Și vedetele au bone!

TOTUL DESPRE MAME
Heidi Klum și familionul
Heidi Klum și familionul

…dar, deși ne-am putea imagina că celebritățile îşi lasă copiii pentru o perioadă mai lungă de timp la bunici sau în compania extinsă a bonei, în mod special în perioadele aglomerate în care au mult de muncă, iată că în lumea vedetelor (ce-i drept, de peste Ocean, pentru că la noi altfel stau treburile) nu e chiar așa. Şi vedetele au bunici şi bone, dar interesant este faptul că bunicii şi bonele sunt de cele mai multe ori un backup al părintelui şi formează alături de acesta şi de copil un trio de nedespărţit. Dar, cel mai des, celebrităţile sunt cele care se ocupă de copii în cea mai mare parte a timpului, lăsând bona sau bunica să intre în acţiune în situaţiile în care e realmente imposibil să stea cu cel mic.

Katherine Heigl din Anatomia lui Grey cu fiica și cu mama sa

Modelul şi realizatoarea TV Heidi Klum, mămică mândră a patru copilaşi, îşi petrece tot timpul liber alături de aceştia, însoţită fiind, de cele mai multe ori, de mama sa ori de bonă şi de bodyguardul familiei. Cei mici sunt extrem de fericiţi că mama lor reuşeşte să-şi drămuiască timpul extrem de bine, astfel încât să fie cât mai mult alături de ei. Numai în ultima lună frumoasa gaşcă a lui Heidi a fost la Disneyland, la un concert al lui Justin Bieber, la câteva partide de fotbal ale lui Henry, cel mai mare baieţel al fostului cuplu Klum-Seal, dar a mers şi în parc şi a luat masa în oraş, toate reprezentând un quality time de care s-au bucurat de la mic la mare.

De ajutorul mamei ei beneficiază constant protagonista serialului Anatomia lui Grey, Katherine Heigl, care este aproape în permanenţă însoţită în momentele petrecute cu fetiţa sa, Naleigh, și de mama ei, adică bunica micuței. Legătura dintre cele trei este foarte puternică, mai ales dacă ţinem cont de faptul că Naleigh, de origine sud-coreeană, este adoptată, iar Katherine, la rândul său, are o soră adoptivă tot de origine sud-coreeană. Şi Jessica Alba este norocoasă și o are alături pe mama sa, în care are mare încredere şi alături de care îşi petrece şi vacanţele.

Deşi există şoferi care să-i ducă pe copii la şcoală, totuși trezitul cu noaptea-n cap, pregătirea pentru plecare şi drumul până la instituţia de învăţământ se fac și la Hollywood fix după aceeaşi reţeta ca în lumea celor mai puţin celebri. Acest aspect este încă o dovadă că vedetele sunt cu picioarele pe pământ. Unele dintre ele sunt, totuşi, puţin deasupra pământului, dar asta numai datorită tocurilor foarte înalte, care nu lipsesc din aresenalul lor vestimentar, chiar la cele mai mici ore ale dimineţii.

Jennifer Garner și Seraphina

 

Fostele supermodele Elle MacPherson şi Claudia Schiffer, precum şi actriţele Sarah Jessica Parker şi Jennifer Garner sunt doar trei dintre divele sexy ale acestei lumi, care rămân dive şi când soarele de-abia răsare, copiii trebuie duși la școală, iar ele aleargă prin trafic cu cutia de sandvişuri alături, pentru a fi gata la timp.

Michelle Williams și Matilda

Foarte apropiate şi rareori văzute în altă formulă decât în cea de mamă-fiică sunt actriţa Michelle Williams şi fetiţa sa, Matilda. Cele două, care au fost dintotdeauna una lângă cealaltă, au dezvoltat o relație indisolubilă odată cu decesul tatălui Matildei, actorul Heath Ledger, pe când cea mică avea doi ani. Matilda (care este bucățică ruptă din Ledger) este cea care o sfătuieşte pe Michelle ce rochii să aleagă pentru evenimentele la care această participă, e prietena ei cea mai bună, parteneră de joacă şi de drumeţii.

După atâtea exemple extrem de elocvente, păstrăm speranţa că toți părinții, celebri sau nu, vor fi aproape de copiii lor, cu ajutor sau nu din partea bunicilor sau a bonei, nu-i așa?

Îți recomandăm să te uiți și la acest video

Te-ar mai putea interesa

Te-ar mai putea interesa