Top 10 mame cu stil la Gala MET

Raluca Dumitrică
Karolina Kurkova | Totul despre mame
Karolina Kurkova, in Marchesa

Seară de poveste la New York: cele mai frumoase rochii de la gala au fost purtate de mamele celebre!

În fiecare an, la începutul lunii mai, Muzeul Metropolitan de Artă din New York găzduieşte Gala MET, eveniment tematic ce îşi propune să strângă fonduri pentru colecţiile găzduite de celebra instituție culturală americană. Gala constă într-o etalare de creaţii ale unor designeri actuali, purtate de vedetele lor preferate.

Anul acesta, tema serii de 5 mai a fost Charles James: Beyond Fashion, iar expunerea nenumăratelor rochii incluse în programul acesteia a purtat audiența în lumea fascinată a couturierului american. Cei care îşi doresc să între şi ei în atmosfera anilor ’40 – ’50 şi să vadă pe viu câteva dintre rochiile lui Charles James pot face acest lucru în perioada 8 mai – 10 august.

Iată cele mai frumoase 10 ţinute purtate de mamele celebre prezente la regalul de modă newyorkez!

 

Karolina Kurkova | Totul despre mame
Karolina Kurkova, în Marchesa

1. Supermodelul Karolina Kurková a făcut senzaţie la gală cu ajutorul unei rochii sculpturale Marchesa, cu imprimeu floral.  Perfecţiunea croielii a fost întregită de un opulent colier cu diamante Harry Winston.

 

Arizona Muse | Totul despre mame
Arizona Muse, în Ralph & Russo

2. Modelul Arizona Muse a îmbrăcat la acest eveniment o rochie roşie voluminoasă Ralph & Russo Couture. Un plic auriu Smythson şi nişte bijuterii De Beers au întregit ținuta modelului.

 

Tabitha Simmons | Totul despre mame
Tabitha Simmons, în Dolce & Gabbana

3. Designerul britanic de încălţăminte Tabitha Simmons a întors toate capetele fotografilor şi ale celorlalţi oaspeţi de la eveniment, datorită unei elaborate rochii Dolce & Gabbana Alta Moda. Rochia voluminoasă, ornată cu flori de mătase realizate manual a fost minimalistic accesorizată, pentru a nu încărca mai mult decât necesar look-ul.

 

Sarah Jessica Parker | Totul despre mame
Sarah Jessica Parker, în Oscar de la Renta

4. Actriţa Sarah Jessica Parker şi-a intrat cel mai bine în rolul de amfitrion la evenimentul tematic din New York, îmbrăcând o rochie Oscar de la Renta realizată pe comandă, cu un detaliu inedit în zona spatelui, rochie ce i-a adus un omagiu renumitului couturier american. Rochia a fost accesorizată dramatic cu o pereche de mănuşi albe, o serie de bijuterii extravagante Fred Leighton şi cu o coafură sofisticată, ornată cu gardenii.

 

Karen Elson | Totul despre mame
Karen Elson, în Zac Posen

5. Karen Elson, într-o rochie Zac Posen, a fost unul dintre punctele de atracţie ale serii, mai ales prin piruetele efectuate în faţă fotografilor, piruete ce accentuau amplitudinea rochiei. Rochia a fost însoţită pe covorul roşu de bijuterii Van Cleef & Arpels, dar şi de roşul clasic al părului, cu care modelul britanic ne-a obişnuit.

 

Stella Tennant | Totul despre mame
Stella Tennant, în Burberry

6. Supermodelul Stella Tennant a fost una dintre alegerile casei Burberry pentru defilarea la eveniment, fiind îmbrăcată într-o rochie realizată din mătase şi pene, de la acest brand britanic. O pereche de pantofi auriu deschis şi mai multe bijuterii aurii au fost accesoriile modelului.

 

Charlize Theron | Totul despre mame
Charlize Theron, în Dior Couture

7. Charlize Theron a mers pe mâna unei combinaţii preferate, alb-negru, îmbrăcând o spectaculoasă rochie Dior Couture. Această a fost nonşalant accesorizată cu un sacou negru şi nişte bijuterii Fred Leighton.

 

Reese Witherspoon | Totul despre mame
Reese Witherspoon, în Stella McCartney

8. Actriţa Reese Witherspoon a îmbrăcat la evenimentul newyorkez o rochie Stella McCartney de culoare roz aprins, cu un interesant detaliu în zona bustului. O serie de bijuterii cu diamante şi o coafură în stilul vechiului Hollywood au întregit lookul elegant al vedetei.

Beyoncé | Totul despre mame
Beyoncé, în Givenchy

9. O apariţie misterioasă a fost Beyoncé, care a încântat cu ajutorul unei rochii Givenchy Couture, al unei voalete Philip Treacy şi a unor sandale negre. Accentul final a fost dat de bijuteriile voluminoase Lorraine Schwartz.

 

Lily Aldridge | Totul despre mame
Lily Aldridge, în Michael Kors

10. Modelul Lily Aldridge a purtat o rochie Michael Kors din lame argintiu, căreia i-a asortat un colier la baza gâtului cu diamante.

Foto: vogue.com, celebritieswonder.net.

Îți recomandăm să te uiți și la acest video

Te-ar mai putea interesa

Te-ar mai putea interesa