Copiii – cei mai buni parteneri pe covorul roşu

Raluca Dumitrică
angelina-jolie-totul-despre-mame

Cine a zis că pe covorul roșu nu calcă decât oameni mari?

Când are loc vreun eveniment cu ştaif în lumea celebrităţilor, toţi ochii sunt aţintiţi în mod special asupra vestimentaţiei pe care alege să o poarte în fericita zi vedeta cu pricina şi a accesoriilor alese de aceasta. Totul e disecat până în cele mai mici detalii, se caută acel je ne sais quoi care să poată constitui un titlu de articol, se fac clasamente şi estimări legate de cariera respectivei sau a respectivului, dar şi pariuri, în cazul în care stimabilul se află la o ceremonie de premiere, unde este şi nominalizat. Totul tinde să pălească, însă, în faţa unui tablou format din vedetă şi copilul sau copiii săi, când cuvintele se înmoaie, tonul verbal sau scriptic devine blajin şi dulce, iar părerile outsiderilor par să rostească la unison exclamaţia „vaaaaai, ce draguuuuuţ!”

Dacă vă gândiţi, însă, că vedetele sunt iresponsabile şi şi-au luat cu ele copiii acolo unde lucrurile sunt rezervate numai adulţilor, vă înşelaţi. Statutul de star nu înseamnă că părinţilor le lipseşte discernământul şi cumpătarea, aşa că nu-i de mirare că evenimentele la care au luat parte şi copiii lor erau destinate în majoritate celor mici, restul fiind acţiuni mondene inofesive, derulate la ceas însorit din zi.

Haideţi să vedem ce care sunt vedetele şi copiii are au atras toate privirile pe covorul roşu!

mariah-carey-totul-despre-mame

1. Mariah Carey şi gemenii Moroccan şi Monroe

La începutul acestei săptămâni, gemenii Moroccan şi Monroe Cannon, copiii cântăreţei Mariah Carey, au fost alături de mama sa când aceasta a primit o stea pe celebrul Hollywood Walk of Fame. Deşi nu au părut să fie prea impresionaţi de importanţa momentului, copiii au rezistat cu stoicism la ceremonie şi au făcut ce ştiu mai bine: să fie copii!

Cindy+Crawford-totul-despre-mame

2. Cindy Crawford, Kaia şi Presley

În luna iunie a acestui an, supermodelul Cindy Crawford a fost însoţită de copiii săi Kaia şi Presley Gerber la un eveniment al brandului OMEGA din Hong Kong, brand a cărui imagine este chiar faimosul model american.

reese-totul-despre-mame

3. Reese Witherspoon, Ava şi Deacon

Actriţa Reese Witherspoon i-a luat în urmă cu câţiva ani pe cei doi copii ai săi mai mari, Ava şi Deacon Phillippe, la emoţionantul moment al dezvelirii unei stele însemnate cu numele său pe faimosul Hollywood Hollywood Walk of Fame. Fericirea momentului a fost împărtăşită de actriţă cu cele mai importante persoane din viaţa sa, care s-au bucurat şi ele de realizarea mamei lor.

Jennifer-Lopez-totul-despre-mame

4. Jennifer Lopez, Emme şi Max

Gemenii actriţei şi cântăreţei Jennifer Lopez, Emme şi Max, au defilat alături de mama lor pe covorul roşu la începutul acestui an la premiera filmului de animaţie Home, în care mama lor a fost vocea unuia dintre presonajele principale. Nu foarte veseli (poate că evenimentul a avut loc la primele ore ale dimineţii?), copiii i-au arătat mamei că sunt alături de ea în clipele importante ale carierei sale, ba s-au şi asortat cu această pentru un frumos tablou de familie.

angelina-jolie-totul-despre-mame

5. Angelina Jolie şi Pax, Zahara, Knox, Shiloh şi Maddox

Aproape toată familia a fost prezentă în mai 2014 la premiera filmului Maleficent, în care Angelina Jolie deţine rolul principal. Singura care a lipsit a fost micuţa Vivienne, dar absenţa de la premieră a fost compensată de prezenţa sa pe marele ecran, aceasta fiind inclusă în distribuţia filmului.

