Prinţesa Charlotte a împlinit un an și deja a cucerit tot mapamondul

Raluca Dumitrică
Charlotte-totul-despre-mame

Micuţa Charlotte a împlinit un an, iar mama sa a făcut publice o serie de fotografii care au topit inimile întregii lumi

Momentul de sărbătoare din familia Ducesei de Cambridge şi a Prinţului William dat de împlinirea unui anișor al Prinţesei Charlotte nu putea să treacă ca o boare, fără ca noi să nu ştim de el!

Prinţesa Charlotte a împlinit pe 2 mai 2016 un anișor, iar cu această ocazie Casa Regală Britanică a făcut publice mai multe fotografii cu drăgălaşă fetiţă. Deloc surprinzător, fotografiile cu mica prinţesă prezentate de Kensington Palace au fost făcute chiar de mama sa, Catherine, Ducesa de Cambridge, care pare să se devină din ce în ce mai pricepută la capitolul fotografie. Nu spunem asta fără un motiv bine întemeiat, ci pentru ca știm ca ducesa a fost şi autoarea setului anterior de poze, în care Charlotte avea şase luni, dar şi a primelor imagini prezentate lumii largi cu nou-venită în familie. Cum era de așteptat, fotografiile au fost făcute la reședința familiei din Norfolk, în luna aprilie.

Fotografiile de care pomenim mai sus pot fi văzute aici:

Lume, lume, faceţi cunoştinţă cu prinţesa Charlotte a Marii Britanii!

Noile imagini cu Prinţesa Charlotte topesc inimile publicului

Să nu uităm că Prinţesă Charlotte, al cărui nume complet este Charlotte Elizabeth Diana, în onoarea bunicii sale, Prinţesă Diana, şi a străbunicii ei, Regina Elisabeta, a fost prezentată pentru prima dată publicului fix în urmă cu un an. Atunci mama sa a ieşit pe poarta maternităţii, având-o în braţe pe nou-născută, chiar la câteva ore de la venirea acesteia pe lume, politica sistemului sanitar britanic în privinţa externării lăuzelor fiind extrem de simplă în cazul unei naşteri naturale: mama poate părăsi maternitatea în aceeaşi zi în care a născut, atâta timp cât nu există nicio problemă medicală nici la ea, nici la bebeluș.

Despre acele momente am scris pe larg aici: Wonder Woman trăieşte în Marea Britanie?

O dulceață de fetiță

In imaginile cu mica prințesă, vedem o fetita super drăgălașă, cu ochi albaștri și nasul cârn, dar și cu păr blond și doi dințișori de lapte ce se zăresc când copila râde. Pentru că fotografiile sunt adorabile, nu e de mirare ca au stârnit în online o serie de reacții pozitive, prin comentariile făcute de internauti. De altfel, potrivit pressassociation.com, un reprezentant al familiei regale a declarat că „Ducesa Catherine şi Prinţul William sunt foarte fericiţi să poată să împărtăşească aceste momente importante de familie şi speră ca toată lumea să se bucure la vederea imaginilor la fel de mult precum se bucură ei”, așadar mission accomplished! 🙂

La poze noi, de ce nu aceleași haine?

Deși mica prințesă nu prea apare în public la fel de des precum și-ar dori fanii Casei Regale, asta nu înseamnă că mama sa, Ducesa de Cambridge, ii pregătește o nouă garderobă la fiecare set de fotografii pe care îl face cu micuța. Ținuta pe care o putem vedea în aceste noi poze este alcătuită din articole de îmbrăcăminte pe care Charlotte le-a mai purtat, și nu o dată, cel mai recent fetița fiind îmbrăcată cu unele dintre ele (mai precis cu ciorăpeii si pulovărașul roz) în fotografia istorică în care apare alături de străbunica sa, Regina Elisabeta, fotografie făcută cu prilejul împlinirii celor 90 de ani de viață ai monarhului britanic.

Foto: royal.uk.

Îți recomandăm să te uiți și la acest video

Te-ar mai putea interesa

Te-ar mai putea interesa