Vedete care şi-au luat lumea în cap

TOTUL DESPRE MAME
Julia Roberts și cei trei copii „fermieri”
Julia Roberts și cei trei copii "fermieri"

… nu chiar de tot, ci doar pentru o perioadă, cât să pună ceva cărămizi la temelia educației copiilor lor. Căci agitaţia generală ce înconjoară mai toate familiile intrate în lumina reflectoarelor poate fi plăcută doar pentru unele dintre starurile internaţionale, care adoră să fie mereu în centrul atenţiei. Pentru alţi părinţi faimoşi, în schimb, viața nu se rezumă la a ocupa prima pagină a revistelor de scandal şi la a face cu mâna graţios de la balcoanele publice. Unii vor să trăiască departe de tumult şi să mai guste din plăcerile unor oameni obişnuiţi.

 

Julia Roberts și ferma din New Mexico

Când Julia Roberts s-a cuplat cu cameramanul Daniel Moder s-a lăsat cu ceva valuri în ziare, mai ales că Danny era căsătorit la vremea aceea, iar starul din Pretty Woman se afla într-o relaţie cu un chipeş actor, Benjamin Bratt. În pofida acestui subiect incitant de presă, Julia şi-a văzut mai departe de viaţa ei şi s-a căsătorit în 2002 cu cel care i-a furat inima pe platourile de filmare ale peliculei The Mexican. Împreună au trei copii, gemenii Hazel și Phinnaeus, născuţi în 2004, şi mezinul Henry, născut în 2007.

Sean, Robert și copiii lor crescuți departe de tabloide

În afara câtorva fotografii apărute că prin minune în tabloide, în care publicul a remarcat cu surpindere că cei mici au părul roşcat şi blond, nimeni nu pare să ştie prea multe lucruri despre familia Roberts – Moder, care preferă să nu facă un prea mare tam-tam din celebritatea Juliei şi să-şi petreaca majoritatea timpului la ferma lor din New Mexico.

 

Adio, Hollywood!

Fostul cuplu Robin Wright – Sean Penn a fost la fel de misterios ca oscarizata Roberts în ceea ce priveşte viaţa personală. Puţină lume ştie că frumoasa blondă ce a interpretat unul dintre rolurile principale din celebrul Forrest Gump şi talentatul Penn au împreună doi copii, o fată, Dylan Frances, şi un băiat, Hopper Jack, pe care cei doi părinți celebri au decis de comun acord să îi crească în afara cetăţii filmului.

Hotărârea de a trăi cu cei mici în zona de nord a Californiei a fost luată pentru a-i proteja pe cei doi copii, acum majori, de „societatea sociopată şi ciudată” de la Hollywood, aşa cum însăşi Robin a declarat.

Starea de sănătate a actorului Michael J. Fox, diagnosticat cu Parkinson la vârsta de 30 de ani, l-a făcut să-şi schimbe percepţia despre lumea strălucitoare de la Hollywood, unde Fox era un star în adevăratul sens al cuvântului. Alături de soţia sa, Tracy Pollan, vedeta din Back to the Future a luat decizia de a-şi schimba domiciliul californian din faimosul cartier Bel Air din Los Angeles cu unul mai puţin faimos, situat în New York, metropolă care oferă atât anonimat, cât şi diversitate de oameni şi oportunităţi.

Se pare că alegerea a fost una inspirată, pentru că Michael se declară încântat de modul în care au crescut cei patru copii ai săi, Sam Michael, 23 de ani, gemenii Aquinnah Kathleen şi Schuyler Frances, 18 ani, şi Esmé Annabelle, 11 ani, pe care îi consideră nişte copii buni, despre care nu şi-ar imagina că vor apărea vreodată în tabloide.

Michael Fox și familia sa numeroasă

Fosta parteneră de mic ecran a lui George Clooney din peliculă Up in the Air, actriţa Vera Farmiga, s-a mutat cu soţul său, Renn Hawkey, şi cu cei doi copii, băieţelul Fynn, 4 ani, şi fetiţa Gytta, 2 ani, într-o fermă aflată la două ore distanţă de New York. Fericita familie care se bucura de aer curat şi de natură nu are bonă, iar în caz de nevoie apelează la ajutorul membrilor familiei. De menţionat şi faptul că de partea de entertaining se ocupă patru căpriţe sprintene, care sunt deliciul copiilor.

 

Viața în suburbie

În caz că vă întrebaţi ce mai face una dintre cele mai focoase salvamariste din serialul Baywatch, blonda Gena Lee Nolin, care o interpreta pe Neely Capshaw, veţi fi surprinşi să aflaţi că actriţa s-a dedicat complet maternităţii, având trei copii minunaţi. Fosta colegă de platou a Pamelei Anderson s-a mutat împreună cu soţul său, Cale Hulse, departe de viaţa captivantă de la Hollywood, alegând o zona liniştită de suburbie pentru a-şi creşte copiii în vârstă de 16, 6 şi 4 ani. Alături de cei cinci se află periodic şi fetiţa în vârstă de 11 ani a lui Hulse, dintr-o relaţie anterioară, care este nelipsită de la reuniunile familiale şi din vacanţe.

Gena Lee Nolin, "happy housewife"

Trecută printr-o depresie post-partum după naşterea celui de-al treilea copil şi diagnosticată şi cu o maladie tiroidiană, Gena şi-a găsit refugiul în zona retrasă în care locuieşte şi pe care o consideră perfectă pentru a-i creşte pe copii.

Se pare că din ce în ce mai mulţi părinţi celebri aleg să-şi îndepărteze familiile discret din mijlocul acţiunii şi să caute medii mai liniștite. Eu, una, sunt sigură că nu ar da nimeni serile petrecute pe verandă, citind poveşti copiilor, pe serile în care se numără tălpile roşii de la pantofii de firmă ai invitatelor la sindrofii.

 

Știi care sunt cei mai sexy tați de la Hollywood? Să facem împreună o recapitulare!

Îți recomandăm să te uiți și la acest video

Te-ar mai putea interesa

Te-ar mai putea interesa