Relaxare, nervi celebri şi iubire între Crăciun şi Revelion

Raluca Dumitrică
Suri Cruise
Suri Cruise, la spectacolul de balet

Sau cum au petrecut vedetele de peste Ocean perioada sărbătorilor

Nicole Kidman
Nicole Kidman, alături de familie la nunta de aur a părinţilor săi

Perioada dintre Crăciun şi Anul Nou este pentru multe dintre noi o nouă goană după cumpărăturile pentru meniul de Revelion, un mic şmotru pentru a primi o altă tură de musafiri sau, în cel mai bun caz, o lâncezeală în faţă televizorului pentru a urmări DVD-urile luate nici-voi-nu-mai-ştiţi-când. Vedetele însă, au lăsat toate aceste planuri deoparte şi au plecat de-acasă, la distracţie, sau şi-au surprins fanii cu decizii dintre cele mai neobişnuite.

Relaxare, relaxare, relaxare

Halle Berry, devenită mamă pentru a doua oară la finalul acestui an (şi la vârsta de 47 de ani!), a ales să-şi petreacă perioada sărbătorilor în natură, alături de fetiţa sa cea mare, Nahla. Cele două au fost surprinse de paparazzi desculţe, pe plaja din Malibu, îmbrăcate foarte lejer (Nahla chiar în pijama), dar relaxate şi zâmbitoare.

Katie Holmes, în schimb, a preferat să-i facă o surpriză fetiţei sale, Suri, şi să o ducă în zilele de sărbătoare la un spectacol de balet. Poantele roşii ale micuţei s-au amestecat printre cele ale balerinelor profesioniste care se pregăteau să interpreteze piesa Spărgătorul de nuci, iar momentul a fost captat de mamă şi pus pe Twitter.

Sărbătorile, momente romantice

Pentru alte vedete, însă, perioada sărbătorilor n-a reprezentat doar despachetat cadourile de sub pom sau mese copioase alături de cei dragi. Ci şi aniversări frumoase de cuplu, care nu puteau fi marcate decât într-o manieră deosebită, aşa cum îi şade bine unei vedete.
Unul dintre cuplurile care şi-au serbat aniversarea căsătoriei de Crăciun a fost cel format din Jerry Seinfeld şi soţia sa Jessica, care au împlinit chiar pe 25 decembrie 14 ani de căsnicie. Momentul a fost anunţat pe Instagram de Jessica, care a postat o imagine cu cei doi din Aspen, Colorado, locul unde au decis să sărbătorească, alături de cei trei copii ai lor.
O altă familie care a celebrat iubirea în această perioadă a fost cea a actriţei Nicole Kidman şi a cântăreţului Keith Urban. De data aceasta, însă, nu a fost vorba de propria aniversare, ci de nunta de aur a părinţilor lui Nicole, cărora însăşi frumoasa vedetă australiană le-a organizat o petrecere pompoasă într-un elegant club privat din Sydney. De la petrecere n-au lipsit fetiţele cuplului, Sunday Rose şi Faith Margaret, care s-au îmbrăcat festiv pentru a fi alături de bunicii lor în aceste clipe emoţionante.

Să mă retrag sau să nu mă retrag?

Justin Bieber
Justin Bieber şi anunţul său de pe Twitter

Pentru fanii cântăreţului Justin Bieber, însă, Crăciunul nu a fost tocmai o perioadă tocmai fericită. Idolul lor a anunţat fix în prima zi de Crăciun, pe Twitter, că s-a hotărât să părăsească lumea artistică. Decizia sa de a se retrage de pe scenă n-a fost chiar şocantă pentru cei care i-au stat alături din primele clipe ale activităţii sale profesionale şi nici pentru fanii veniţi pe parcurs. Asta pentru că ultracelebrul Justin, care a împlinit în primăvară 19 ani, a mai anunţat în 2013 că are planuri de  retragere. Cu toate astea, mesajului de pe Twitter i s-a adăugat un altul, la scurt timp după, în care adolescentul cu freză rebelă a scris că presa vorbeşte destul de mult despre el, inventând tot felul de lucruri şi sperând că va claca. Ca să creeze şi mai multă confuzie, Justin a mai adăugat că adevărul este că el nu-şi va părăsi niciodată fanii, iar a fi un belieber e un adevărat stil de viaţă.

De sărbători putem fi şi nervoşi

Anna Wintour
Livingul Annei Wintour, fără bradul de Crăciun

Printre vedetele care nu au dat dovadă de prea mult spirit al sărbătorilor s-a numărat, însă, celebra Anna Wintour, care a fost un pic mai nervoasă decât de obicei în această perioadă a anului. Pe motiv că bradul cel iubit de Crăciun a făcut destul de multă mizerie în livingul său decorat impecabil, redactorul-şef al celebrei ediţii americane a revistei Vogue s-a hotărât să arunce la gunoi pomul împodobit, chiar înainte de ziua de Crăciun. Acest lucru a făcut că toate cadourile frumos împodobite de sub brad să fie mai târziu stinghere în încăpere, amplasate fără o ordine anume, spre tristeţea lui Bee, fiica Annei. Dar staţi! Parcă s-a şi făcut un film despre irascibilitatea şi temperamentul dificil al Annei, nu? Aşa că nu mai trebuie să încadrăm acest gest la categoria surprizelor.

 

Voi cum v-ați petrecut vacanța?

 

Foto: smh.com.au, instagram.com, twitter.com.

Îți recomandăm să te uiți și la acest video

Te-ar mai putea interesa

Te-ar mai putea interesa