Top 5 mame cu stil

Raluca Dumitrică
Malin Akerman
Malin Akerman radiază la câteva luni de la naştere

5 mame cu stil care ne inspiră

Iată 5 mame celebre care ne pot inspira în alegerea ținutelor de zi cu zi sau din momentele speciale. Cine a spus că mamele, celebre sau nu, trebuie să renunțe la stil?

Eveniment bianual, Săptămâna Modei de la New York, NYFW, aduce în prim plan cele mai noi creaţii ale designerilor de pe continentul nord-american (şi nu numai). Cu peste 80 de designeri incluşi în programul celor opt zile de prezentări şi cu o expunere fantastică, NYFW şi-a câştigat un loc binemeritat în circuitul mondial al acestor săptămâni ale modei, alături de mai celebrele evenimente similare din Milano, Paris şi Londra. În afara buyerilor, stiliştilor, criticilor de modă şi reprezentanţilor presei, un loc important la aceste prezentări îl ocupă celebrităţile. Prin notorietatea lor, se dovedesc a fi de cele mai multe ori un suport infinit mai bun pentru reclamă decât sunt revistele de modă sau vitrinele magazinelor. Iată care sunt cele 5 mame cu stil de la NYFW care ne-au fascinat:

 

Jessica Alba Totul despre mame
Jessica Alba, în drum spre prezentarea Ralph Lauren

1. Jessica Alba, mama lui Honor şi Haven, cele două fetiţe cu nume suave, a fost o prezenţă fermecătoare la Săptămâna Modei de la New York. Una dintre cele mai apreciate ţinute cu care a fost văzută la acest eveniment newyorkez a fost cea purtată la show-ul Ralph Lauren primăvară-vara 2014 şi care a constat într-o fustă roz din mătase, un pulover negru, o geantă din piele lăcuită şi nişte sandale fine, toate semnate de legendarul designer american.

 

Katie Holmes Totul despre mame
Katie Holmes, la show-ul Michael Kors

2. Tot pe o combinaţie de fustă şi top a mizat şi Katie Holmes, mama unui foarte celebru copil, micuţa Suri Cruise. La aceeaşi Săptămâna a Modei din New York, Kate a ales pentru prezentarea celei mai noi colecţii Michael Kors o fustă amplă din organza şi un top din caşmir, cărora le-a asortat o pereche de pantofi, un clutch spradimensionat şi o curea subţire, în diverse tonuri de bej, ce purtau numele Kors pe etichetă.

 

Claire Danes Totul despre mame
Actrita Claire Danes, într-o rochie Valentino

3. Claire Danes, care a devenit mamă la sfârşitul anului trecut, a fost întruchiparea diafanului la petrecerea dedicată lansării noului sezon al serialului Homeland, în care are un rol important. Ceea ce a ajutat-o să fie atât de gingaşă la evenimentul din Washington a fost rochia Valentino din organza brodată, dar şi plicul Valentino şi sandalele Stuart Weitzman.

 

Molly Sims Totul despre mame
Molly Sims a fost o pată de culoare la show-ul J. Mendel

4. O admiratoare a brandului J. Mendel, actriţa Molly Sims a îmbrăcat o rochie portocalie din dantelă, semnată de designerul Gilles Mendel, la prezentarea colecţiei de primăvară-vara 2014 din New York a acestei case. Asortând un clutch alb-bej şi o pereche de pantofi nude, Molly a fost o prezenţa foarte plăcută în front-row.

 

Malin Akerman Totul despre mame
Malin Akerman radiază la câteva luni de la naştere

5. Printre cele mai simpatice blonde de la Hollywood se numără Malin Akerman, care este din luna aprilie a acestui an mama unui băieţel pe nume Sebastian. Având o siluetă de invidiat la numai câteva luni de la naştere, Malin a participat la un eveniment monden în Beverly Hills, alegând să poarte un top cu peplum şi o pereche de pantaloni semnate de brandul Osman, cărora le-a asortat un plic Jimmy Choo.

 

Care dintre aceste mame celebre este preferata voastră?

 

Foto: celebritieswonder.net

Îți recomandăm să te uiți și la acest video

Te-ar mai putea interesa

Te-ar mai putea interesa