Taţi celebri cu fiice și mai și

TOTUL DESPRE MAME

Antonio Banderas, Stella del Carmen și Melanie
Se spune că între un tată şi fiica sa este o relaţie cu totul şi cu totul deosebită. Cea mică este centrul universului lui tati, iar el e în stare să mute munţii din loc dacă asta îi face ei plăcere. Dar ce te faci când fata tatii depăşeşte vârsta zulufilor şi a rochiţelor de balerină şi se transformă într-o adevărată domnişoară? Nu faci nimic, ce să faci, priveşti doar cu nostalgie în urmă şi îţi iei în serios rolul de vajnic apărător al celei mai importante fiinţe din viaţa ta. Sau mai poţi face ceva, şi anume să te mândreşti serios cu progenitura ta şi să te umfli în pene că ai contribuit şi tu, pe lângă mamă, bineînţeles, la aşa o minunăţie de copil. Dar ce te faci când lucrurile iau o turnură neașteptată și în schemă apar sutienele push-up? Să vedem…

Plin de fală în plan familial s-a dovedit a fi actorul Antonio Banderas. Eternul latino-lover a defilat în această vară cu aplomb la o gală din Spania, alături de soţia sa, Melanie Griffith, şi de fiica lor, Stella del Carmen, în vârstă de 15 ani. Toţi ochii au fost îndreptaţi asupra adolescentei, care a impresionat prin trăsăturile angelice şi o rochie lungă, dar destul de îndrăzneaţă, ce i-a conturat corpul.

Peter Facinelli și fiica sa, Luca Bella

Dacă Banderas a scos-o pe Stella în lume, dar n-a lăsat-o pe Melanie acasă, în faţa televizorului, nu acelaşi lucru a făcut actorul Peter Facinelli, care a indus pe toată lumea în eroare acum câteva zile, apărând la premiera celui mai nou episod al sagăi Twilight la braţul unei superbe domnişoare. Cum Facinelli este de puţin timp divorţat de soţia sa, actriţa Jennie Garth (celebra Kelly din Beverly Hills 90210), această ieşire nouă în luminile reflectoarelor a dat naştere mai multor speculaţii de moment.

Surpriza a constat în faptul că frumoasa tânără nu era cucerirea post-divorţ, ci însăşi fiica cea mare a actorului, Luca Bella, în vârstă de 15 ani. Ceea ce contribuit la confuzia generală a fost atât înfăţişarea mult prea matură a fetei, la care s-au adăugat vestimentaţia minusculă şi fardul în exces, cât şi poza de „cuplu” pe care au făcut-o pentru fotografi.

O altă fetiţă care şi-a băgat mult prea devreme nasul în lumea celor mari este Noah Cyrus, soră faimoasei Miley Cyrus. Deşi în apariţiile publice alături de familia sa Noah nu s-a făcut remarcată prin outfituri extravagante sau mai ştiu eu ce toane de vedetă wannabe, puştoaica a uimit lumea întreagă într-o dimineaţă banală, după un mic dejun luat în oraş alături de mama şi de sora sa, când a fost imortalizată purtând un… sutien push-up, deşi avea doar zece ani la vremea aceea.

Cineva are un sutien push-up în plus?

Ei bine, întrebarea de pe buzele tuturor a fost de unde şi-a cumpărat Noah un sutien de acest fel sau mai bine zis ce firmă s-a gândit să creeze o astfel de piesă de lenjerie intimă de dimensiuni reduse? Bănuim că este făcut pe comandă, dată fiind notorietatea familiei Cyrus, dar ne mirăm că mama lui Noah nu ştie că la zece ani într-un sutien push up încap cel mult merele din cutia pregătită pentru prânzul de la şcoală.

Şi Lily-Rose, fetiţa cuplului Vanessa Paradis – Johnny Depp, a intrat cu bocancii în teritoriul vestimentar al celor mari, spre deliciul presei. Bârfoteca tabloidelor a fost alimentată suculent de înfăţişarea mult prea sexualizată a fetiţei de 12 ani, care a fost zărită mai toată vara într-o minusculă pereche de pantaloni scurţi şi diverse topuri micro. Dacă în prima fază ai fi zis că ghetele supradimensionate, vestimentaţia sumară şi sutienul push-up, bată-l vină, fac parte din ţinuta încercată pentru o partitură din vreun film, se pare că fiica interpretului rolului lui Jack Sparrow şi a şarmantei actriţe franceze a profitat de despărţirea părinţilor săi şi a făcut tot ce era interzis, măcar din punct de vedere al look-ului. Putem bănui că părinţii săi, care i-au ţinut pe copii ascunşi de ochii lumii, pentru că nu şi-au dorit niciodată ca odraslele lor să fie în bătaia constantă a blitzurilor, sunt complet de acord cu stilul ei şi nu văd nimic greşit în asta.

Lily-Rose Depp

Toate aceste exemple pălesc în faţa tandemului tată-fiică format din interpretul Serge Gainsbourg şi fetiţa sa, Charlotte (acum actriță și cântăreață). În mare vogă în perioada anilor 60’-’70, Gainsbourg a lansat în 1985 o piesă cu conotaţii erotice (după celebra Je t’aime, moi non plus, din 1969, în care apare şi mama lui Charlotte, Jane Birkin), piesă pe care a cântat-o împreună cu fiica sa. Melodia despre care e vorba, Lemon Incest/Inceste de citron, deşi nu excela nici la capitolul interpretare, nici la linia melodică, a şocat atunci şi încă mai şochează din pricina videoclipului şi a vocilor guturale, uşor sincopate, clar sexualizate, ale celor doi.

Serge & Charlotte

Tânăra Charlotte, de numai 12 ani, apare în acest videoclip într-o ipostază bizară, îmbrăcată doar cu o cămaşă şi o pereche de chiloţi, tolănită pe un pat şi lipită de tatăl sau, aflat la pieptul gol. Serge Gainsbourg a negat imediat orice legătură dintre piesă şi tema incestului, dar laitmotivul melodiei, „dragostea pe care noi n-o s-o facem niciodată împreună”, a fost tot ceea ce a contat în ochii publicului şi ai criticilor. Dacă a vrut doar să intre în analele muzicii franceze sau a oferit indicii către un anumit secret nu vom şti prea curând. Ce ştim, însă, este că ar trebui ca tocmai starurile să nu ne dea prea multe exemple extreme, pentru că se găsesc destui amatori să le pună în practică. Şi, în ritmul galopant în care se transforma totul şi toate în lumea de azi, poate că ar fi mai bine să ţinem cu dinţii cât se mai poate de inocenţa copiilor noştri.

Îți recomandăm să te uiți și la acest video

Te-ar mai putea interesa

Te-ar mai putea interesa