Singurul lucru pe care William şi Kate îl interzic cu desăvârșire prințului George și prințesei Charlotte!

Mihaela Călin

Tableta, interzisă copiilor în familia regală britanică. Ducele şi Ducesa de Cambridge au fost la jumătatea anului 2017 în turneu, în Germania şi Polonia, însoţiţi de copiii lor, Prinţul George, în vârstă de 4 ani şi Prinţesa Charlotte, în vârstă de 2 ani. Cu această ocazie, jurnaliştii de la revista de celebrităţi US Weekly au aruncat un ochi în viaţa lor privată şi au descoperit că William şi Kate le interzic copiilor lor să se joace pe tabletă.

Deşi viaţa lor este în mod constant expusă publicului, se pare că Ducele şi Ducesa de Cambridge doresc să-şi crească micuţii în cel mai normal mod posibil. În fine, cât se poate de normal pentru doi copii care cresc într-o situaţie extrem de neobişnuită.
În ciuda a ceea ce se crede, cei doi copii nu sunt răsfăţaţi.

Potrivit revistei americane, familia regală are o abordare riguroasă atunci când vine vorba de gadget-uri şi au interzis folosirea tabletei pentru Prinţul George, în vârstă de 4 ani şi Prinţesa Charlotte, în vârstă de 2 ani. ”Tabletele sunt considerate jucării pentru mami şi tati, nu pentru copii”, a declarat o sursă pentru publicaţia de ştiri. „Ca doi oameni care au crescut fără gadgeturi pentru divertisment, William şi Kate sunt fideli jucăriilor clasice, jocului în aer liber, încurajând o imaginaţie activă. Sunt o familie normală”, a declarat sursa.

„Ştii, doar o familie normală, ca oricare alta, care se întâmplă să-i oprească la ceai pe Brad Pitt şi Angelina Jolie într-o întâlnire neprevăzută. Sau care este întâmpinată de o sută de fotografi într-o zi obişnuită la supermarket”, se comentează ironic în publicaţia US Weekly.
Deşi jocurile pe tabletă sunt interzise în familia regală, George iubeşte orice este pe roţi şi Charlotte este un fan al prinţeselor Disney. Faptul că Prinţesa Charlotte este încântată de lumea prinţeselor din poveşti este în mod evident şi amuzant. „Nu cred că îi este destul de clar faptul că ea însăşi este o prinţesă”, a spus un prieten de familie pentru revista americană.

George se pare că a început să se prindă de faptul că existenţa lui nu este la fel ca a oricărui alt copil de patru ani. Sursa revistei declara că „George este la o vârstă la care începe să-şi dea seama că lumea în care trăieşte este diferită de cea a prietenilor săi”. Când George merge cu bicicleta cu William, are multe de întrebat. „Are o mulţime de întrebări şi curiozităţi despre tot ce-l înconjoară. E un băieţel foarte încrezător.” Între timp, Charlotte este fixată pe Kate, reiese din sursele US Weekly. „Oriunde merge Kate, Charlotte este după ea. Iar când Kate sau menajera pregătesc masa în bucătărie, Charlotte scoate şi ea bucătăria de jucărie şi o aşează lângă ele.”

Dacă ți s-a părut util acest articol, dă LIKE paginii noastre de Facebook, unde găsești și alte articole cel puțin la fel de interesante.

Îți recomandăm să te uiți și la acest video

Te-ar mai putea interesa

Te-ar mai putea interesa