Top 10 mame cu stil la Premiile Emmy

Raluca Dumitrică
Amy Poehler
Amy Poehler, în Basler

Mamele au strălucit pe covorul roşu al Premiilor Emmy

Los Angeles-ul a fost plin de fast în seara de duminică, 22 septembrie, când a avut loc ceremonia de decernare a Premiilor Emmy, disctincţii acordate pentru excelenţă în industria de televiziune.
Cum era de aşteptat, festivitatea a adunat cele mai importante personaje din lumea producţiilor de televiziune de peste Ocean, dar şi vedete din producţii de pe alte continente, intrate în casele americanilor prin intermediul reţelelor locale de cablu. Deoarece evenimentul este tratat cu maximă seriozitate de oamenii implicaţi în această branşă şi pentru că există un dress code specific acestor ceremonii, vedetele s-au îmbrăcat la festiv şi au defilat în faţa camereleor de luat vederi.

Pentru că mi-a fost imposibil să aleg doar cinci mame cu stil din atâtea apariţii minunate, fac astăzi o excepţie şi vă prezint cele mai interesante 10 ţinute ale serii. În ceea ce priveşte numele celor care au plecat acasă cu mâinile pline, lista completă a câştigătorilor o puteţi găsi aici.

Linda Cardellini premii Emmy Totul despre mame
Linda Cardellini, în Donna Karan Atelier

1. Cea care i-a stricat ploile chipeşului Don Draper în ultimul sezon al serialului Mad Men, Linda Cardellini, a părăsit ţinutele anilor ’60 din serialul cu pricina şi a îmbrăcat o spectaculoasă rochie grena semnată de designerul american Donna Karan. Ca accesorii, Linda a ales pantofi Jimmy Choo, cercei Irene Neuwirth şi un plic Rauwolf.

 

 

Mayim Bialik premiile Emmy Totul despre mame
Mayim Bialik, în Oliver Tolentino Couture

2. Actriţa Mayim Bialik, poate cea mai înfocată adeptă a curentului attachment parenting de la Hollywood,  a fost una din petele de culoare de la ceremonie, cu o rochie Oliver Tolentino Couture. Preţiozitatea rochiei a fost amplificată de plicul Swarovski Kiosque şi de nişte cercei pe măsură.

 

 

January Jones premiile Emmy Totul despre mame
January Jones, în Givenchy

3. Dacă January Jones, intrepreta lui Betty Draper din serialul Mad Men, e cunoscută pentru rochiile tip anii ’50, purtate pe platoul de filmare, la ceremonia din Los Angeles, mama lui Xander a preferat o rochie unicat Givenchy, din dantelă de culoare roz prăfuit.

 

 

 

 

 

 

Julianna Margulies premiile Emmy Totul despre mame
Julianna Margulies, în Reed Krakoff

4. Alb şi negru a fost o combinaţie câştigătoare pentru actriţa Julianna Margulies, protagonista premiatului serial The Good Wife. Aceasta a ales o rochie albă Reed Krakoff, cu un frumos motiv floral negru, şi nişte cercei Fred Leighton, care au fost singurul accesoriu notabil al actriţei.

 

 

Laura Dern premiile Emmy Totul despre mame
Laura Dern, în Naeem Khan

5. Actriţa Laura Dern a mers pe mâna designerului Naeem Khan, alegând o rochie cu o broderie complexa, din cea mai recentă colecţie a acestuia. Cu bucle lejere şi bijuterii Dionea Orcini, Laura nu şi-a arătat deloc cei 46 de ani împliniţi anul acesta.

 

 

Giuliana Rancic
Giuliana Rancic, în Mikael D.

6. Moderatoarea TV Giuliana Rancic, renumită pentru pasiunea sa pentru rochiile sirenă, nu a renunţat nici de data asta la silueta care a consacrat-o şi a îmbrăcat o rochie bleu cu broderie, semnată de Mikael Derderian, cel care se află în spatele brandului Mikael D.

 

 

Alyson Hannigan premiile Emmy Totul despre mame
Alyson Hannigan, în Marchesa

7. Devenită celebra datorită seriei American Pie, actriţa Alyson Hannigan, mama celor două fetiţe drăgălaşe foc Satyana şi Keeva, a optat pentru o rochie mov intens Marchesa. Ca accesorii au fost alese un plic de la aceeaşi casă şi bijuterii Jay Carlile & Company.

 

 

Vera Farmiga premiile Emmy Totul despre mame
Vera Farmiga, în Theyskens’ Theory

8. Voluminos a fost cuvântul serii pentru actriţa Vera Farmiga, care a purtat pe covorul roşu o rochie custom made Theyskens’ Theory, cu un interesant detaliu în partea spatelui, bijuterii Fred Leighton şi pantofi Christian Louboutin.

 

 

Sandrine Holt
Sandrine Holt, în Honor

9. Actriţa canadiană de origine engleză Sandrine Holt, mama unei fetiţe în vârstă de 6 ani şi star în serialul House of Cards, a ales o rochie albă Honor, cu un design unic, diferită de majoritatea ţinutelor serii.

 

 

Amy Poehler premiile Emmy Totul despre mame
Amy Poehler, în Basler

10. Amuzanta actriţa Amy Poehler a îmbrăcat o rochie neagră Basler, care se remarcă prin detaliul auriu din dreptul şoldurilor. Pata de culoare a fost dată de bijuteriile auriu cu portocaliu Irene Neuwirth

 

Cine a fost preferata voastră la Premiile Emmy?

 

Foto: celebritieswonder.net

Îți recomandăm să te uiți și la acest video

Te-ar mai putea interesa

Te-ar mai putea interesa