Top 15 rochii la Premiile Oscar 2014

Raluca Dumitrică
Oscar 2014 Angelina Jolie | Totul despre mame
Angelina Jolie, în Elie Saab

Cele mai frumoase rochii de la Premiile Oscar 2014

După o ploaie care părea să strice planurile organizatorilor, soarele a ieşit în Cetatea Filmului duminică, 2 martie, cu ocazia ediţiei cu numărul 86 a Premiilor Oscar, iar rochiile vedetelor au putut fi etalate în toată splendoarea lor.

Printre ele, o serie de ţinute în alb şi negru (Naomi Watts sau Charlize Theron), multe broderii complicate realizate cu ajutorul paietelor şi al altor aplicaţii manuale (Cate Blanchett sau Angelina Jolie), dar şi câteva pete de culoare (Viola Davis), care au animat parada de frumos.

Iată cele mai frumoase rochii ale Premiilor Oscar 2014:

Rochii Oscar 2014 Kate Hudson | Totul despre mame
Kate Hudson, în Atelier Versace

1. Trendul capei atât de iubit de vedete a fost adoptat şi de actriţa Kate Hudson, care a ales o spectaculoasă rochie Atelier Versace, cu un detaliu senzual la spate. Rochia a fost asortată cu un plic în culoarea rochiei şi bijuterii cu diamante.

 

Rochii Oscar 2014 Olivia Wilde | Totul despre mame
Olivia Wilde, în Valentino

2. Olivia Wilde a ales o rochie bicromatică Valentino, predominant neagră, dar cu o trenă de culoare alba. Look-ul anilor 60 a fost completat de bijuterii Lorraine Schwartz, un plic de culoare roz deschis si niste sandale albe.

Rochii Oscar 2014 Cate Blanchett | Totul despre mame
Cate Blanchett, în Armani Privé

3. Cate Blanchett a ales o rochie Armani Privé împodobită cu sute de paiete, pietre şi alte aplicaţii, căreia i-a asortat o serie de bijuterii opulente Chopard.

Rochii Oscar 2014 Camila Alves | Totul despre mame
Camila Alves, în Gabriela Cadena

4. Camila Alves a mers pe mâna designerului Gabriela Cadena şi a îmbrăcat o rochie într-o nuanţă de roz pastelat. Ţinuta a fost asortată cu bijuterii Lorraine Schwartz.

Rochii Oscar 2014 Naomi Watts | Totul despre mame
Naomi Watts, în Calvin Klein

5. Albul a fost alegerea actriţei Naomi Watts, care a optat pentru o rochie Calvin Klein Collection. Bijuteriile Bvlgari şi plicul cu imprimeu geometric au fost accesoriile acesteia.

Rochii Oscar 2014 Angelina Jolie | Totul despre mame
Angelina Jolie, în Elie Saab

6. Angelina Jolie a uitat de culoarea neagră şi de stilul minimalist şi a îmbrăcat o rochie Elie Saab cu paiete şi mânecă lungă. Accesoriile au constat într-un plic Ferragamo şi o pereche de cercei cu diamante.

Rochii Oscar 2014 Calista Flockhart | Totul despre mame
Calista Flockhart, în Andrew Gn

7. Jumătatea actorului Harrison Ford, Calista Flockhart, a ales o rochie albă Andrew Gn, cu un detaliu extrem de elaborat, careia i-a asortat nişte bijuterii Jacob & Co şi un plic în culoarea rochiei.

Rochii Oscar 2014 Charlize Theron | Totul despre mame
Charlize Theron, în Dior

8. Negrul a fost culoarea potrivită pentru actriţa Charlize Theron, care a emanat rafinament într-o rochie Dior Couture. Detaliile străluctoare au fost date de bijuteriile Harry Winston.

Rochii Oscar 2014 Penelope Cruz | Totul despre mame
Penelope Cruz, în Giambattista Valli

9. O rochie Giambattista Valli Haute Couture şi nişte bijuterii cu diamante au fost alegerea actriţei Penelope Cruz, care a fermecat audienţa cu look-ul său delicat.

Rochii Oscar 2014 Amy Adams | Totul despre mame
Amy Adams, în Gucci

10. Albastrul rochiei Gucci Première i-a evidenţiat actriţei Amy Adams culoarea de porţelan a tenului. La accentuarea trăsăturilor sale delicate au contribuit şi cerceii Tiffany & Co.

Rochii Oscar 2014 Meryl Streep | Totul despre mame
Meryl Streep, în Lanvin

11. Meryl Streep a ales o rochie Lanvin alb-negru, accentuată în talie de o centură cu pietre. Două brăţări strălucitoare şi un plic auriu au completat look-ul actriţei.

Rochii Oscar 2014 Julia Roberts | Totul despre mame
Julia Roberts, în Givenchy

12. Dantela a cucerit-o pe Julia Roberts, care a optat pentru o rochie Givenchy de culoare neagră. Bijuteriile Bvlgari şi un coc lejer au întregit ţinuta actriţei.

Rochii Oscar 2014 Sandra Bullock | Totul despre mame
Sandra Bullock, în Alexander McQueen

13. Sandra Bullock a ales pentru marea seară o rochie Alexander McQueen, o serie de bijuterii spectaculoase cu diamante şi o coafură cu bucle voluminoase.

Rochii Oscar 2014 Viola Davis | Totul despre mame
Viola Davis, în Escada

14. Pata de culoare  serii a fost dată de actriţa Viola Davis, care a optat pentru o rochie Escada de culoarea smaraldului. Un plic Jimmy Choo şi două brăţări simetrice au completat look-ul actriţei.

Rochii Oscar 2014 Jennifer Garner | Totul despre mame
Jennifer Garner, în Oscar de la Renta

15. Jennifer Garner a ales o rochie argintie Oscar de la Renta, de inspiraţie retro, alcătuită din franjuri metalizaţi. Un plic în culoarea rochiei şi bijuterii cu diamante au fost accesoriile actriţei.

Lista completă a câştigătorilor o puteţi găsi aici.

Foto: celebutopia.net, zimbio.com.

Îți recomandăm să te uiți și la acest video

Te-ar mai putea interesa

Te-ar mai putea interesa