Top 5 mame cu stil

Raluca Dumitrică
Rebecca Romijn
Rebecca Romijn a optat pentru o ţinută neagră

Ţinutele de efect ale mamelor cu stil, sursa noastră de inspiraţie!

Nicio săptămână nu rămâne nebifată din punct de vedere al evenimentelor mondene în lumea showbiz-ului de peste Ocean. Iată care au fost şi în săptămâna care s-a încheiat cele mai reuşite apariţii pe covorul roşu ale mamelor celebre de la Hollywood!

Naomi Watts Top 5 mame cu stil Totul despre mame
Naomi Watts, într-o rochie Michael Kors

1. Naomi Watts, cea care a portretizat-o recent pe Lady Di in filmul Diana, a defilat săptămâna trecută pe covorul roşu, cu prilejul proiecţiei din New York a acestei pelicule. Pentru eveniment, Naomi a ales o rochie Michael Kors albastră, cu imprimeu floral şi decupaj în zona abdomenului, un plic roşu Roger Vivier şi bijuterii Harry Winston cu diamante.

Kate Hudson Top 5 mame cu stil Totul despre mame
Kate Hudson, într-o îndrăzneaţă rochie Gucci

2. De la pelicula Cum să pierzi un tip în 10 zile a trecut ceva vreme, dar Kate Hudson nu s-a schimbat deloc. La 10 ani de la premiera filmului, Kate a afişat pe covorul roşu al  evenimentului LACMA Art + Film Gala din California acelaşi fizic de invidiat ca în 2003. Actriţa, mamă a doi copii, a ales pentru această ocazie o rochie lungă Gucci, într-o nuanţă de nude, la care a asortat o pereche de pantofi peep-toe bej şi un plic în aceeaşi culoare.

Evan Rachel Wood Top 5 mame cu stil Totul despre mame
Evan Rachel Wood, la prima sa ieşire oficială de după naşterea băieţelului său

3. Actriţa Evan Rachel Wood, care a devenit în vara acestui an mama unui băieţel, a participat şi ea la gala cinematografică şi culturală din California, eveniment care a fost marcat drept prima sa ieşire oficială în public de la naştere. Cu această ocazie, Evan a îmbrăcat o rochie neagră Gucci, brand care a şi fost amfitrionul vestimentar al acestei manifestări, rochie accentuată de o serie de ţinte metalice aurii de diferite dimensiuni. Rochia cu croială dreaptă a fost completată de un plic Gucci şi de o coafură retro.

Salma Hayek Top 5 mame cu stil Totul despre mame
Salma Hayek, elegantă într-o rochie Gucci

4. Actriţa Salma Hayek, mama Valentinei, s-a alăturat şi ea vedetelor care au onorat cu prezenţa evenimentul californian ce a îmbinat moda cu arta, îmbrăcând o rochie Gucci de culoare bej, cu aplicaţii mici sclipitoare. Ţinuta a fost accesorizată cu un plic argintiu şi o pereche de cercei cu diamante.

Rebecca Romijn Top 5 mame cu stil Totul despre mame
Rebecca Romijn a optat pentru o ţinută neagră

5. Rebecca Romijn, mama gemenelor Dolly Rebecca Rose şi Charlie Tamara Tulip, a ales o ţinută aproape all-black pentru premiera din Los Angeles a peliculei Ass Backwards. Rebecca a îmbrăcat special pentru acest eveniment o pereche de pantaloni negri din piele şi un top tot de culoare neagră. Ca accesorii, actriţa a optat pentru un plic supradimensionat din piele de şarpe şi o pereche de pantofi cu inserţii de plastic transparent.

Foto: celebritieswonders.net, zimbio.com.

Îți recomandăm să te uiți și la acest video

Te-ar mai putea interesa

Te-ar mai putea interesa