Top 5 mame cu stil

Raluca Dumitrică
Sandra Bullock
Sandra Bullock, la Festivalul de Film de la Veneţia

5 mame cu stil care ne inspiră

24 de ore nu sunt niciodată suficiente pentru o mamă celebră sau pentru una mai puţin faimoasă (da, da, ziua se măsoară la fel si pentru vedete), care nu ştiu cum să-şi mai drămuiască timpul pentru a face faţă listei zilnice de treburi. E drept că multe mame vestite au parte de un ajutor binevenit, ceea ce este minunat. Prin apariţii ca cele de mai jos, ne inspiră și ne arată că nu este deloc imposibil să-ți strecori în agenda zilnică puțin timp dedicat stilului. Iată:

Sandra Bullock
Sandra Bullock, la Festivalul de Film de la Veneţia

1. Sandra Bullock a ales să îmbrace la premiera peliculei „Gravity” de la Festivalul de Film de la Veneţia o rochie J. Mendel din tafta de mătase, la care a asortat un clutch şi o pereche de sandale Roger Vivier, dar şi nişte bijuterii Martin Katz. Care a fost cuvântul care a caracterizat cel mai bine apariţia actriţei în vârstă de 49 de ani, mama micuţului Louis? Spectaculoasă.

 

Kate Moss, o mama cu stil, Totul despre mame
Kate Moss, la Tokyo

2. Supermodelul Kate Moss a participat la inaugurarea expoziţiei Louis Vuitton „Timeless Muses” din Tokyo, alegând pentru eveniment o ţinută actuală, dar cu accente retro. Atât rochia, cât şi sandalele şi plicul fac parte din ultimele două colecţii Louis Vuitton şi reuşesc cu brio să îi evidenţieze lui Kate bronzul căpătat în această vară, în vacanţa petrecută alături de fetiţa sa Lila.

 

 

Ali Larter Totul despre mame
Ali Larter, la lansarea cărţii sale de bucate

3. Actriţa Ali Larter şi-a lansat recent în West Hollywood, California, cartea de bucate „Kitchen Revelry”, prilej cu care a îmbrăcat o rochie pastelată Marchesa, accesorizată cu un plic Fendi şi o pereche de pantofi mov. Suntem siguri că reţetele publicate de mama micuţului Theodore vor deveni un hit.  

 

 

Miranda Kerr
Miranda Kerr, surprinsa de paparazzi in New York

4. Miranda Kerr, simpaticul înger Victoria’s Secret, a fost surprinsă pe străzile din New York îmbrăcată într-o vaporoasă rochie Gucci din mătase albastră. Imaginea eterică a fost completată de nişte sandale Chanel şi o geantă vintage Valentino cu franjuri, tocmai bune de jumulit de către fiul său, Flynn. 

 

Tiffani Thiessen Totul despre mame
Tiffani Thiessen şi fetiţa sa

5. O mai ţineţi minte pe Kelly din „Salvaţi de clopoţel?” Actriţa Tiffani Thiessen, care a dat viaţă acelui rol, nu pare să se fi schimbat deloc cu trecerea anilor, iar postura de mamă a micuţei Harper îi prieşte teribil. Şi asta s-a văzut cu ochiul liber la un eveniment newyorkez, unde Tiffani a ales să combine cu succes imprimeul floral cu albul imaculat, pentru un look tineresc.

Care dintre aceste mame cu stil este preferata ta?


Îți recomandăm să te uiți și la acest video

Te-ar mai putea interesa

Te-ar mai putea interesa