Top 10 ţinute cu stil: Miroslava Duma

Raluca Dumitrică
Show Chanel | Totul despre mame
La show-ul Chanel

Cele mai frumoase 10 ținute ale Miroslavei Duma

Miroslava Duma este jurnalist la Buro 24/7, digital media director, preşedinte al unei organizaţii de caritate şi fashion-icon. Anul acesta am remarcat-o la nenumărate prezentări de modă din Paris, oraş unde delicata Miroslava (are înălţimea de 1,50!), mama unui băieţel în vârstă de trei ani, pare că se simte ca acasă.

Noi bănuim că că stilul său ecletic şi cu detalii ludice este influenţat de lucrurile haioase pe care style-icon-ul rus le face împreună cu fiul său, aşa cum a declarat într-un interviu pentru portalul romyandthebunnies.com. Pe lista acestora se numără conversaţiile îndelungate, privitul desenelor animate cu piraţi, cititul de cărţi etalon ale literaturii clasice ruseşti, gâdilatul şi jocul de dimineaţa până seara. Cu aşa îndeletniciri, nu e de mirare că Miroslava pare mereu veselă şi cu poftă de viaţă!

Iată cele mai frumoase ţinute purtate de Miroslava la Săptămâna Modei de la Paris:

Miroslava Duma  | Totul despre mame
La show-ul Dior

1. Pentru prezentarea Dior, Miroslava a ales o ţinută alcătuită dintr-o fustă cu lungime trei sferturi şi o bluză cu manecă lungă şi guler rulat, ambele albe, peste care a aplicat o vestă cu aplicaţii spectaculoase, în diferite nuanţe pastelate. Accesoriile au constat într-un plic Anya Hindmarch şi o pereche de pantofi nude.

 

Miroslava Duma Show Balmain | Totul despre mame
La show-ul Balmain

2. Albastrul a fost culoarea principală a outfit-ului purtat de Miroslava cu prilejul show-ului Balmain. O fustă micro şi o vestă cu buzunare supradimensionate, realizate din neopren, împreună cu o bluza pe gât cu mânecă lungă au fost accesorizate cu o pereche de cizme negre Casadei, peste genunchi şi din piele întoarsă, dar şi cu un plic multicolor, cu imprimeu geometric.

 

Miroslava Duma Show Roland Mouret | Totul despre mame
La show-ul Roland Mouret

3. Vremea mohorâtă de la Paris a făcut-o pe Miroslava să nu renunţe la bluza albă cu mânecă lungă, pe care a purtat-o şi la show-ul Roland Mouret, de data aceasta în combinaţie cu un costum alcătuit dintr-o fustă pantalon peste genunchi şi o vestă lungă, tip jachetă, ambele de culoare crem. Ţinuta a fost completată de o geantă Hermès de culoarea untului şi de o pereche de pantofi nude.

 

La unul dintre show-urile din Paris | Totul despre mame
La unul dintre show-urile din Paris

4. Un bun ambasador al brandurilor ruseşti, Miroslava a ales pentru un alt show din Paris o haină semnată de designerii de la A La Russe, căreia i-a adăugat o bluză în dungi marinăreşti şi o pereche de blugi skinny. Ca accesorii au fost alese o pereche de balerini roşii şi o geantă Hermès de culoare neagră.

 

Miroslava Duma Show Louis Vuitton | Totul despre mame
La show-ul Louis Vuitton

5. Pentru show-ul Louis Vuitton, Miroslava a schimbat macazul şi a îmbrăcat un trenci Awake by Natalia Alaverdian, de culoare vişiniu închis. Ţinuta a fost particularizată prin intermediul unei centuri voluminoase Vionnet, o geantă din piele de reptilă şi nişte sandale grena.

 

Miroslava Duma Show Chloé | Totul despre mame
La show-ul Chloé

6. O haină din brocart metalizat alb şi argintiu, dar şi nelipsita bluza albă au fost o combinaţie foarte plăcută ochiului pentru prezentarea Chloé. Clasicii pantofi nude şi geanta Hermès crem au întregit look-ul Miroslavei.

 

Miroslava Duma Show Viktor and Rolf | Totul despre mame
La show-ul Viktor and Rolf

7. Miroslava a scos la iveală şi latura sa mai puternică şi a îmbrăcat la prezentarea Viktor and Rolf o haina lungă din piele verde închis, spre negru, strânsă în talie cu o curea aurie. O pereche de cizme negre din piele şi o geantă din acelaşi material au fost accesoriile acesteia.

 

Miroslava Duma Show Giambattista Valli | Totul despre mame
La show-ul Giambattista Valli

8. Mignona Miroslava a mers pe mâna pieselor cu volum la show-ul Giambattista Valli, îmbracând o pereche de pantaloni bufanţi, alcătuiţi din două culori contrastante, şi un top supradimensionat Delpozo. Sandalele grena din catifea şi coafură minimalistă au fost singurele accesorii ale ţinutei.

 

Miroslava Duma Show Miu Miu | Totul despre mame
La show-ul Miu Miu

9. Capa tartan purtată de Miroslava la prezentarea Miu Miu şi realizată de brandul Awake by Natalia Alaverdian a atras toate privirile publicului. Pe lângă această piesă atrăgătoare, Miroslava s-a mai făcut remarcată şi prin pălăria cu boruri ample, geanta neagră Hermès şi cizmele lungi Casadei.

 

Show Chanel | Totul despre mame
La show-ul Chanel

10. O haină Chanel a însoţit-o pe Miroslava la show-ul acestei case de modă, detaliile extravagante de pe jachetă fiind asortate cu o fustă pantalon şi o bluză pe gât, cu mânecă lungă, de culoare neagră. N-au lipsit cizmele Casadei cu toc ameţitor şi un colier lung.

Foto: forums.thefashionspot.com, zimbio.com, fabsugar.com.

Îți recomandăm să te uiți și la acest video

Te-ar mai putea interesa

Te-ar mai putea interesa