aceeaşi zi în care a şi născut, la nici 10 ore de la venirea pe lume a micuţei prinţese.

La nici doi ani de la naşterea Prinţului George, Catherine, Ducesa de Cambridge a adus pe lume o mult aşteptată prinţesă. Evenimentul a reuşit să îi emoţioneze deplin pe miile de supuşi din toată ţara, dar în mod special pe cei care au aşteptat zile întregi în faţa maternităţii din Londra unde s-a născut cea mai nouă membră a familiei regale. Emoţia a fost alimentată de anunţarea numelui pe care prinţesa îl poartă, Charlotte Elizabeth Diana, părinţii alegând să o denumească aşa în semn de respect şi iubire faţă de regretata Prinţesă Diana, bunica micuţei, străbunica prinţesei, Regina Elizabeth, şi bunicul bebeluşei, Prinţul Charles. Noua prinţesă este a patra în linie la tronul regal, după bunicul său, tatăl său, Prinţul William, şi fratele mai mare, Prinţul George.

De la spital, la bal

De obicei se întâmplă ca de la bal să ajungi la spital, dar în cazul acestei poveşti fericite lucrurile au stat taman invers. Look-ul său de proaspătă mamă a împărţit internetul în două, pentru că apariţia sa ravisantă, imortalizată în momentul în care părăsea maternitatea londoneză, era demn de o petrecere cu ştaif. Îmbrăcată într-o rochie albă cu flori galbene, creată special pentru această ocazie de faimosul designer britanic Jenny Packham (la fel ca la naşterea micului prinţ George), încălţată cu o pereche de pantofi nude cu toc şi coafată impecabil, soţia Prinţului William a părut o tânără doamnă sofisticată, care a făcut un mic ocol pe la sala de naşteri înainte să meargă la cine ştie ce sindrofie la care îşi confirmase cu mult timp în urmă participarea şi care mai avea doar o pălărie de adăugat la ţinută ca să fie totul perfect.

Gura internetului, slobodă

Pentru că www-ul este cea mai bună metodă de a te face auzit, mii de internauţi şi-au exprimat foarte vocal părerea referitoare la această înfăţişare ireproşabilă a ducesei. “Nu se poate aşa ceva, e imposibil să arăţi în felul ăsta după doar câteva ore de la naştere”, “copilul pare mai mare decât vârsta lui, sigur a născut mai devreme”, “o, stai, ducesa nici măcar n-a fost vreodată însărcinată, sigur e copilul lor, dar obţinut în urmă unei fertilizări in vitro şi purtat de o mamă surogat”.

Citind toate aceste teorii ale conspirației, îți dai seama că, dacă îţi propui, nu te împiedică nimeni să ieşi şi tu de pe uşa maternităţii îmbrăcată la patru ace şi cu o coafură ca-n celebrele reclame la fixativul care rezistă, rezistă, rezistă. Vrei să ai unghiile perfect manichiurate şi pedichiurate, cu oja strălucind pe ele? Vrei ca pielea să-ţi fie fină şi mătăsoasă? Dar părul lucios şi plin de vitalitate? Se poate! O programare la coafor şi la cosmetică cu câteva zile înainte de data preconizată a naşterii te rezolvă.

Mamele sunt Wonder Woman!

Este evident că înşiruirea de mai sus nu este tot ceea ce contează imediat după naştere şi nici nu reprezintă trăsăturile de bază ale unei Wonder Woman.

Spun doar că, dacă vrei să bifezi şi tu un look fermecător, de mamă super-puternică, n-ai niciun motiv să crezi că nu poţi s-o faci. N-ai nevoie de o armată de oameni lângă tine care să îţi aranjeze până şi cel mai mic fir de păr şi să-ţi spună cât de tare se asortează culorile rochiei tale cu cele ale vestimentaţiei alese în avans pentru nou-născutul tău scump şi drag. Poţi s-o faci fără prea mari eforturi, dacă asta îți dorești.

Dar dacă nu o faci, nu înseamnă că nu ești Wonder Woman, ci înseamnă că ai alte priorități. Fiecare mamă care iese pe ușa maternității este Wonder Woman!

Foto: itv.com.

Îți recomandăm să te uiți și la acest video

Te-ar mai putea interesa

Te-ar mai putea interesa