Vedetele din Game of Thrones, părinţi ca noi toţi în afara platoului de filmare

Raluca Dumitrică
Game of Thrones
Talentatul Peter Dinklage, alaturi de fetita sa

Cele mai iubite staruri ale momentului alternează rolul de vedetă cu cel de părinte. Vă place la nebunie serialul HBO Game of Thrones (Urzeala Tronurilor) şi n-aţi pierdut niciun episod, devorând poveştile de pe ecran ale tuturor personajelor? În plus, credeaţi că ştiţi tot ce se poate despre protagoniştii Celor Şapte Regate? You know nothing!

Personaje de poveste, părinţi cu picioarele pe pământ

Ne-am obişnuit atât de mult cu personajele din acest serial, considerat cea mai bună realizare tv a momentului, încât suntem tentaţi să credem că vieţile lor sunt la fel de palpitante ca în serial.

Deşi sunt, într-adevăr, mult mai palpitante decât ale multora dintre noi, actorii sunt şi ei oameni ca toţi ceilalţi, ba chiar şi părinţi cât de poate de fireşti.
Unul dintre ei este actorul Peter Dinklage, care îl interpretează cu măiestrie pe Tyrion Lannister şi cel care, prin prestaţia sa de excepţie din film, a obţinut un premiu Emmy şi un Glob de Aur. Personajul pe care îl joacă actorul american a reuşit să câştige un munte de simpatie din partea telespectatorilor, care au suferit şi s-au solidarizat cu el pe parcursul sezoanelor.

În viața reală, Peter este căsătorit cu regizoarea de teatru Erica Schmidt şi au împreună o fetiţă născută în 2011, Zelig, al cărei nume a fost ţinut secret o bună perioadă de timp şi care înseamnă „fericit” în idiș. Deşi presa n-a reuşit de la bun început să afle numele copilului, paparazzi au reuşit, însă, să-l suprindă pe actor pe străzile din New York alături de familia sa, încă de când s-a născut micuţa Zelig, ţinând-o aproape de el într-un sistem de purtare sau în cărucior.

Ce-au în comun Cersei şi Jamie? Sunt părinți!

Nikolaj Coster-Waldau | Totul despre mame
Nikolaj Coster-Waldau, un tata si un sot fericit

Bine, bine, asta ştim de multă vreme, dar nu despre copiii din film este vorba, ci despre cei din viața reală. Rolul temutei Cersei Lannister este jucat cu multă carismă de Lena Headey, cea care este mama unui băieţel în vârstă de 4 ani. Băieţelul este rod al căsniciei sale cu muzicianul irlandez Peter Loughran, căsnicie încheiată anul trecut, după doi ani de separare şi cu destul de mult tam-tam din partea actriţei.

O dovadă că şi în realitate Lena la fel de aprigă ca Cersei stă şi o altă întâmplare: unul dintre actorii din serial, Jerome Flynn, cel care îl interpretează pe Bronn, a avut o relaţie amoroasă cu Lena la începutul anilor 2000, relaţie care nu s-a încheiat în termeni amiabili. Acesta a fost şi unul dintre motivele pentru care cei doi s-au evitat pe cât de mult posibil pe parcursul filmărilor şi nu au schimbat niciun cuvânt în clipele în care s-au întâlnit la muncă.

Pe de cealaltă parte, şarmantul Nikolaj Coster-Waldau, ridicat la rangul de sex-simbol după succesul de care s-a bucurat în rolul lui Jamie Lannister, este căsătorit de 16 ani cu Nukaka, actriță, cântăreață şi fostă Miss Groenlanda, cu care are 2 copii. Deşi Nikolaj este în culmea gloriei, viața de familie este cel puțin la fel de importantă ca partea profesională şi drept mărturie stau pozele surprinse de paparazzi cu cei patru la plimbare prin diferite oraşe ale lumii.

Domnii din serial, tați cu vechime

Elegantul actor Charles Dance, care l-a întruchipat magistral pe Tywin Lannister în primele patru sezoane ale seriei, are doi copii dintr-o primă căsnicie şi un al treilea copil născut în 2012, dintr-o relaţie cu sculptorița Eleanor Boorman. Actorul scoţian Iain Glen, cel care îl interpretează pe Ser Jorah Mormont, are un băiat în vârstă de 20 de ani din prima căsătorie cu actriţa Susannah Harker şi două fetiţe de 6 şi 2 ani cu actuală parteneră de viaţă, Charlotte Emmerson. Tot trei copii are şi actorul Liam Cunningham, interpretul rolului lui Davos Seaworth, o fată şi doi băieţi pe care îi creşte alături de soția sa Colette în Dublin, Sean Ben, curajosul şi onestul Ned Stark din primul sezon, dar şi Mark Addy, cel care l-a interpretat pe regele Robert Baratheon.
Cu doi copii cu soţia sa, actriţa Naomi Wirthner, se poate mândri Stephen Dillane, actorul care-l portretizează pe regele Stannis Baratheon, precum şi actorul Aidan Gillen, cel care-i dă viaţă extrem de bine machiavelicului şi dualului Petyr „Littlefinger” Baelish.

Jason Momoa, cel care l-a intepretat pe războinicul Khal Drogo şi care i-a fost partener de viaţă timp de câteva episoade blondei Khaleesi, este căsătorit în realitate cu actriţa Lisa Bonet, fosta soţie a cântăreţului Lenny Kravitz. Deşi multă lume nu credea că relaţia dintre cei doi va rezista, mai ales din pricina faptului că Lisa este mai mare decât Jason cu 12 ani, cei doi se iubesc în continuare şi au o fetiţă, născută în 2007, şi un băiat, născut în 2008.
Iar, dacă tot am adus-o în discuţie pe Khaleesi, unul dintre oamenii săi de încredere, Daario Naharis, este interpretat de actorul Michiel Huisman, care e tatăl unei fetiţe în vârstă de 7 ani, pe nume Hazel.

Şi scenariştii din Games of Thrones sunt părinţi celebri

David Benioff | Totul despre mame
David Benioff, venind de la cumparaturi cu familia sa

Dar nu numai actorii din serial sunt celebrităţi cu vieţi de familie cât se poate de obişnuite, ci şi scenariştii. Una dintre minţile prodigioase din spatele serialului, pe lângă celebrul George R. R. Martin, cel care a scris cărţile ce stau la baza filmului, este scenaristul David Benioff. Acesta este căsătorit cu actriţa Amanda Peet, cu care are 2 fetiţe pe nume Frances Pen (6 ani) şi Molly June (4 ani) şi, în afara timpului petrecut în fața calculatorului sau pe platoul de filmare, poate fi zărit ca orice tată normal alături de fetiţele sale sau cărând sacoşe cu de-ale gurii. Pentru că el însuşi i-a asigurat pe fani că vor mai urma încă două sezoane ale seriei, în care vor apărea noi personaje, suntem curioşi să vedem ce alţi părinţi celebri se vor alătura hitului momentului!

Foto: celebritybabyscoop.com, zimbio.com.

Îți recomandăm să te uiți și la acest video

Te-ar mai putea interesa

Te-ar mai putea interesa