Prieteniile la Hollywood încep din faşă

TOTUL DESPRE MAME
Sandra Bullock și Louis
Sandra Bullock și Louis

La Hollywood există prietenii vechi şi trainice. Naomi Watts e prietenă la cataramă cu Nicole Kidman, fiind amândouă australience, Salma Hayek şi Penelope Cruz sunt şi ele partenere nu numai de film, ci şi de shopping, sporovăieli şi concedii alături de familiile lor, la fel cum sunt şi Michelle Williams şi Busy Phillips, care au cultivat o frumoasă prietenie încă de pe vremea când au jucat amândouă în serialul Dawson’s Creek. Şi, dacă există prietenii aşa de frumoase şi de trainice între cei mai celebri părinți de pe planetă, de ce nu s-ar fi împrietenit la cataramă și copiii lor? 

Jackson și Louis

Chiar dacă are doar un anişor, Jackson, puştiul frumoasei şi talentatei actriţe Charlize Theron, are deja un prieten foarte bun în persoana băieţelului celebrei actriţe Sandra Bullock, micul Louis, care are trei ani. Cei doi s-au întâlnit de nenumărate ori, Louis luând parte recent şi la aniversarea primului an de viaţă al lui Jackson, petrecere derulată într-un cadru restrâns, doar cu familia şi prietenii foarte apropiaţi.

Stella McCartney și fiul său Beckett

Pe lista de prieteni ai lui Louis se mai numără şi copiii familiei Camila şi Matthew McConaughey, Levi şi Vida, deoarece părinții lor, Sandra și Matthew, sunt extrem de apropiaţi încă din anul 1996, când au jucat în pelicula A Time to Kill şi au format pentru o scurtă perioadă un cuplu.

 

Cei mai celebri copii de pe Planetă

Apple, fetiţa cuplului Gwyneth Paltrow – Chris Martin e prietenă la cataramă cu Rocco, băieţelul mai mare al Madonnei. Cum amândouă familiile de staruri au împărţit o bună bucată de vreme acelaşi oraş, Londra, şi acelaşi grup de prieteni, a fost cât se poate de firesc ca între copiii lor să existe o frumoasă relaţie de prietenie. Gaşca este completată de cei patru copii ai Stellei McCartney, una dintre prietenele cel mai bune ale lui Gwyneth, care organizează tot felul de ieşiri simpatice în grup la care iau parte toţi copiii, evident.

Foarte apropiaţi sunt şi băieţii familiei Victoria şi David Beckham, Romeo, Cruz şi Brooklyn, şi Suri, fetiţa cuplului Katie Holmes – Tom Cruise. Deşi Katie a divorţat de Tom anul trecut, copiii au rămas în continuare prieteni, mai ales că şi-au petrecut mult timp împreună, mergând la meciurile de fotbal ale celebrului tătic David sau în tot felul de locuri de joacă pentru cei mici.

Katie Holmes și Suri, după o porție de joacă cu băieții Beckam

Mathilda, fetiţa lui Michelle Williams şi a regretatului actor Heath Ledger, se înţelege foarte bine cu Birdie, fetiţa lui Busy Phillips, fosta colegă de platou a lui Michelle şi cea mai bună prietenă a sa. Toate patru se întâlnesc extrem de des în oraş sau acasă la fiecare dintre ele şi, chiar dacă pe fetiţe le despart trei ani, asta nu le împiedică să facă tot felul de ghiduşii împreună şi să fie mereu cu gura până la urechi.

 

Nu se putea să lipsească familia Jolie-Pitt

Acelaşi lucru se poate spune şi despre simpaticii copii ai lui Nicole Richie, Harlow şi Sparrow, care adora să îşi petreacă timpul alături de alte două fetiţe drăgălaşe de la Hollywood, Honor şi Haven, puştoaicele Jessicăi Alba.

Unul dintre cele mai comentate şi analizate cuplurii din showbiz, cel format din Angelina Jolie şi Brad Pitt, nu putea să aibă decât o gaşcă de prieteni din aceeaşi branşă artistică în care lucrează şi ei. Familia muzicienilor Gwen Stefani – Gavin Rossdale a fost, aşadar, una dintre primele alegeri în ceea ce priveşte cultivarea unei relaţii de prietenie între copiii vedetelor.

Familionul Angelinei după o vizită la Kingston și Zuma, copiii lui Gwen Stefani

Paparazzii i-au surprins pe patru dintre cei şase copii ai cuplului Brangelina, Zahara, Shiloh, Knox şi Vivienne, în vizita la reşedinţa londoneză a celor doi puşti ai starurilor rock, Kingston şi Zuma, iar după expresia de pe feţele tuturor putem bănui că a fost o vizită extrem de reuşită. Ba nu, nu bănuim, avem certitudinea că a fost o întâlnire de pomină, dacă ne uităm la zâmbetele mamelor lor şi la machiajul pe care cei mici şi l-au aplicat haotic pe feţe.

Văzând cât de bine se înţeleg toti aceşti copii de staruri, despre care presupunem că au gena talentului în ei, majoritatea provenind din familii în care ambii părinţi sunt celebri, sperăm că viitoarea generaţie de vedete de la Hollywood va fi una mult mai sudată, spre deosebire de cea de azi. Sau că va fi una în care cuvântul dat să fie la fel de important precum clauzele din contractele pe care le semnează părinţii lor astăzi.

Îți recomandăm să te uiți și la acest video

Te-ar mai putea interesa

Te-ar mai putea interesa