Tătici celebri care ne fac să-i iubim și mai mult de Ziua Mamei

Anca Vlad

  Tătici celebri, Justin Timberlake, Channing Tatum și John Legend au răspândit energie pozitivă anul acesta după ce au distribuit mesaje de dragoste către mamele copiilor lor. Nimic nu topește inima mai ușor ca un bărbat superb care își revarsă iubirea. Câțiva dintre aceștia, aflați zilnic în lumina reflectoarelor, nu au dezamăgit nici anul acesta.

  Așadar, Channing Tatum, John Legend și Justin Timberlake au postat via Instagram niște mesaje atât de adorabile, încât era păcat să nu fie preluate și de scarymommy.com.

   

  „Era foarte obosită” începe Channing Tatum (37 de ani) să scrie despre soția lui, Jenna Dewan Tatum. „În același timp era puternică și nespus de grațioasă. Faptul că am văzut-o în primele zile cum se transformă în mamă mi-a schimbat viața pentru totdeauna”. Cuplul are o fetiță de trei ani pe nume Everly. „Era cea mai frumoasă, sexy, amuzantă și fragilă creatură de care m-am îndrăgostit. Ce avea în plus? O nouă expresie despre care nu am știut și care-i lumina chipul: iubirea de mamă”.

   

  „Luna și cu mine suntem norocoși să te avem în viața noastră” îi scrie John Legend (39 de ani) soției lui, Chrissy Teigen. Fetița cuplului, Luna Simone, a venit pe lume pe 14 aprilie anul trecut. „Dacă fiica noastră va fi măcar pe jumătate la fel de minunată ca tine, voi fi mândru și fericit. La mulți ani de Ziua Mamei!”.

   

  O postare distribuită de Justin Timberlake (@justintimberlake) pe

  „Atenție! O bunăciune!” glumește Justin Timberlake (36 de ani) sub poza soției sale, Jessica Biel. Silas, copilul cuplului, tocmai a împlinit un an. „La mulți ani acestei mame și soții uimitoare! Și tuturor mamelor de pretutindeni! Voi faceți lumea să se miște! Sper ca fiecare dintre voi să aibă o zi minunată!”

  Dacă ți s-a părut util acest articol, dă LIKE paginii noastre de Facebook, unde găsești și alte articole cel puțin la fel de interesante.

  Îți recomandăm și

  Te-ar mai putea interesa

  Te-ar mai putea interesa