Prințesa Charlotte împlinește, azi, doi ani. Cele mai frumoase fotografii ale ei și detalii mai puțin știute

TOTUL DESPRE MAME
Prințesa Charlotte

  Prințesa Charlotte, fiica lui Kate, Ducesă de Cambridge, și a prințului William, este sărbătorita zilei la Palatul Buckingham. Astăzi, mezina familiei regale împlinește doi ani.

  Prințesa Charlotte s-a născut pe 2 mai 2015, la ora locală 8.34, la Spitalul St Mary din Paddington, Londra. Ea este al doilea copil al lui Kate și William, duce și ducesă de Cambridge, fiind a patra în ordinea succesiunii la tron.

  Primele ore, prima vizită

  Prințesa Charlotte

  La câteva ore de la naștere, William a decis că este momentul ca micuța prințesă să facă cunoștință cu fratele ei, astfel că l-a dus pe prințul George să își vadă sora în maternitate.

  Marea Britanie, în sărbătoare

  Prințesa Charlotte

  Pe 4 mai, ducele și ducesa de Cambridge au anunțat că numele fetiței lor va fi Charlotte Elizabeth Diana, iar titlul oficial va fi Alteța Sa Regală Prințesa Charlotte de Cambridge.

  Înregistrarea oficială a fost făcută pe 5 mai, când Ducele de Cambridge a semnat certificatul de naștere la Palatul Kenington, în prezența unui ofițer de stare civilă de la Westminster.

  Botezul regal

  Prințesa Charlotte

  Prințesa Charlottte a fost botezată la biserica St Mary Magdalene, pe 5 iulie 2015. Pentru botezul ei a fost adusă apă din Iordan, râu Iordan, considerat sfânt. Slujba de creștinare a fost oficiată de către Arhiepiscopul de Canterbury.

  Prințesa Charlotte și rochia din dantelă

  Prințesa Charlotte

  Prințesa a purtat o rochie de botez creată special din dantelă prețioasă, brodată manual. Ea a fost transportată la biserică într-un cărucior Millson, folosit anterior și la botezul prinților Andrew și Edward.

  La ceremonie au fost invitați să participe și membri ai comunității locale.

  Joaca și prima zăpadă

  Prințesa Charlotte

  În martie 2016, Kate și William și-au dus copiii în Alpii Francezi într-o primă vacanță de familie în patru. A fost prima dată când fiecare dintre copii s-a jucat pentru prima dată în zăpadă. A fost o primă vacanță de familie.

  O familie model

  Încă din primele luni de viață, Prințesa Charlotte s-a adaptat programului familiei regale. Astfel, micuța și-a însoțit familia atât în vizite oficiale, cât și în vacanțe. Charlotte i-a cucerit pe canadieni în cadrul primului mare turneu al familiei regale. Prințesa Charlotte

  Doi frațiPrințesa Charlotte

  Pe parcursul celor doi ani, nu puține au fost situațiile în care lumea s-a declarat uimită de asemănarea izbitoare dintre Charlotte și fratele ei, George.

  Însă, pe cei doi îi leagă mai mult de atât: o legătură puternică și o dragoste nedisimulată.

  Mica prințesă crește frumos

  Prințesa Charlotte

  Cea mai recentă imagine cu Prințesa Charlotte a fot făcută publică ieri de către Palatul Buckingham. Fotografia a fost realizată la finalul lunii aprilie, la reședința familiei din Norfolk.

   

  Îți recomandăm și

  Te-ar mai putea interesa

  Te-ar mai putea interesa