Sandra Bullock este mamă pentru a doua oară

Raluca Dumitrică
sandra-bullock-totul-despre-mame

O fetiţă de 3 anişori a devenit fiica mai mică a actriței Bullock

După luni de speculaţii şi aparente dovezi, vehiculate de publicaţii mai mult sau mai puţin serioase şi disecate de fanii starului, lucrurile au devenit extrem de clare acum pentru fanii actriţei Sandra Bullock: aceasta a devenit mamă pentru a doua oară!

Potrivit celui mai proaspăt număr al revistei People, Laila, o fetiţă în vârstă de trei ani şi jumătate cu părul creţ şi obrajii bucălaţi, a devenit sora mai mică a lui Louis, fiul Sandrei Bullock. La baza deciziei extinderii familiei starului a stat chiar micul Louis, acum în vârstă de cinci ani, care şi-a dorit tare mult să aibă un frate sau o sora cu aceeaşi culoare delicioasă de ciocolată a pielii ca a să. Micuţa a fost recent adoptată, la fel ca şi frăţiorul ei, fiind preluată dintr-un centru de plasament din Louisiana şi încredinţată Sandrei, alături de care a petrecut mai multe luni până în momentul adopţiei finale. Acum fetiţa împarte aceeaşi cameră cu fratele său şi viaţa lor pare a fi perfectă.

sandra-bullock-totul-despre-mameNimic nu e întâmplător

Întrebată fiind de ziariştii revistei People despre adopţie şi decizia de mărire a familiei, actriţa a declarat: „pot să va spun că, în mod sigur, copiii perfecţi au venit la mine în momentul perfect. Când mă uit la Laila nu am absolut niciun dubiu că n-ar fi trebuit să fie aici”. Tot în cadrul interviului acordat publicaţiei, vedeta a mai mărturisit că a întregul proces de adopţie i-a dat senzaţia că se află într-un program de protecţie a martorilor şi că s-a temut că statutul său de star internaţional îi va influenţa şi chiar periclita rezultatul final.

Deşi totul a mers, până la urmă, aşa cum a trebuit, adaptarea fetiţei cu noua sa familie a fost destul de dificilă. „Ştiu că celei mici îi era teamă şi tot ce-mi doream era ca ea să ştie că nici eu, şi nici Louis n-o să plecăm nicăieri… de îndată ce s-a simţit în siguranţă cu noi, personalitatea ei a explodat, pur şi simplu. Am impresia că ar putea pe viitor să se apuce de stand-up comedy”, a mai declarat Sandra. Pe lângă aceste amănunte, vedeta a mai recunoscut ceva, şi anume că venirea unei fetiţe în casă i-a scos într-un mod foarte dulce la iveală latura sa feminină.

Copiii sunt prioritari!

Cu doi copii destul de mici în familie şi cu o relaţie de cuplu solidă, Sandra trăind o frumoasă poveste de dragoste alături de fotograful Bryan Randall, care s-a şi mutat cu actriţa în casa acesteia din Beverly Hills, cariera Sandrei pare să nu mai fie prioritară în momentul de faţă. Deşi nu ştie exact cum va gestiona cele două laturi ale vieţii sale, cea personală şi cea profesională, Sandra Bullock a recunoscut că acum se bucură de prezent şi că lucrurile ce vor urma se vor întâmpla aşa cum trebuie. O atitudine perfect calmă şi relaxată, pe care ar trebui s-o adoptăm sau măcar s-o încercăm şi noi din când în când.

Foto: people.com

Citește și:
Noile imagini cu Prinţesa Charlotte topesc inimile publicului
Cele mai frumoase 8 poze cu copii celebri
Familia Jolie – Pitt se extinde!
Mama unui copil adoptat e mama lui şi punct
Celebrităţi şi poveşti triste despre sarcini pierdute

Te-ar mai putea interesa

Te-ar mai putea interesa