Și mămicile celebre se îngrașă!

TOTUL DESPRE MAME
Jessica Simpson, înainte de sarcină
Jessica Simpson, înainte de sarcină și cu Maxwell în burtă

Pentru toţi cei ce ne citesc acum avem o informaţie în exclusivitate, care va dărâma nişte mituri: starurile cu trupuri perfecte sunt de sorginte extraterestră. Exact, toate sunt din alte galaxii şi prezintă doar în aparenţă caracteristici umane, care le fac să fie ca noi. Există, însă, şi niste excepţii, nişte intruse cu certificate false de aliens, care, în perioada în care plămădesc un copil, arătă, se transformă şi se comportă la fel ca restul femeilor gravide de pe glob. Lăsând gluma la o parte, obsesia legată de corp şi siluetă a devenit subiectul principal de dezbatere la Hollywood, iar tupeul de a nu te conforma în sarcină regulii generale care spune că în afară de burta de gravidă n-ai voie să te modifici în vreun fel, este chiar păcatul care te poate condamna la uitare şi respingere.

Cel mai dramatic caz de leu aruncat în arena standardelor hollywoodiene este cel al sex-simbolului Jessica Simpson. Cu o înfăţişare şi un trup râvnite de femei din întreaga lume, cântăreaţă americană a trecut printr-o schimbare fizica majoră în cele nouă luni de sarcina, luând aproape 30 de kilograme în perioada în care în burtică s-a aflat fetița ei, Maxwell.

Creşterea extrem de vizibilă în greutate a starului de peste Ocean i-a făcut pe ziarişti să anunţe în presă date estimate de naştere a micuţei Maxwell eronate, aceştia calculând finalul sarcinii în funcţie de dimensiunea burţii Jessicăi. Însuşi realizatorul TV Jay Leno a întrebat-o gingaş pe Jessica în timpul emisiunii sale, The Tonight Show, dacă are gemeni, din pricină că pântecele cântăreţei era în acel moment impresionant.

Hilary Duff. Mai e ceva de spus?

Amuzată, Jessica a răspuns că nu, deşi a recunoscut că burta e măricică bine, dar nu, nu va avea gemeni. Pe de altă parte, cântăreaţa a mărturisit că de când a aflat că e gravidă a mâncat absolut tot ce a poftit, gândindu-se că este prima sarcină şi îşi permite un astfel de răsfăţ.

Presiunea publicului, însă, a făcut-o pe Jessica să semneze după naştere un contract în valoare de patru milioane de dolari cu celebra companie de programe de slăbit Weight Watchers, cea care a făcut o altă mama celebră din showbiz, Jennifer Hudson, să slăbească foarte multe kilograme. Cu ajutorul programelor Weight Watchers Jessica a reuşit să îndepărteze în numai şapte luni câte ceva din surplusul acumulat în sarcină, dar s-a oprit aici, deoarece în prezent este însărcinată cu cel de-al doilea copil al său.

Criticată şi simţind permanent în ceafă ochiul sfredelitor al cârcotaşilor este şi actriţa Hilary Duff, care a câştigat şi ea destul de multe kilograme în perioada sarcinii cu băieţelul sau, Luca.

Întrebată dacă a şi mâncat într-adevăr mult în cele nouă luni, Hilary a recunoscut că sarcina a fost o adevărată vacanţă gastronomică pentru ea, obişnuită fiind de-o viaţa cu curele de slăbire, mersul la sala şi cu ochiul critic al publicului (actriţa şi-a început cariera la numai zece ani, în producţii Disney).

Tot ea a mai spus că, dacă ar fi să dea timpul înapoi, n-ar schimba nimic, pentru că au fost cu adevărat nouă luni distractive, cu kilograme în plus cu tot, şi că lumea ar fi bine să-şi vadă de treaba ei. Până la urmă, a mai replicat Hilary, „am dat naştere unei noi vieţi şi asta ar trebui să fie suficient”.

Kourtney Kardashian pe o copertă mincinoasă

Gata să înfrunte presa mincinoasă a fost, însă, Kourtney Kardashian, care, fără ştirea ei, a apărut mult photoshopată pe coperta unei reviste de scandal. Şi asta nu e tot, căci în textul aferent articolului au fost incluse pasaje dintr-un interviu inexistent cu Kourtney, cu tatăl său vitreg şi cu alţi câţiva prieteni ai starului.

Sătulă de astfel de povesti fabricate, Kourtney a demascat născocirile revistei, adăugând la finalul explicaţiilor că în realitate s-a îngrăşat 20 de kilograme, şi nu 13, cum scria în articol.

Privim în fiecare zi, fără se vrem de cele mai multe ori, zeci de imagini cu femei perfecte, ale căror corpuri photoshopate frizează irealul. Orice urmă considerată inestetică este atent îndepărtată de pe trupul lor, încât nimic să nu perturbe un aşa zis sublim. Iar dacă pentru o proaspătă mama e nevoie în medie de minim un an pentru că kilogramele acumulate să-şi ia zborul, vedetele trebuie să comprime rapid anul în câteva săptămâni, ca să ne dea un bun exemplu.

Poate ar fi cazul să îi anunţe cineva pe cârcotaşi că numai extratereştrii pot face lucrul asta.

Îți recomandăm să te uiți și la acest video

Te-ar mai putea interesa

Te-ar mai putea interesa