Trucuri de parenting de la 10 vedete. Will Smith: „Nu suntem adepții pedepselor. Preferăm responsabilizarea copiilor”

TOTUL DESPRE MAME
will-smith+totul-despre-mame

Ca proaspăt părinte, simți nevoia de multe sfaturi pentru a naviga prin noua experiență prin care treci iar celebritățile furnizează o mulțime de astfel de trucuri de parenting. De la Angelina Jolie și Salma Hayek la Will Smith și Julia Roberts, părinți faimoși sunt încântați să își împărtășească tips-urile și experiențele prin care au trecut.

Elizabeth Banks

best-dressed-2015-totul-despre-mame

Elizabeth încurajează mamele să recunoască când au nevoie de ajutor. „Fiți deschiși la orice ajutor vi se oferă. Multe mame de astăzi se simt super-mame și vor să le facă pe toate, însă istoric întodeauna am avut sprijinul comunității. Cred că este foarte important să știm când să cerem ajutor”.

Angelina Jolie

angelina si copiii

Angelina crede că este bine să lăsăm copiii să se exprime în orice mod doresc. Actrița spune că „niciodată nu voi fi genul de părinte care va forța pe cineva să facă ceva ce nu vrea. Cred că este un tip de parenting greșit…”

Ewan McGregor

„Recunosc că poate fi plictisitor să te joci cu copiii mici, să repeți aceeași poveste la nesfârșit, spre exemplu, însă secretul este să fii acolo. Dacă ai luat decizia să te joci cu ei, atunci fă-o. Nu trage cu ochiul în computer sau la actele de pe birou și închideți telefonul. Pierde-te în lumea lor. Chiar dacă o faci pentru o perioadă scurtă de timp, înseamnă mult pentru ei și pentru tine”, crede actorul.

Felicity Huffman

Vedeta din Neveste Disperate a declarat pentru Savvymommy.com: „Mereu m-am temut că atunci când vom avea copii voi uita de mine și mă voi dedica prea mult lor. Și așa este, eu sunt cea care se concentrează prea mult pe copii, iar soțul este cel care îmi amintește din când în când: ”Hei, avem nevoie și de timp pentru noi. Își aduci aminte de mine? Sunt tipul cu care te-ai căsătorit”.

7 păreri despre parenting ale unui cuplu în mare vogă la Hollywood

Kate Hudson

Mamă a doi copii, Kate Hudson spune că urmează stilul de parenting al mamei ei, Goldie Hawn. Actrița a declarat pentru revista Elle: „Părinții mei ne-au permis fratelui meu și mie să avem libertatea de a fi noi înșine, să avem încredere în deciziile pe care le luăm și să facem greșeli fără a ne judeca prea mult. Sper să pot face cu copiii mei o treabă la fel de bună”.

Julia Roberts

 

Julia Roberts și cei trei copii „fermieri”

„Încerc să îmi sun mama cu regularitate, pentru că mă gândesc: «Dacă fiica mea, Hezel, nu m-ar suna două săptămâni?», a declarat actrița pentru NewParent.com. „Sunt capabilă să văd maternitatea dintr-un alt punct de vedere”.

 Salma Hayek

cancer-totul-despre-mame

 

Salma recomandă tuturor părinților să își ducă chiar ei copiii la culcare în fiecare seară, „pentru că într- zi nu vei mai putea face asta și se va întâmpla destul de repede”.

Will Smith

 

will-smith+totul-despre-mame

„Noi nu suntem adepții pedepselor”, explică starul din Men In Black unul dintre trucurile de parenting. „Modul în care funcționează lucrurile la noi este următorul: copiii sunt responsabili pentru viața lor. Conceptul nostru este să le dăm cât mai devreme posibil șansa să își controleze propria viață. Așa că atunci când fac diverse lucruri greșite – și se întâmplă – regula este că o pot face atâta timp cât îmi pot explica că asta a fost lucrul corect atunci”.

Victoria Beckham

 

Victoria Beckam crede că parentingul este incredibil, însă poate fi și o dependență. „Maternitatea este cel mai bun lucru care mi s-a întâmplat și îl recomand oricui, însă problema când ai un copil este că mai vrei unul”, spune designer-ul.

Jenna Dewan

 

Mama unei fetițe de trei ani, actrița și dansatoarea Jenna Dewan, căsătorită cu actorul Channing Tatum, admite că se străduiește din greu să mențină echilibrul între familie și viața agitată pe care o are: „Fac tot ce pot, însă sunt zile în care nu mă descurc așa grozav. Am descoperit că trebuie să îți rezervi timp și pentru tine, iar asta este cel mai greu de făcut”.

 

Te-ar mai putea interesa

Te-ar mai putea interesa