Top 10 mame cu stil

Raluca Dumitrică
Kate Beckinsale | Totul despre mame
Kate Beckinsale, in Azzaro Couture

Cele mai frumoase ţinute ale săptămânii, reunite la Festivalul Internaţional de Film de la Toronto

Festivalul Internațional de Film de la Toronto capătă de la an la an din ce în ce mai multă notorietate. Acest lucru se datorează selecției impresionante de filme valoroase, mai bogată cu fiecare ediţie în parte, dar şi apariţiilor elegante de pe covorul roşu ale unor staruri de primă mână sau ale unor actriţe debutante care promit să ajungă niște nume de seamă în acest domeniu cinematografic. Cum mamele celebre nu puteau lipsi de la acest eveniment de prestigiu, iată care au fost cele mai frumoase ţinute etalate de mai multe actriţe faimoase la festivalul canadian!

Kate Beckinsale | Totul despre mame
Kate Beckinsale, în Azzaro Couture

1. Prezentă la Festivalul Internaţional de Film de la Toronto pentru premiera filmului The Face of An Angel, actriţa Kate Beckinsale a îmbrăcat o salopetă Azzaro Couture, căreia i-a asccesorizat o pereche de sandale nude Brian Atwood şi un plic Lee Savage.

Naomi Watts | Totul despre mame
Naomi Watts, în Antonio Berardi

2. Actriţa Naomi Watts a ales să îmbrace cu prilejul premierei filmului While We’re Young din cadrul festivalului o rochie Antonio Berardi cu mânecă lungă şi detaliu tip corset. Nişte bijuterii Bvlgari şi o coafură nonconfomistă au întregit look-ul vedetei.

Elizabeth Banks | Totul despre mame
Elizabeth Banks, în Chloé

3. Un costum Chloé alcătuit dintr-un sacou realizat dintr-un material floral creponat şi o pereche de pantaloni confecţionaţi din acelaşi tip de material, dar cu textură netedă, a fost alegerea actriţei Elizabeth Banks pentru premiera filmului Love & Mercy din cadrul festivalului de film canadian. Un plic Jimmy Choo si o pereche de pantofi negri cu botul ascuţit de la acelaşi brand şi nişte bijuterii discrete au fost accesoriile vedetei.

Naomi Watts | Totul despre mame
Naomi Watts, în Stella McCartney

4. O altă apariţie memorabilă a lui Naomi Watts la Toronto a fost dată de premiera filmului St. Vincent, prilej cu care actriţa a îmbrăcat o salopetă neagră Stella McCartney. Ca accesorii, vedeta a optat pentru o pereche de sandale Rupert Sanderson, un plic Lee Savage şi nişte bijuterii Bvlgari, brand a cărui imagine este chiar vedeta australiană.

Connie Britton | Totul despre mame
Connie Britton, în Noir Sachin & Babi

5. Cu ocazia premierei filmului This is Where I Leave You, actriţa Connie Britton a ales să poarte o rochie Noir Sachin & Babi realizată dintr-un material negru uni şi un material cu imprimeu floral, accentuate de o bandă grosgrain de culoare roz în zona taliei. O pereche de cercei cu diamant, niste brăţări fine şi o manichiură neagră au întregit look-ul vedetei.

Linda Cardellini | Totul despre mame
Linda Cardellini, într-o salopetă delicată

6. Actriţa Linda Cardellini, cunoscută publicului datorită partiturii din serialul Mad Men şi mamă a unei fetiţe în vârstă de doi ani, a îmbrăcat la premiera filmului Welcome to Me de la Festivalul de Film de la Toronto o salopetă neagră cu pantalon scurt, căreia i-a asortat o pereche de sandale alb-negru din piele de şarpe şi nişte bijuterii fine.

Salma Hayek | Totul despre mame
Salma Hayek, în Christopher Kane

7. Actrita Salma Hayek a imbrăcat cu prilejul premierei filmului The Prophet de la festivalul canadian o rochie neagră Christopher Kane, accentuată în zona taliei cu o porţiune de material fuchsia ce reproducea pielea de sarpe. La capitolul accesorii, Salma a ales un plic într-o nuanţă de roz aprins, o curea neagră şi o pereche de pantofi negri cu vârful din metal auriu.

Reese Witherspoon | Totul despre mame
Reese Witherspoon, în Dolce & Gabbana

8. O rochie scurtă Dolce & Gabbana, de culoare mov închis şi cu o serie de butoni decorativi aurii plasaţi pe braţe şi talie, a fost alegerea actriţei Reese Witherspoon pentru premiera filmului The Good Lie. În ceea ce priveşte accesoriile, vedeta a ales o pereche de sandale discrete aurii şi un machiaj cu accent pe zona ochilor.

Jennifer Garner | Totul despre mame
Jennifer Garner, în Stella McCartney

9. Jennifer Garner a îmbrăcat o rochie lungă Stella McCartney pentru premiera filmului Men, Women & Children, păstrând accesorizarea pe cât se poate de simplă: o pereche de pantofi negri din piele lacuită, o bratara fina şi inelul de logodnă.

Juliette Binoche | Totul despre mame
Juliette Binoche, în Maxime Simoëns

10. Actriţa Juliette Binoche a participat la premiera filmului Clouds Of Sils Maria din cadrul Festivalului Internaţional de Film de la Toronto îmbrăcată într-o rochie lungă Maxime Simoëns cu buzunare şi şliţ amplu. O pereche de sandale negre şi nişte cercei delicaţi au întregit look-ul vedetei.

Foto: hawtcelebs.com, fashionsizzle.com, zimbio.com.

Îți recomandăm să te uiți și la acest video

Te-ar mai putea interesa

Te-ar mai putea interesa