Și în 2016 mamele celebre susțin alăptarea.Imagini inedite

Raluca Dumitrică
sustin-alaptarea-totul-despre-mame
Liv Tyler și fiica sa

Nu mai e niciun secret că, de-a lungul timpului, mamele celebre de la Hollywood şi-au alăptat copilaşii. Ba chiar au reuşit, prin exemplul lor, să le influenţeze pozitiv pe alte mame de pe glob. Şi în anul în care ne găsim, mame celebre, aflate la primul, al doilea sau chiar al treilea copil, alăptează. Ele ne încântă constant online cu imagini înduioşătoare în care bebeluşii lor sunt hrăniți cu lapte matern. Iată 7 mame celebre care susțin alăptarea!

thandie-newton

1. Actriţa britanică Thandie Newton a postat pe contul său de Instagram în luna iulie o imagine în care îl alăptează pe băieţelul ei în vârstă de 2 ani, Booker. „Fericire perfectă. Pentru asta a fost făcut corpul meu. Iar restul este alegerea mea. #libertate”, a scris vedeta sub fotografia făcută la Festivalul Latitude din localitatea engleză Suffolk.

teresa-palmer

2. Actriţa australiană Teresa Palmer, la rândul său mama unui băieţel de doi anişori, pe nume Bodhi, şi însărcinată cu bebeluşul numărul doi, s-a alăturat şi ea mamelor celebre de pe internet care susțin alăptarea printr-o imagine în care se vede cum micuţul stă la sânul ei. „Alăptarea peste vârsta de un an este cunoscută drept alăptare prelungită. M-am întrebat întotdeauna ce anume înseamnă acest termen, în mod special din pricină că Organizaţia Mondială a Sănătăţii recomandă alăptarea până la vârsta de doi ani şi peste. Băieţelul meu are 2,5 ani şi încă mi se pare un bebeluş, mai ales că e dependent de mine din multe puncte de vedere. Nu am de gând să renunţ prea curând la alăptat”, a declarat Teresa într-o postare pe blogul personal, Zen Mama.

luisana-lopilato

3. Modelul Luisana Lopilato, soţia cântăreţului Michael Bublé, a postat şi ea pe Instagram în luna mai o imagine în care îşi alăptează cel de-al doilea băieţel. Micuțul, pe nume Elias, avea atunci 3 luni. „Nimic nu se compară cu momentele astea!”, a scris Luisana pe Instagram.

chrissy-teigen

4. Aflată pe lista celor mai populare vedete ale momentului, modelul Chrissy Teigen a fost imortalizată în timp ce o alăpta pe fetiţa sa, Luna. Cele două sunt nedespărţite, iar micuţa Luna este nu numai lumina ochilor mamei sale, ci a tatălui ei, cantautorul John Legend. Acesta nu ratează, la rândul lui, nicio ocazie de a-i arăta lumii întregi ce fetiţă zâmbitoare şi frumoasă are.

beverley-mitchell

5. Una dintre actriţele faimosului serial Al şaptelea cer, Beverly Mitchell, a postat la începutul acestui an o fotografie emoționantă. Fanii au putut vedea cum îl alăpta pe băiețelul său în vârstă de 13 luni, Hutton. „Încă pe baricade! Micuţul n-a vrut să mănânce nimic când a fost bolnav, în afară de lapte”, a scris Beverly sub imaginea de pe reţeaua de socializare.

karolina-kurkova

6. Supermodelul Karolína Kurková este una dintre mamele celebre care susțin alăptarea.

Ea a apelat la Instagram în luna februarie, postând o imagine în care bebeluşul său, Noah, pe atunci în vârstă de 2 luni, era alăptat. „Fac o pauză azi pentru a mulţumi pentru darul alăptării. Natura ştie de mult care e mersul lucrurilor! Cred că nu există nicio altă sursă mai bună de hrană pentru bebeluşii noştri, în afara laptelui matern, atunci când avem posibilitatea de a alăpta. Nu este un proces uşor, dar vă încurajez să nu renunţaţi! A fost o provocare pentru mine, la început, dar ador fiecare pas din această călătorie. Le celebrez pe mamele care au luat-o şi ele pe acest drum!”, a scris fostul înger Victoria’s Secret, una dintre mamele celebre care susțin alăptarea.

Liv-Tyler

7. Actriţa Liv Tyler, proaspătă mamă de fetiţă, a împărtăşit cu lumea întreagă o imagine în care îşi alăpta bebeluşa, pe nume Lula Rose. Imaginea alb-negru de pe Instagram a fost captată la câteva săptămâni de la naştere. „Sunt atât de recunoscătoare pentru acest dar preţios”, a mai adăugat vedeta.

Dacă ți s-a părut util acest articol despre mamele care susțin alăptarea, dă LIKE paginii noastre de Facebook. Acolo găsești și alte articole cel puțin la fel de interesante!

Îți recomandăm să te uiți și la acest video

Te-ar mai putea interesa

Te-ar mai putea interesa