Vedete inspirate şi elegante la top 10 mame cu stil

Raluca Dumitrică

5 mame celebre ne-au dat pe spate cu alegerile lor vestimentare

Sezonul ceremoniilor de premiere s-a încheiat, dar nu şi evenimentele frumoase, care sunt întotdeauna un prilej bun pentru dichis şi rafinament. Un exemplu în acest sens sunt cele 5 mame celebre din clasamentul nostru, care au reuşit să ne impresioneze în această săptămână prin minunatele lor alegeri vestimentare. De la capete regale, la actriţe şi cântăreţe în vogă, toate ne-au arătat recent cât de pasionate sunt de frumos şi cât de multă atenţie pot acorda şi imaginii personale, în pofida unui program zilnic ultra-încărcat.

Iată 5 vedete inspirate şi elegante la top 10 mame cu stil!

Regina-Maxima-a-Olandei-totul-despre-mame1. Prezentă la un spectcol de dans organizat la Copenhaga, ca parte a vizitei sale oficiale din această ţară, Regina Maxima a Olandei a ales să îmbrace o rochie cărămizie Claes Iversen cu un singur umăr şi accentuată de o curea în talie, dar şi de zeci de cristale mici, cusute peste tot pe rochie. O pereche de sandale, un şal voluminos şi un plic de mici dimensiuni au întregit look-ul reginei.

Michelle-Obama-totul-despre-mame2. Prima Doamnă a Statelor Unite ale Americii, Michelle Obama, a îmbrăcat cu prilejul unei vizite oficiale întreprinse în Japonia o rochie galben neon Kenzo, cu un puternic imprimeu, căreia i-a asortat o curea metalică Roksanda şi o pereche de pantofi negri cu vârful ascuţit.

Jennifer-Lopez-totul-despre-mame3. O salopetă albastră Elie Saab foarte scurtă a fost alegerea lui Jennifer Lopez pentru o nouă ediţie a emsiunii American Idol, la care este membră a juriului. În ceea ce priveşte accesoriile, vedeta a optat pentru o pereche de pantofi nude Casadei şi nişte brăţări Endless Jewelry.

Printesa-Mary-totul-despre-mame4. Prinţesa Mary a Danemarcei a îmbrăcat la banchetul organizat la Palatul Christiansborg din Copenhaga în cinstea vizitei oficiale a familiei regale olandeze o rochie lungă Birgit Hallstein de culoarea untului, accentuată în talie de o curea aurie. O spectaculoasă tiara şi o pereche de cercei cu diamante şi rubine, un plic auriu Judith Leiber şi nişte pantofi Manolo Blahnik în aceeaşi culoare au întregit look-ul rafinat al prinţesei.

January-jones-totul-despre-mame

5. Actriţa January Jones a luat parte in New York la un eveniment derulat în jurul serialului Mad Men, al cărui sezon final va începe în luna aprilie a acestui an, îmbrăcată într-o rochie Preen, căreia i-a asortat o pereche de sanadale Nicholas Kirkwood de culoare roşie şi un ruj la fel de roşu.

Regina-Maxima-totul-despre-mame6. Aflată într-o vizită oficială în Danemarca, Regina Maxima a Olandei a îmbrăcat la sosirea în Copenhaga o haină gri tip capă creată de designerul Claes Iversen, căreia i-a asortat o pălărie gri din stofă, nişte mănuşi gri din piele şi un plic în aceeaşi culoare, precum şi o pereche de pantofi peep-toe Christian Louboutin, din piele întoarsă.

Printesa-Mary-a-Danemarcei-totul-despre-mame7. La sosirea pe aeroport a familiei regale olandeze, Prinţesa Mary a Danemarcei a ales să îmbrace o ţinută de inspiraţie retro, alcatuita dintr-o haină bej, o rochie albă Prada, o pereche de pantofi nude Christian Louboutin, o pereche de mănuşi mov, dar şi o pălărie, un plic Carlend Copenhagen şi o broşă în aceeaşi nuanţă de violet.

Michelle-Obama-totul-despre-mame8. Aflată în Cambodgia, ca parte a unui turneu prin Asia, Michelle Obama a ales să poarte un top şi o fustă Alice + Olivia, cu un imprimeu vivace şi colorat. Ca accesorii, prima doamna a optat pentru o pereche de sandale gri din piele întoarsă şi nişte cercei simpli.

January-Jones-totul-despre-mame9. Aflată în plină promovare a ultimului sezon din serialul „Mad Men”, January Jones a fost zărită în drum spre o faimoasa emisiune de televiziune, îmbrăcată într-o ţinută alcătuită dintr-o rochie color-block, o haină şi o geantă negre şi niște pantofi albi cu vârful ascuţit.

Jennifer-Lopez-totul-despre-mame10. Surprinsă de paparazzi în timp ce se îndrepta spre maşina sa după o cină în oraş, actriţa şi cântăreaţa Jennifer Lopez a fost imortalizată purtând o rochie scurtă Rachel Zoe în alb şi negru, căreia i-a asortat o pereche de cizme lungi, din piele întoarsă neagră.

Foto: hawtcelebs.com, theroyalforums.com.

Îți recomandăm să te uiți și la acest video

Te-ar mai putea interesa

Te-ar mai putea interesa