Scarlett Johansson : „Am o admirație uriașă pentru mamele care muncesc. Eu rezist cu greu”

TOTUL DESPRE MAME

  Scarlett Johansson poate părea că își echilibrează foarte bine viața, de când a devenit mamă, în urmă cu doi ani, însă actrița a admis, zilele trecute, că îi este extrem de greu să se împartă între a fi mamă și a munci.

  „Nu mă laud că aș sti prea multe despre parenting, nu mai mult decât orice altă persoană obișnuită, însă, a fi mamă care muncește este o provocare incredibilă, dar și un dar special”, a mărturisit actrița în cadrul unei gale dedicate strângerii de fonduri pentru cercetări în domeniul HIV/SIDA.

  Scarlett Johansson, în vârstă de 32 de ani, este mamă a unei fetițe în vârstă de 2 ani, Rose Dorothy. ”Cred că întotdeauna simți un pic de vină. Atunci când muncești, vei simți că pierzi momente speciale cu copilul tău, iar atunci când ești cu copilul, crezi că nu te dedici suficient job-ului. Am o admirație uriașă pentru mamele care muncesc. Eu rezist cu greu, îmi este dificil să mențin echilibrul”, a mai spus vedeta.

  Aceasta a fost prima apariție a actriței pe covorul roșu, după ce au apărut zvonuri că s-ar fi despărțit de soțul ei, jurnalistul francez Romain Dauriac.

  Trucuri de parenting de la 10 vedete. Will Smith: „Nu suntem adepții pedepselor. Preferăm responsabilizarea copiilor”

  Scarlett Johansson a venit însoțită la gala de caritate de mamai ei, Melanie Sloan. „Nu există o persoană mai potrivită care să vină cu mine în seara asta. M-a inspirat în extrem de multe privințe. Întotdeauna ne-a ajutat să fim conștienți de importanța implicării sociale”, a mai spus actrița în prezentarea făcută în cadrul galei caritabile.

  7 păreri despre parenting ale unui cuplu în mare vogă la Hollywood

  Scarlett Johansson a fost invitata de onoare a galei, făcută în beneficiul American Foundation for AIDS Research, organizație neguvernamentală dedicată sprijinirii cercetării în domeniu și campaniilor de prevenție. În discursul ei, actrița a amintit și de prietenia apropiată a mamei ei cu un bărbat care a jucat un rol important în viața ei înainte de a muri de HIV, într-o vreme în care boala era un subiect taboo. În discursul ei emoționant, a amintit și de copilărie și de provocările pe care părinții ei le-au înfruntat. „O noapte în oraș era un lux rar pentru ei”, a împărtășit actrița audienței.

  FOTO: The Telegraph

  Dacă ți s-a părut util acest articol, dă LIKE paginii noastre de Facebook, unde găsești și alte articole cel puțin la fel de interesante.

  Îți recomandăm și

  Te-ar mai putea interesa

  Te-ar mai putea interesa