Şi vedetele din România îşi cresc copiii fără ceartă, fără ţipăt şi fără pedeapsă!

TOTUL DESPRE MAME

Mai multe nume cunoscute din lumea artistică s-au alăturat campaniei TDM „fără ceartă, fără ţipăt şi fără pedeapsă”

Copii, fericire, emoţie, iubire. Cam acestea sunt cele mai importante cuvinte care stau pe buzele oricărui părinte. Ca să aflăm mai multe despre lucrurile teribil de importante pe care le aduce venirea unui copil în orice familie, am stat de vorba cu nume cunoscute din lumea artistică şi am aflat cele mai emoţionante detalii. Pe lângă acestea, am mai descoperit că şi vedetele din România îşi cresc copiii fără ceartă, fără ţipăt şi fără pedeapsă. Iată ce ne-au spus Ioana Blaj, Ioana Florea, Olimpia Melinte, Bogdan Dumitrache şi Florin Grozea!

Micul Filip, în vârstă de un anişor, este cel care a a învăţat-o pe actriţa Ioana Blaj mai multe decât au învăţat-o toţi anii săi de viaţă de până acum. „Filip m-a învăţat să am răbdare, să iubesc necondiţionat, să am încrederea în mine şi în el, dar şi că timpul nu mai există când ai un copil”, a declarat Ioana în materialul video de mai jos. În plus, Ioana e convinsă acum, de când e mamă, că emoţiile negative nu merită transmise copilului!

Ioana Flora, mama a doi băieţi, ne-a spus şi ea cum s-a schimbat de când a devenit mamă, cum face faţă momentelor dificile şi cum îşi regăseşte calmul şi empatia în acele momente. „Am învăţat despre mine de când am copii. Ei sunt sâmburele de la care a pornit transformarea mea. Iar când simt că explodez, estompez momentele şi mă retrag puţin”, a mai zis Ioana în materialul video de mai jos:

Actriţa Olimpia Melinte, mama unui copilaş de un an, s-a alăturat clipei de mărturisiri şi ne-a spus că cea mai importantă lecţie pe care a primit-o de la băieţelul său este lecţia iubirii necondiţionate. „Revelaţia principală e că ajungi să iubeşti într-un fel despre care ai citit în cărţi sau ai văzut în filme, dar e o iubire peste tot ce poate fi înţeles. Doar un părinte poate să simtă asta”, a mai zis Olimpia. Tot de la ea am descoperit care e viziunea personală despre fericire, dar şi ce n-ar vrea să repete din experinţa cu părinţii ei.

Nici actorul Bogdan Dumitrache nu s-a temut să scormonească în adâncul sufletului şi să ne spună câteva lucruri emoţionate despre el şi fetiţa lui, Mara, în vârstă de patru ani. De la ea a învăţat multe lucruri, în fiecare zi: să se mire, să se relaxeze, să se joace, să nu mai ia lucrurile aşa de în serios, să îi asculte pe ceilalţi. Vorbind în continuare despre Mara, Bogdan Dumitrache a accentuat că „relaţia cu ea este pur şi simplu o revelaţie!” Ce fel de revelaţie? Vedem mai jos:

Florin Grozea, artist, compozitor, prezentator TV, antreprenor online, blogger şi tatăl unui băieţel de doi ani, e un părinte fericit, al cărui copil i-a adus o serie de revelaţii, descoperiri şi abilităţi pe care nici nu ştia că le are. „Am învăţat ce înseamnă răbdarea. Acum ştiu ce înseamnă să aştepţi, să repeţi acelaşi cuvânt, să cobori scările foarte încet, atunci când eşti foarte grăbit, şi am descoperit cât de importantă este bătălia de a creşte un copil frumos, sănătos, întreg”, ne-a spus Florin. Tot de la el am aflat că nu doreşte să repete obiceiul părinţilor de a-şi compara copiii cu alţi copii, dar şi că fericirea e făcută din mici momente, mici victorii!

Iar pentru a afla cum arată fericirea pentru toţi părinţii de mai sus, e suficient să urmăriţi acest material video:


Îți recomandăm și

Te-ar mai putea interesa

Te-ar mai putea interesa