Top 10 mame cu stil

Raluca Dumitrică
Vera Farmiga | Totul despre mame
Vera Farmiga, in Peter Pilotto

Mamele celebre nu renunță la stil în nicio împrejurare

Aproape toată floarea cea vestită a mamelor din showbiz a participat săptămâna trecută în California la San Diego Comic-Con International, eveniment cunoscut mult mai bine sub forma sa prescurtată, Comic-Con. Acesta a adus în fața specialiștilor din domeniul mass-media și al artei urbane o serie de nume importante din lumea cinematografică şi a culturii pop, care şi-au prezentat cele mai noi proiecte şi au discutat o serie de probleme din branşă. La eveniment, mamele celebre au fost o prezență constantă, iar look-ul lor a impresionat publicul şi presa.

Iată cele mai inspirate ținute purtate de vedete la acest important eveniment  media, dar şi alte look-uri la fel de atrăgătoare alese de mamele celebre!

Vera Farmiga | Totul despre mame
Vera Farmiga, în Peter Pilotto

1. Actriţa Vera Farmiga a participat la popularul eveniment Comic-Con International 2014 derulat în localitatea californiană San Diego, alegând pentru această ocazie o rochie Peter Pilotto în mai multe tonuri de roșu şi roz, cu o serie de aplicaţii multicolore în zona frontală. Ca accesorii, actriţa a ales o pereche de pantofi roz Kurt Geiger şi un plic vişiniu.

Zoe Saldana | Totul despre mame
Zoe Saldana, în Valentino

2. Actriţa Zoe Saldana, aflată la prima sarcină, a luat parte în Londra la premiera celui mai nou film al său, Guardians of the Galaxy, îmbrăcată într-o rochie lungă Valentino, realizată dintr-un material cu imprimeu jucăuș, dat de o serie de maimuțe colorate. Singurele accesorii ale vedetei au fost câteva bijuterii simple, de culoare aurie.

Regina Letizia a Spaniei | Totul despre mame
Regina Letizia a Spaniei, în Felipe Varela

3. Regina Letizia a Spaniei a ales să îmbrace o rochie Felipe Varela de culoare nude spre roz cu ocazia vizitei oficiale derulată în Franţa alături de soţul său, Regele Felipe. O pereche de sandale nude Magrit, un plic din satin şi nişte cercei spectaculoşi cu smaralde şi rubine, semnaţi de designerul Rosa Oriol, au fost accesoriile reginei.

Anna Faris | Totul despre mame
Anna Faris, în Paule Ka

4. Anna Faris a îmbrăcat cu prilejul premierei din Hollywood a filmului Guardians Of The Galaxy o rochie albă, scurtă, semnată de designerul Paule Ka şi împodobită în zona decolteului cu mai multe aplicaţii colorate. O pereche de sandale Stuart Weitzman şi un plic Edie Parker au fost accesoriile actriţei.

Mira Sorvino | Totul despre mame
Mira Sorvino, într-o ținută tinerească

5. Actriţa Mira Sorvino, mama a patru copii şi o prezență mereu tânără din punct de vedere vestimentar, a participat în San Diego la un eveniment organizat de revista Entertainment Weekly în cadrul Comic-Con, îmbrăcând cu această ocazie o rochie scurtă din mătase, de culoare verde lime. O pereche de sandale de culoarea bronzului şi nişte bijuterii aurii au întregit imaginea actriţei.

Jessica Alba | Totul despre mame
Jessica Alba, în Tanya Taylor și Zimmerman

6. Actriţa Jessica Alba a participat la rândul ei la un eveniment inclus în programul Comic-Con, alegând pentru această ocazie să îmbrace un top Tanya Taylor tip bustieră şi o fustă Zimmerman voluminoasă, cu imprimeu floral. O pereche de sandale Kotur şi nişte bijuterii Maria Black au întregit look-ul vedetei.

Zoe Saldana | Totul despre mame
Zoe Saldana, în Chloe

7. Prezentă în Londra pentru promovarea filmului Guardians of the Galaxy, Zoe Saldana a ales pentru şedinţa foto premegatoare premierei o rochie Chloe de culoarea untului, o pereche de pantofi roşii Bionda Castana şi o serie de bijuterii fine.

Emily Deschanel | Totul despre mame
Emily Deschanel, la Comic-Con

8. Actriţa Emily Deschanel a putut fi zărită şi ea la amplul eveniment Comic-Con din California, alegând pentru ocazie o rochie neagră cu imprimeu floral. La capitolul accesorii, Emily, mama unui băieţel în vârstă de trei ani, a optat pentru un plic negru din rafie şi o pereche de sandale negre.

Salma Hayek | Totul despre mame
Salma Hayek, în Alexander McQueen

9. Salma Hayek n-a lipsit de la populara manifestare Comic-Con, alegând să între în scenă într-o manieră puternică. Pentru aceasta, actriţa a optat pentru o rochie Alexander McQueen, căreia i-a asortat o pereche futuristă de sandale de la acelaşi brand.

Elsa Pataky | Totul despre mame
Elsa Pataky, în Dolce & Gabbana

10. Actriţa Elsa Pataky şi-a însoţit soţul, actorul Chris Hemsworth, la premiera din Londra a filmului Guardians Of The Galaxy, abordând o ţinută relaxată cu prilejul acestui eveniment. Ținuta a fost alcătuită dintr-o rochie Dolce & Gabbana albă din dantelă, o pereche de sandale nude şi o geantă mică cu imprimeu leopard.

Foto: hawtcelebs.com.

Îți recomandăm să te uiți și la acest video

Te-ar mai putea interesa

Te-ar mai putea interesa