Ali+Landry-totul-despre-mame

6. Ali Landry şi Marcelo, Estela şi Valentin

Toată familia actriţei Ali Landry a luat parte în toamna trecută, alături de vedetă, la un eveniment californian destinat siguranţei autor pentru copii. Ca de obicei, cea mai veselă a fost micuţa Estela, care obişnuieste să meargă cu mama sa la tot felul de evenimente mondene.

jennifer-hudson-totul-despre-mame

7. Jennifer Hudson şi David

La ediţia din acest an a Kids Choice Awards, actriţa Jennifer Hudson a venit alături de băieţelul său, David Otunga jr., demonstrând că sunt o pereche extrem de stilată şi de bine dispusă.
tia-mowry-totul-despre-mame

8. Tia Mowry şi Cree

La aceleaşi Kids Choice Awards, actriţa Tia Mowry s-a asortat cu micuţul Cree Hardrict, băieţelul său, având grijă să-şi coordoneze cromatic apariţia în faţa camerelor de filmat şi a aparatelor de fotografiat.

gwen-stefani-totul-despre-mame

9. Gwen Stefani, Kingston şi Zuma

Cei doi băieţi mai mari ai cântăreţei Gwen Stefani şi ai solistului rock Gavin Rossdale au fost alături de părinţii lor în urmă cu doi ani, la premiera filmului Monsters University. Deşi recent cele două superstaruri a anunţat că vor divorţa, acest lucru nu va însemna că nu-i vom mai vedea împreună la evenimentele mondene şi la acţiuni publice detsinate familiilor.

Steven+Gerrard+totul-despre-mame

10. Steven Gerrard, Lilly-Ella, Lexie şi Lourdes

Fotbalistul britanic Steven Gerrard, transferat recent la clubul de fotbal LA Galaxy, a luat parte în luna iulie a acestui an la cea de-a doua ediţie a Nickelodeon Kids’ Choice Sports Awards. Cine l-a însoţit la eveniment? Soţia sa, Alex, şi cele trei fete ale lor, Lilly-Ella, Lexie şi Lourdes.

Alec+Baldwin+totul-despre-mame

11. Alec Baldwin şi Carmen

Noua căsnicie îi prieşte actorului Alec Baldwin, care se poate mândri cu cei doi copii pe care îi are cu soţia sa, Hilaria: o fetiţă de aproape 2 ani, Carmen, şi un băieţel de două luni, Rafael Thomas. Iar când te mândreşti cu cei ai tăi, de ce să nu-i iei cu tine le evenimente?
Rachel+Zoe+totul-despre-mame

12. Rachel Zoe, Skyler Morrison Berman şi Kaius Jagger Berman

Cei mai bucălaţi copilaşi ai celebrităţilor de la Hollywood sunt cu siguranţă cei ai designerului şi stilistului Rachel Zoe. Aceasta este adesea văzută în public alături de ei, iar un eveniment californian din primăvara acestui an n-a făcut excepţie. Lângă vedetă şi soţul său, omul de afaceri, Rodger Berman, s-au aflat Skyler Morrison Berman şi Kaius „Kai” Jagger Berman.

britney-spears+totul-despre-mame

13. Britney Spears, Jayden James and Sean Preston

Cine poate să te însoţească la premiera filmului Ştrumfii, dacă nu copiii tăi? Aşa s-a gândit şi cântăreaţa Britney Spears, care a mers în urmă cu patru ani la evenimentul din Los Angeles împreună cu cei mici, Jayden James and Sean Preston.

elizabeth-hurley+totul-despre-mame

14. Elizabeth Hurley

Un adevărat cavaler este băiatul actriţei Elizabeth Hurley, ce a fost imortalizat în primăvara acestui an, alături de mama sa, la premiera londoneză a filmului The Royals. Băiatul în vârstă de 12 ani promite să fie un adevărat gentleman, iar ca dovadă stă costumul impecabil, dar şi coafura spilcuită, aşa cum îi stă bine unui adevărat domn.

Salma-hayek+totul-despre-mame

15. Salma Hayek şi Valentina

În urmă cu trei ani, micuţa Valentina Pinault, fetiţa actriţei Salma Hayek, şi-a acompaniat mama la ceremonia de închidere a Festivalului de Film de la Deauville, demonstrând că şi cei mici pot fi foarte şic pe covorul roşu.

will-smith+totul-despre-mame

16. Will Smith, Willow, Jaden şi Trey

Cei trei copii ai actorului Will Smith, Willow, Jaden şi Trey Smith, s-au îmbrăcat la ţol festiv în mai 2013 pentru premiera din New York a filmului After Earth, arătând că aşchia nu sare departe de trunchi în ceea ce priveşte aspectul fizic şi apetenţa pentru modă.

Foto: zimbio.com, people.com, usmagazine.com.

Îți recomandăm să te uiți și la acest video

Te-ar mai putea interesa

Te-ar mai putea interesa