Revelion cu fast sau bălăceală?

TOTUL DESPRE MAME
Jenny from the Block își așteaptă invitații
Jenny from the Block își așteaptă invitații

În ultimele zile ale anului, în timp ce multe dintre noi înveleam meticulos sarmalele şi aruncam o privire la piftia din frigider, să vedem dacă s-a închegat cum trebuie, alte mame de pe glob marcau trecerea în 2013 cu mult mai mult fast sau, dimpotrivă, într-o atmosferă total relaxată. (Dacă ar fi știut cât de bune sunt sarmalele suntem sigure că ni s-ar fi alăturat!)

O vedetă care a vrut să se ridice la înălţimea renumelui său de divă a fost Jennifer Lopez, care în seara de Revelion a aranjat masa din casa sa din New York, îmbrăcată că un adevărat superstar şi coafată pe măsură. Mai mult că sigur că în capul mesei, unde au fost puse unul lângă altul două scaune tapiţate, au stat cei doi copii ai starului, gemenii Max şi Emme, care nu puteau lipsi de la petrecerea anului. Ca o gazdă desăvârşită, Jenny from the Block a decorat masa cu lalele, trandafiri şi lumânări, aşezând în dreptul farfuriilor placate cu aur cartonaşe cu numele invitaţilor, pentru o organizare perfectă.

Iar dacă pentru unele vedete Revelionul a însemnat o masă fastuoasă, pentru alte staruri trecerea dintre ani s-a făcut în locuri însorite şi calde, unde s-au putut bucura de bălăceală şi bronz alături de întreaga lor familie.

Cei patru puști ai lui P. Diddy

Preferata vedetelor în acest an a fost insula St Barts din Marea Caraibelor, considerată un fel de Monte Carlo din Insulele Antile şi care se dovedeşte a fi locul ideal de petrecere a vacanţei de iarnă, mai ales pentru starurile din New York, unde climatul e departe de a fi prietenos de Anul Nou. Mogulul muzicii rap, P. Diddy, alături de cei patru copii ai săi, gemenele D’Lila Star şi Jesse James, în vârsta de 6 ani, Chance, doar cu un an mai mare decât surorile lui, şi Christian, în vârsta de 14 ani, viitoarea mămica Jenna Dewan-Tatum şi soţul sau, Channing Tatum, actriţa Naomi Watts, alături de soţul Liev Schreiber şi băieţeii Sasha şi Kai sau fostul supermodel Stephanie Seymour, mama a patru copii, sunt doar o mică parte dintre părinţii celebri care s-au hotărât să lase deoparte petrecerile luxoase de Revelion şi să petreacă într-o manieră mult mai low profile intrarea în noul an.

Tot la mare şi la soare a ales să meargă şi Coleen Rooney, una dintre cele mai faimoase WAG britanice (WAG = Wives and Girlfriends of High-profile Football Players adică neveste şi prietene de fotbalişti celebri). Soţia renumitului fotbalist Wayne Rooney, de la echipa Manchester United, însărcinată cu cel de-al doilea copil, şi-a expus burtica rotunjoară pe plaja din Barbados, unde a petrecut sfârşitul de an împreună cu fiul sau Kai, în vârsta de trei ani.

Într-o altă parte a lumii, Milla Jovovich, tot o mamă star, s-a bucurat de vacanţă alături de soţul său, regizorul, producătorul și scenaristul Paul W.S. Anderson, şi de fetiţa lor, Ever, pe o plajă spectaculoasă din Maui, Hawaii, unde au fost surprinşi de paparazzi chiar în seara zilei de 31 decembrie.

Milla Jovovich, Paul W.S. Anderson și Ever în Hawaii

Departe de plajă au stat, în schimb, Madonna şi copiii săi, care au ales să se bucure de iarnă în toată puterea cuvântului în ultimele zile ale anului, mergând direct pe pârtia din staţiunea elveţiană Gstaad. Din peisajul hibernal nu putea lipsi tânărul iubit al Madonnei, dansatorul Brahim Zaibat, cel care este cu 29 de ani mai tânăr decât diva pop.

De distracţie la cel mai înalt grad, însă, au avut parte Gwyneth Paltrow şi copiii săi, Apple şi Moses, care au încins scena la propriu cu dansul lor, în timp ce tata Chris Martin, solistul trupei britanice Coldplay, interpreta pătimaş la Barclay’s Center din New York piesa Run This Town împreună cu un alt celebru tată, rapperul Jay-Z, soţul lui Beyonce. Şi pentru că tot am dus vorba de Beyonce, mămica nu s-a lăsat de meserie nici măcar în noaptea de trecere dintre ani şi a susţinut un concert la Las Vegas.

E chiar Madonna!

Tot pe scenă şi tot în familie au petrecut prima zi a anului 2013 Mariah Carey, soţul sau, Nick Cannon şi cei doi copilaşi ai cuplului, drăgălaşii gemeni Moroccan şi Monroe. Cu toţii s-au aflat de Revelion în Sydney, Australia, de unde au transmis fanilor de pe mapamond urări de „La mulţi ani!”

Cu bateriile reîncărcate şi cu familiile alături în primele clipe ale anului, vedetele sunt gata să se întoarcă la muncă şi promit să între în pâine serios, mai ales că peste câteva zile începe mult aşteptatul sezon al ceremoniilor de premiere de la Hollywood.
Voi cum aţi petrecut de Revelion?

Îți recomandăm să te uiți și la acest video

Te-ar mai putea interesa

Te-ar mai putea interesa