Smiley, despre rolul de tată: „Eu am două mâini stângi, sunt neîndemânatic, dar Josephine s-a atașat cu totul, trup și suflet de mine”

Smiley a mărturisit că nu a fost mereu atât de sigur pe el, ba chiar i-a fost teamă de momentul în care urma să o țină prima dată în brațe. Nu doar că nu mai ținuse prea mulți bebeluși, dar se caracterizează având ”două mâini stângi, neîndemânatic, împiedicat”.

Cristina Călin, redactor-șef
smiley tată
Smiley a fost alături de Gina Pistol pe tot parcursul sarcinii. Sursă foto: Instagram-smiley_omul

  În urmă cu aproape o lună, pe 9 martie 2021, Smiley și iubita lui, Gina Pistol, au devenit părinții unei fetițe. Încă de atunci, cântărețul și-a exprimat entuziasmul cu privire la noul său rol. Zilele acestea a vorbit cu Mihai Morar, în cadrul unui podcast, despre ce înseamnă pentru el să fie tată.

  Micuța care a primit numele Josephine s-a născut la o maternitate privată din București, cu 3,230 kg si 51 cm lungime. Potrivit artistului, iubitei lui medicii i-au spus că nu poate deveni mamă.

  „Mie și Ginei ni s-a întâmplat minunea asta. Faptul că Gina a rămas gravidă, că a dus sarcina până la capăt, că avem un copil sănătos fără să facem niciun efort este o minune. A fost dorit, dar nu a fost planificat. Ginei nu i s-a dat nicio șansă să rămână gravidă. Eu i-am spus ”Ai răbdare! Nu e după noi. Dacă este să se întâmple se va întâmpla.”

  Gina Pistol nu avea nicio șansă să rămână însărcinată

  Momentul în care Gina Pistol a rămas însărcinată a fost cum nu se poate mai potrivit pentru cuplu. Din cauza pandemiei, Smiley a avut mai mult timp să fie alături de iubita lui, fără să mai fie nevoie de plece în concerte.

  ”E o chestie pe care Dumnezeu a îngăduit să o trăiesc și vreau să trăiesc fiecare clipă cu de toate. E o treabă la care nu m-am gândit. Am simțit-o treptat și am simțit-o în legătură cu Gina treptat. Legătura noastră s-a construit treptat, cărămidă cu cărămidă, natural și nu mai văd viața altfel.”

  Smiley

  Practic, el spune că prin Josephine se explică Dumnezeu, parafranzând o piesă de-a lui Feli.

  Chiar dacă viața cu un bebeluș nu este mereu ușoară, Smiley spune că „dragostea asta pe care o experimentez acum e ceva ce nu am trăit niciodată. Mulțumesc în fiecare zi că trăiesc asta și că mi s-a îndeplinit și dorința asta.”

  Este zi de zi uimit de micuța Josephine

  În fiecare dimineață este acolo când Josephine se trezește: „Are un ritual de trezire, e prima oară când stau cu un bebeluș 24 din 24 și văd tot, simt tot. ritualul ei de trezire este pentru mine un adevărat spectacol. Ea când se trezește începe să deschidă ochii așa ușor, după aceea începe să se întindă, după care începe să facă toate fețele posibile. E ceva fantastic! Râde, zâmbește, se strâmbă, se miră.”

  Smiley a mărturisit că nu a fost mereu atât de sigur pe el, ba chiar i-a fost teamă de momentul în care urma să o țină prima dată în brațe. Nu doar că nu mai ținuse prea mulți bebeluși, dar se caracterizează având ”două mâini stângi, neîndemânatic, împiedicat”.

  ”Când am ținut-o pentru prima dată în brațe am rămas șocat că toate temerile mele au dispărut într-o fracțiune de secundă. Cumva era ceva ce îmi lipsea și doar s-a atașat cu totul, trup și suflet de mine. N-ai cum să o dai în bară, doar dacă o dai în bară cu tine ai șanse să o dai în bară și cu copilul. Dacă ai grijă de tine nu ai cum să nu iubești ceea ce face parte din tine”, i-a spus Smiley lui Mihai Morar.

  Vor să își crească singuri fiica

  Cântărețul spune că în prima parte a vieții Josephinei nu își doresc ajutor de la nimeni, pentru că vor să simtă ce înseamnă să fii părinte, cu bune și cu rele.

  Totuși, încă de când avea Gina 6 luni de sarcină a apelat la un program de terapie prin muzică special adaptat pentru copii. ”Am descoperit un program care se numește Nuril care este dezvoltat de un muzician care spune că creierul copilului se dezvoltă între 6 luni de sarcină și 3 ani și atunci absoarbe cea mai multă informație. A făcut programul pe copilului lui.

  În perioada aceasta i-a pus copilului high information music adică jazz, muzică simfonică, muzică experimentală. Am ascultat și eu, dar este foarte obositor pentru noi, dar el spune că pentru urechea unui ascultător normal. Sunt sunete naturale, doar că au multă informație muzicală și dificilă, cu multă informație muzicală. Pentru un copil care nu știe cu ce să compare este normal și el va absorbi informația asta și îl va ajuta să își dezvolte altfel creierul și sinapsele. Copilul lui la 5 ani a dezvoltat auz absolut, recunoaște armonia instant. Până la 7 ani a învățat 5 limbi străine.”

  Dincolo de toate acestea, Smiley spune că un copil are nevoie cel mai mult să aibă părinții aproape și să-l iubească necondiționat, chiar dacă nu se pricep neapărat la educație.  

  Smiley și Gina Pistol au fost discreți cu privire la relația lor

  Smiley și Gina Pistol formează un cuplu de aproape 4 ani timp în care și-au ținut relația la distanță de ochii tuturor. S-au ascuns multă vreme de ochii curioșilor și abia după doi ani de relație au făcut totul public. 

  „Este normală, este o relație între doi oameni maturi care, în primul rând, se cunosc pe ei. Când eram mai mică făceam greșeala asta, încercam să scot eu ce e mai frumos de la omul de lângă mine, să îl schimb cumva, să îl modelez, că este bine pentru el. Dar, maturizându-mă, mi-am dat seama că nu aș vrea să mă schimbe cineva și nici eu nu aș vrea să schimb pe cineva. Pentru că, atunci când ești într-o relație tu îl accepți pe omul ăla cu bune și rele. Și așa suntem amândoi. Doi oameni care sunt ei, sinceri, și care se iubesc. Și o fac într-un mod foarte curat”, declara Gina Pistol.

  Smiley: „2020, cel mai frumos an pentru mine!”

  Nici sarcina nu au anunțat-o decât atunci când lucrurile au fost destul de evidente. De atunci, Gina Pistol și-a purtat cu mândria burtica de gravidă, iar Smiley a mărturisit în nenumărate rânduri cât de fericit este în așteptarea bebelușei.

  „În memoria mea, anul 2020 va rămâne ca un an bun. A fost anul în care am aflat că voi fi tată. Urmează să fiu tată, ceea ce înseamnă că trăiesc în casă cu o femeie însărcinată. Asta e o experiență foarte frumoasă, dar știe toată lumea că viitoarele mame dorm mai mult, au poftă de tot felul de chestii, de la înghețată la murături, în orice ordine sau în același timp.”, a spus cântărețul.

  Îți recomandăm să te uiți și la acest video

  Te-ar mai putea interesa

  Te-ar mai putea interesa