Top 5 mame cu stil

Raluca Dumitrică
Eva Herzigova
Eva Herzigova, la show-ul Dior

Mamele celebre au decis să ne impresioneze şi în săptămână care tocmai s-a încheiat cu alegerile lor vestimentare!

Kate Beckinsale Totul despre mame
Kate Beckinsale, într-o rochie Oscar de la Renta

1. Anii ’60 au fost o sursă de inspiraţie pentru actriţa Kate Beckinsale, care a îmbrăcat la ceremonia de deschidere a unui uriaş complex cinematografic din localitatea chineză Qingdao o ţinută reprezentativă pentru acea perioadă. Outfit-ul a fost alcătuit dintr-o rochie Oscar de la Renta, o pereche de pantofi Brian Atwood şi un accesoriu de păr negru, care au întregit aspectul retro al actriţei americane, mama unei fete în vârstă de 14 ani.
 

Miroslava Duma Totul despre mame
Miroslava Duma, la o lansare de carte în Paris

2. Prezentă recent la o lansare de carte în cadrul Săptămânii Modei de la Paris, mignona jurnalistă Miroslava Duma şi-a demonstrat calităţile de fashion icon cu o rochie Valentino, o mult râvnită geantă Hermes şi o pereche de pantofi cu toc de culoare roşie. Fost editor la Harper’s Bazaar Rusia şi fondatoare a site-ului de ştiri din lumea modei buro247.ru, Miroslava are 28 de ani şi este mama unui băieţel în vârstă de trei ani, alături de care cutreieră lumea în lung şi-n lat.
 

Reese Witherspoon Totul despre mame
Reese Witherspoon, la plimbare prin Beverly Hills

3. Actriţa Reese Witherspoon a plecat la plimbare prin Beverly Hills într-o ţinută foarte simpatică, în care piesa de bază a fost o fustă scurtă de piele, un articol care n-ar trebui să lipsească din garderoba de toamnă a iubitoarelor de modă. Ţinuta casual-chic a fost completată de nişte botine negre din piele întoarsă, o geantă şi un top de culoare neagră, dar şi de o pereche de ochelari de soare, nelipsiţi în Los Angeles.
 

Jessica Alba Totul despre mame
Jessica Alba, din nou în atenţia publicului

4. Omniprezenta Jessica Alba a ales pentru partitura de prezentator din cadrul Premiilor NCLR din Pasadena, California, o ţinută Juan Carlos Obando de efect, formată dintr-o cămaşă fină de mătase albă şi o fustă lungă din paiete. Pentru a păstra linia festivă, actriţa a accesorizat ţinuta cu un plic Edie Parker şi nişte bijuterii ELAHN.
 

Eva Herzigova Totul despre mame
Eva Herzigova, la show-ul Dior

5. Fostul supermodel Eva Herzigova a fost o apariţie diafană în Paris, la show-ul Christian Dior primăvară-vară 2014, alegând pentru eveniment o rochie albă, cu silueta specifică anilor ’50, un plic tot alb, din piele, şi nişte escarpeni negri. Singura pată de culoare din ţinuta viitoarei soacre cu trei nurori (Eva este mama a trei băieţi, George, 6 ani, Philipe, 2 ani, şi Edward, 5 luni) a fost rujul puternic.

 

Ce ținută vă place cel mai mult?

 

Foto: zimbio.com

Îți recomandăm să te uiți și la acest video

Te-ar mai putea interesa

Te-ar mai putea interesa