Un nou bebeluş regal! De data aceasta, în Monaco!

Raluca Dumitrică

Monaco se pregătește de sosirea unui bebeluș regal și… deja faimos. Chiar dacă Monaco este doar un principat, vestea că este însărcinată Charlotte Casiraghi, fiica Prinţesei Caroline de Hanovra şi nepoata celebrei Prinţese Grace de Monaco (fostul star de cinema Grace Kelly) şi a Prinţului Rainier, a fost primită cu extrem de multă încântare de supuşi, dar şi de admiratorii caselor cu sânge albastru de pe mapamond. Strănepotul fostei America’s Sweetheart suscită, încă de pe-acum, curiozitate şi preocupare.

Copilul pe care îl va naşte Charlotte nu este primul nepot al lui Caroline, căci Andrea Casiraghi, cel mai mare frate al lui Charlotte, a devenit tată la începutul acestui an, logodnica sa, Tatiana Santo Domingo dăruindu-i acestuia un băiat, pe nume Sacha. Nunta dintre cei doi urmează să aibă loc la finele acestei luni, în timp ce Charlotte se presupune că va face marele pas la sfârşitul anului.

Cel mai popular actor de comedie din Franţa a cucerit trandafirul monegasc

Cam aşa au titrat tabloidele franceze povestea uşor picantă dintre Charlotte şi actorul francez de origine marocană Gad Elmaleh, care i-a devenit recent logodnic, cu aluzie la frumuseţea tinerei descendente a familiei Grimaldi, care organizează anual în Monaco Balul caritabil al Trandafirilor.

Neaşteptata alăturare dintre cei doi ţine de ceva vreme prima pagină a presei din Franţa, relaţia total neprevăzută dintre monegască şi multi-disciplinarul artist francez fiind mană cerească pentru ziarişti. Amănuntele picante sunt date de diferenţa de vârstă dintre cei doi, Charlotte având 27 de ani, iar Gad 42, dar și de faptul că actorul mai are un fiu în vârstă de aproape 13 ani, Noe, dintr-o relaţie anterioară cu actriţa Anne Brochet, precum şi de încheierea subită a relaţiei de patru ani dintre Charlotte şi Alex Dellal, un renumit curator britanic, după ce toată lumea îi vedea căsătoriţi.

Iubire și drepturile omului

Charlotte l-a cunoscut pe Gad în cadrul unei petreceri private din toamna lui 2011, prin intermediul unor prieteni comuni. Deşi zvonurile cu privire la relaţia lor circulau prin oraş, primele imagini care i-au dat de gol au fost imortalizate de revista Paris Match, care a publicat în exclusivitate fotografii cu Charlotte ieşind din locuinţa actorului francez.

Supărată până peste măsură de aceste poze, pe care le-a considerat o invadare a spaţiului privat, fiica Prinţesei Caroline a dat în judecată publicaţia franceză, care a fost obligată de justiţie să afişeze un mare banner în alb şi negru pe prima coperta pe care scria că a violat drepturile omului.

Jonglând cu datoria şi pasiunile

Charlotte este a patra în linie la tronul deţinut în prezent de Prinţul Albert, unchiul său, după mama sa şi cei doi fraţi, Andrea şi Pierre, dar nu pare a fi foarte nerăbdătoare să ocupe vreo funcţie importantă locală în viitorul apropiat. Nu pentru că ar fi indiferentă faţă de soarta micului principat, ci pentru că viaţa sa este plină cu fel de fel de activităţi, oarecum îndepărtate de programul strict al unui reprezentant de stat.

Printre aceste activităţi se numără jurnalismul, moda şi echitaţia, pe care Charlotte nu numai că o îndrăgeşte teribil de mult, dar o tratează şi cu maxim profesionalism, participând periodic la diferite evenimente ecvestre incluse în circuitul competiţional. Este, de altfel, şi preşedintele onorific al Jumping International de Monte-Carlo, un renumit concurs de călărie la care şi participă, dar pe care îl va ocoli o perioadă, cel puţin pâna se va naşte bebeluşul.

Frumusețea se moștenește

Şi, fiindcă Charlotte este o mare iubitoare de modă, nu e de mirare că frumuseţea sa cu adevărat regală l-a determinat pe celebrul Karl Lagerfeld să spună despre ea că îi aduce aminte de Brigitte Bardot, iar pe cei de la celebrul brand Gucci să o aleagă ca imagine a lor în anul 2012, după ce fusese desemnată anterior ambasador oficial Gucci pentru echitaţie.

Fotografiată de unul dintre cei mai buni fotografi de modă ai momentului, Peter Lindbergh, Charlotte emană în campania Gucci senuzalitate, dar şi inocenţă, calităţi care s-au regăsit şi în bunica sa de o frumuseţe ireală, Prinţesa Grace de Monaco, cea care i-a determinat pe italienii de la Gucci să conceapa special pentru fostul star de cinema o eşarfă intitulată Flora. 

Fantasticele gene ale familiei Grimaldi

Chiar dacă bunicii lui Charlotte nu se mai pot bucura de strănepoţii lor, Prinţesa Grace murind tragic într-un accident de maşină în anul 1982, pe când avea 52 de ani, în timp ce Prinţul Rainier s-a stins din viaţă în 2005, la 81 de ani, aceştia îşi duc moştenirea mai departe prin intermediul descendenţilor lor.

Iar, ca să fim uşor frivoli în încheiere, dacă punem la socoteală şi genele fantastice ale familiei Grimaldi, dar şi pe cele ale lui Gad Elmaleh cel cu ochii verzi, putem pune lejer pariu că bebeluşul din Monaco va fi un copil extrem de reuşit! Și de faimos!

Iată și povestea bebelușului regal britanic și a părinților săi, Ducesa Kate Middleton și Prințul William!

Îți recomandăm să te uiți și la acest video

Te-ar mai putea interesa

Te-ar mai putea interesa