Starurile o ţin tot într-o vacanţă

Raluca Dumitrică
Heidi Klum, cu Leni si Lou
Heidi Klum, alaturi de copii la Aqua Park
Heidi Klum, cu Leni si Lou
Heidi Klum, alaturi de copii la Aqua Park

Pentru ce destinații de vacanță au optat starurile?

Deși vara se apropie de sfârșit, este încă destul de cald şi bine (mă rog, cu excepţia continentului australian, unde este cam răcoare în perioada asta), iar vedetele şi familiile lor încă mai pleacă prin vacanţe, niciodată suficiente pentru cei mari sau mici.

Surprinzător, pe lista de concediu se află ca destinaţie nu numai ţărmuri însorite şi ape limpezi ca cristalul, ci şi alte locuri odihnitoare, în care toată lumea se poate relaxa.

 Să descoperim New York-ul

Frumoasa actriţă şi fostul model Garcelle Beauvais a organizat perfect prima excursie în New York a celor doi băieţi ai săi gemeni, Jax şi Jaid, care au cinci ani, alături de care s-a aflat şi fratele mai mare, Oliver, în vârstă de 22 de ani. Starul american, cunoscut pentru rolurile din serialele tv The Jamie Foxx Show şi NYPD Blue, s-a ocupat în amănunt de itinerariul făcut spre şi prin The Big Apple, deşi a avut de la început o vagă bănuiala că o mare parte dintre drumuri vizau giganticul magazin de jucării FAO Schwarz.

Dacă Garcelle a bifat New York+ul, modelul Heidi Klum şi-a petrecut aproape toată luna iunie în această metropolă americană. Mamă a patru copii, Leni, Henry, Johan şi Lou, Klum, în prezent gazdă a show-ului de televiziune Project Runway, a fost zărită cu toată gaşca sa la parcul de distracţii acvatic Hudson River din New York, unde cei mici au fost în culmea fericirii. Copiii şi-au primit şi porţia cu numărul doi de distracţie la câteva zile după, de dată aceasta alături de tatăl lor, cântăreţul Seal, care i-a dus în Los Angeles pentru o nouă rundă de vacanţă zgomotoasă. După New York, familionul lui Klum a ajuns pe plajele din California, în exotica Bora Bora, iar copiii au ajuns cu tatăl lor şi în Sardinia.

Vacanţă cu aromă de struguri

De soarele californian s-au bucurat Tamera Mowry-Housley, jumătatea din serialul Tia & Tamera, şi Candace Cameron Bure, actriţa care ne-a încântat copilăria cu rolul său din serialul Full House. Tamera a mers împreună cu soţul Adam Housley şi baiatelul Aden, în vârstă de 7 luni, în parfumata zonă Napa, unde cei doi au o casă de vacanţă şi unde se află o mulţime de vii înmiresmate. Pe lângă relaxarea de vacanţă şi o binemeritată odihnă, părinţii au profitat de prezenţa lor în ţinutul licorii lui Bachus şi au mers şi la câteva degustări de vinuri.

Napa Valley este şi destinaţia preferată de vacanţă pentru Candace Cameron Bure, soţul său, Valeri Bure, şi cei trei copii, Natasha, Lev şi Maksim. Pe lângă oportunitaea de a avea şi ei o casă de vacanţă în această zona îndrăgită din California, părinţii se mai pot mândri şi cu faptul că deţin o făbricuţă de vinuri, intitulată Bure Family Wines, care combină pasiunea cu utilul şi care le oferă numeroase satisfacţii. 

 

Vacanta Claudia Schiffer
Claudia Schiffer, alături de familie și prieteni în Marbella

La mare sau la munte?

De o vacanţă calduroasă s-a bucurat şi familia supermodelului Claudia Schiffer, care a ales ca destinaţie de petrecere a unui prim concediu în acest an celebra localitate spaniolă Marbella, situată în regiunea Costa del Sol. Însoţiţi şi de câţiva prieteni aproiati, familia Schiffer – Vaughn din care nu puteau lipsi cei trei copii ai lor, Caspar, Clemetine şi Cosima, s-a bucurat din plin de nisipul fin din Marbella şi de apa cristalină, vacanţa fiind un real succes.

 

Cântăreaţa Jewel a decis, însă, să fugă de căldură şi de aglomeraţia locurilor mult-căutate de turişti. În acest sens, ea a ales să-şi petreacă cea mai mare parte din vară în Colorado, împreună cu soţul său, Ty Murray, şi cu băieţelul lor Kase, în vârstă de aproape 2 ani. Acolo cei doi au o reşedinţă izolată, care se dovedeşte a fi cel mai potrivit loc pentru o şedere liniştită şi răcoroasă.

Nicio vacanţă fără protecţie solară

Melissa Rycroft si fiica sa Totul despre mame
Melissa și Ava

Pe lângă toate planurile de vacanţă împărtăşite public de vedete, un star de renume pe continentul nord-american, Melissa Rycroft, cunoscută pentru participarea sa la emisiunea The Bachelor, dar şi la două ediţii ale show-ului de televiziune Dancing with the Stars (dintre care una a fost câştigată fără drept de apel de perechea formată din ea însăşi şi de Tony Dovolani), a hotărât să atragă atenţia asupra importanţei utilizării lotiunii de plajă pe perioada verii. Mamă a unei fetiţe de 2 ani, Ava, Melissa a recunoscut că adoră să-şi petreacă mai tot timpul împreună cu familia sa în aer liber, la plajă, pe marginea lacului, în mijlocul naturii, iar protecţia solară nu le lipseşte niciodată niciuneia dintre ele. Tocmai de aceea cremele de corp cu factor de protecţie solară ridicat au fost primele pe care Melissa le-a pus în geantă în excursia în Europa din această vară, aşteptată cu mult interes de întreaga familie.

 

Voi unde aţi fost în vacanţă?

Îți recomandăm să te uiți și la acest video

Te-ar mai putea interesa

Te-ar mai putea interesa