Verdict FBI: Brad Pitt nu și-a abuzat copiii

TOTUL DESPRE MAME
brad pitt

Un purtător de cuvânt al FBI a declarat recent că plângerea privind agresiunea asupra copiilor depusă împotriva actorului american a fost neîntemeiată, așa că Brad Pitt își poate vizita oricând copiii și are dreptul de a cere custodie comună.

În urmă cu trei luni, pe numele lui s-a depus o plângere în care era acuzat că, aflat într-un avion sub influența băuturilor alcoolice, și-a agresat fiul cel mare, Maddox. Plângerea a fost depusă de un martor la eveniment, însă atât Serviciile Sociale din Los Angeles, cât și FBI au concluzionat că nu a avut loc niciun abuz asupra băiatului.

Angelina Jolie și Brad Pitt divorțează. Actrița își acuză soțul că e violent cu copii

Reamintim că la mijlocul lunii decembrie Angelina Jolie a cerut divorțul, după 12 ani de relație. Actrița a solicitat custodia copiilor cuplului, cu permisiunea ca tatăl lor să îi viziteze. De la despărțire, copiii au locuit cu mama, iar actorul i-a putut vizita, dar doar în prezența unui terapeut.

Chiar dacă FBI și Serviciile Sociale s-au pronunțat, trebuie menționat faptul că, atunci când a anunțat divorțul, Angelina Jolie a invocat printre motive și violența lui Brad Pitt asupra copiilor. Acesta este și motivul pentru care ea a cerut custodie unică, cu drept de vizitare.

Brad Pitt este în continuare cercetat din cauza unor acuzațiiconform cărora și-a agresat copiii

Conform presei americane, în acest an, pentru prima dată, familia nu va petrece Ziua Recunoștinței împreună.

Dacă ți s-a părut util acest articol, dă LIKE paginii noastre de Facebook, unde găsești și alte articole cel puțin la fel de interesante.

 

Îți recomandăm și

Te-ar mai putea interesa