Top 10 mame cu stil

Raluca Dumitrică
Emily Blunt | Totul despre mame
Emily Blunt, în Roland Mouret

Machiajul discret, din nou la modă printre mamele celebre

Mamele celebre ne predau şi în această săptămână o lecţie de stil, de data aceasta accentul fiind pus pe machiajul cât mai natural. Deşi sunt destule persoane care consideră că machiajul ar trebui să fie vizibil şi de pe lună (not!), abordarea aceasta diafană pe care o promovează cele mai faimoase mame de la Hollywood nu poate decât să ne bucure. Un lucru trebuie reţinut: chiar dacă este discret, machiajul nu este invizibil, aşa că nu vă temeţi că nu-şi va face bine treaba. Dimpotrivă, va reuşi să vă evidenţieze cu stil anumite zone ale chipului, dar şi să estompeze cu delicateţe şi pricepere urmele lăsate de iureşul zilelor din familie. Dacă nu vă surâde ideea unui machiaj natural, puneţi accentul pe câte un singur punct de interes de pe faţă (buze, ochi), ţinând mereu minte că ce-i mult nu este întotdeauna şi bine.

Iată cele mai frumoase apariţii ale mamelor celebre din această săptămână, însoţite de un machiaj adecvat!

Naomi Watts | Totul despre mame
Naomi Watts, in Gucci

1. Printre vedetele care au strălucit pe covorul roşu destinat premierei din New York a filmului Birdman or (the Unexpected Virtue of Ignorance) s-a numărat şi actriţa Naomi Watts. Aceasta a îmbrăcat o rochie Gucci din dantelă, căreia i-a asortat nişte bijuterii Bvlgari, un plic Gucci şi o pereche de pantofi Rupert Sanderson.

Emily Blunt | Totul despre mame
Emily Blunt, în Roland Mouret

2. Cu prilejul unei gale londoneze, actriţa Emily Blunt a îmbrăcat o rochie Roland Mouret în două culori, căreia i-a asortat nişte bijuterii Jennifer Fisher şi Eddie Borgo, un ceas IWC şi nişte pantofi Jimmy Choo.

Megan Fox | Totul despre mame
Megan Fox

3. Roşu a fost alegerea firească a actriţei Megan Fox cu prilejul unui eveniment californian care a marcat aniversarea a 60 de ani de existență a brandului Ferrari pe pământ american. Vedeta a îmbrăcat o rochie roşie Versace, din mătase, cu spatele parţial gol, căreia i-a asortat un plic Edie Parker şi o pereche de cercei Graziela Gems.

Elizabeth Banks | Totul despre mame
Elizabeth Banks, in Bottega Veneta

4. Elizabeth Banks a participat la un eveniment californian îmbrăcată într-o rochie verde Bottega Veneta. În ceea ce priveşte accesoriile, actriţa a optat pentru un plic negru cu auriu, o pereche de pantofi negri, ambele Bottega Veneta, şi nişte bijuterii aurii.

Printesa Charlene de Monaco | Totul despre mame
Printesa Charlene de Monaco, in Dior

5. Prinţesa Charlene de Monaco, despre care revista Hello! a scris săptămâna trecută că va aduce pe lume doi bebeluşi la finele acestui an, a participat la 2014 Princess Grace Awards Gala derulată în Beverly Hills îmbrăcată într-o rochie lungă Dior Haute Couture, de culoare albă şi realizată dintr-un material plisat. O pereche de cercei cu diamante şi o coafură naturală au completat ţinuta prinţesei.

Michelle Monaghan | Totul despre mame
Michelle Monaghan, in Simone Rocha

6. Michelle Monaghan a luat parte la premiera filmului The Best Of Me derulată în Los Angeles, alegând să îmbrace cu această ocazie o rochie roşie Simone Rocha din lână şi organza. La capitolul accesorii, actriţa a ales o pereche de pantofi Christian Louboutin şi nişte bijuterii David Webb.

Zoe Saldana |Totul despre mame
Zoe Saldana, in Narciso Rodriguez

7. Neobosita actriţă Zoe Saldana a participat în localitatea californiană Pasadena la 2014 NCLR ALMA Awards, îmbrăcată într-o rochie Narciso Rodriguez portocalie, din mătase, căreia i-a asortat o pereche de sandale Kurt Geiger, un plic Tyler Alexandra şi nişte bijuterii Jennifer Meyer.

January Jones | Totul despre mame
January Jones, in Bottega Veneta

8. O pată de culoare binevenită a fost January Jones la un eveniment derulat în California, actriţa alegând pentru această ocazie o ţinută completă Bottega Veneta, alcătuită dintr-o rochie fuchisa, o pereche de sandale fine şi un plic negru.

Naomi Watts | Totul despre mame
Naomi Watts, in Jason Wu

9. Actriţa Naomi Watts a ales să îmbrace cu ocazia premierei din New York a filmului St. Vincent o rochie bej Jason Wu din paiete, cu spatele gol. O pereche de pantofi Christian Louboutin, un plic Lee Savage şi nişte bijuterii Bvlgari au întregit ţinuta vedetei.

Maria Menounos | Totul despre mame
Maria Menounos, in Balenciaga

10. O rochie mini Balenciaga, care i-a dezvăluit picioarele tonifiate, a fost alegerea actriţei Mariei Menounos pentru un eveniment californian la care a participat. Rochia din mătase bleumarin şi cu un detaliu sculptural în zona taliei a fost accesorizată cu o pereche de pantofi Palter De Liso şi un plic de la acelaşi brand.
Foto: hawtcelebs.com, mynewroyals.com.

Îți recomandăm să te uiți și la acest video

Te-ar mai putea interesa

Te-ar mai putea interesa